Elitesse Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 hehe dostalam od przyjaciolki na urodziny skarpety z palcami :multi: takie w zielono biale paseczki :loveu: a musze sie pochwalic ze wczoraj pierwszy raz strzyglam yorka!! stracha mjalam ze hej bo pies poprzednio byl robiony w jakims salonie dla yorkow w stolicy i nie wiedzialam czy sprostam wymaganiom... ale udalo sie :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A masz zdjęcie yorka? Po ostrzyzeniu? I mówisz, że się udało...? Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 wlascicielka Stasia byla zadowolona :) on sam chyba tylko z tego powodu ze skonczylam i go juz wiecej nie mecze hehe niestety robilam go 120 km od swojego domu i aparatu nie zabieralam Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jak właścicielka zadowolona, to już duże osiągnięcie! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 zmora malawaszki :evil_lol: http://img247.imageshack.us/img247/1881/obraz004sj4.jpg Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hahahaha fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :evil_lol: Quote
beria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Elitesse']zmora malawaszki :evil_lol: http://img247.imageshack.us/img247/1881/obraz004sj4.jpg Jak przeczytałam, co napisałaś, to myślałam, że na zdjęciu będzie Lancelot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajne skarpetki ;) Quote
Elitesse Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 beria napisał(a):Jak przeczytałam, co napisałaś, to myślałam, że na zdjęciu będzie Lancelot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajne skarpetki ;) heheh to musze zrobic zdjecie lancelota w skarpetkach :diabloti: Beria dziekuje za sliczne kartki !!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Elitesse napisał(a):heheh to musze zrobic zdjecie lancelota w skarpetkach :diabloti: :lying: :scared: Quote
beria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Elitesse']kto zgadnie kto to taki ?? Kot na pierwszym planie :cool3: Quote
Elitesse Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 wiesz chodzilo mi o tego stworka za kotem :evil_lol: a nawiasem mowiac kot bardzo fajny !! umie czesac sznaucerom brody hihih :loveu: Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 obawiam się że ja jestem wykluczona z konkursu :placz: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 jak mi sie akumulatorki naladuja to porobie wiecej fotek :) Quote
Elitesse Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 bylo sobie szczesliwe stado ... bezroskie i zadowolone z zycia ... az tu pewnego dnia ... yhm ... :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dawaj dalejj :klacz: tylko mniejsze zdjęcia :eviltong: Quote
Elitesse Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 rodzice przywiezli do domu mala czarna iskierke... kazdy chcial sie zapoznac z malutka... ale coponiekorzy mieli niewyrazne minki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 hahahaha :multi: :loveu: :loveu: :loveu: O'La la :loveu: Quote
Elitesse Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 maly lobuziak cierpliwie znosil te powitania a tu mala sesja na tle na ktorm cos widac :diabloti: (jak sie fotografuje czrane psy ???) a tu sie ujawnia rawdziwy charakterek aniolka :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Aniołecek!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak to się nazywa i skąd przyjechało?! Proszę natentychmiast meldować! Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Aniołecek!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak to się nazywa i skąd przyjechało?! Proszę natentychmiast meldować! Pzdr. malutka to Olcia czyli O'LA LA Mengo Celebration jej tatus : KISS IN THE RING Gloris mieszka w Moskwie Zwyciezca Swiata 3 x Zwyciezca Europy 3 x V-ce Zwyciezca Europy Intercahmpion Multichampion a mamusia przywieziona z Pragi : EUROSTAR Rezlark 2 x CWC, CACA, CACIB, 2 x Zwyc . Ml. Quote
Recommended Posts