Elitesse Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 zobaczcie jaka ladna kartke mi beriowa cora zmajstrowala :eviltong: Quote
Elitesse Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 kto chce zobaczyc jak urosly ostatnie Zadrowe dzieci ? maja juz 7 miesiecy ! na pocztaek Calineczka Quote
Madzika Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wow wspaniale foty a te szczeniaczki juz maja dorosłe fryzurki:loveu::loveu: A co najwazniejsze choinka jeszcze zyje:razz::razz: Quote
Elitesse Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 a teraz ktorys z chlopcow ale az wstyd sie przyznac nie wiem ktory :evil_lol: ( a moze obaj ? ) Quote
Elitesse Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 juz wiem ! :multi: to Clifford :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Calineczka taka bardziej krąglutka jest,co? Ale niech tam, przecież ma dopiero 7 miesięcy, malutka...:loveu: Pzdr. Quote
malawaszka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Calineczka taka bardziej krąglutka jest,co? Ale niech tam, przecież ma dopiero 7 miesięcy, malutka...:loveu: Pzdr. :lol: noo deczko okrąglutka panienka :loveu: Quote
beria Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zdrowych i radosnych Świąt dla Ciebie, TZta i sznaucerkowego stada :loveu: Mam dla Ciebie świąteczną niespodziankę :cool3: Nie kupiłaś sobie kalendarza z Cosmopolitan, więc proszę :razz: Quote
Asiaczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ło Matko Najrozmaitsza! Elitesse, co Ty na taki super prezent?!?!?! Mnie tam się podoba, no, ale on nie dla mnie przeznaczony... Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 o fuuuu :diabloti: wole swojego TZta :evil_lol: bylismy rano wybiegac psy coby przy wigilijnym stole byly grzeczne i spacer skonczyl sie tym ze musialam wyprac cale stado :mad: Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Eli!!Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, Jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Twoja twarz i twarze Twoich najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, A gwiazda Betlejemska prowadziła Cię ku szczytom. Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 hahha burki Ci chciały perfumy pod choinką położyć :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Tia, specjalne perfumy na specjalną okazję...:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 perfumy to od TZta dostalam :loveu: co prawda sama sobie je musialam kupic bo on twierdzil ze nie ma zcasu :diabloti: ale intencje mial dobre hihihi :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 qrna!! śmiałam się z Ciebie i co??? i dziś Luna mi chciała sprezentować spóźnione perfumy pod choinkę :angryy: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hihihi, ale urodzaj na perfumki...:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 moje psy dzis byly pod scisla kontrola w leie !! bo: a) jechalismy na obiad do rodzicow i psy musialy wygladac pozadnie :evil_lol: b) byla taka mgla ze ciagle je wolalam poniewaz wcale ich widac nie bylo :eviltong: ale tak czy siak kapiel ich nie ominela ! ah te mamine biale dywany ! :razz: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Matko Jedyna! Ja już zapomniałam, jak wyglądają białe dywany... Pzdr. Quote
beria Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Elitesse napisał(a): ale tak czy siak kapiel ich nie ominela ! ah te mamine biale dywany ! :razz: Już zapomniałam, jak to jest mieć dywan w domu :roll: Wystarczy, że co kilka dni zmieniam pościel :razz: Quote
Elitesse Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 ja mam granatowy yhm przynajmniej kiedys taki byl :evil_lol: Quote
Elitesse Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 wiesz moje dziewczyny maja codzienny poranny rytulal przeciagania i tarzania sie wlasnie na dywanie przez kilka minut i mysle ze gdyby dywanu zabraklo bylyby nieszczesciwe :roll: czasem jak jest zwiniety np ze wzgledu na szczeniaki staraja sie to robic na naszym lozku albo w swoim psim lozeczku ale to stanowczo nie to samo !! a na panelach lapki im sie slizgaja :shake: Quote
Recommended Posts