Elitesse Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 no nic widocznie tak mialo byc :roll: troszke trzeba bedzie nasze plany zweryfikowac ( a nawet powaznie a nie tylko troszke ) a na wiosne sprobojemy znowu z zagranicznym kawalerem Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Jak nie ma innego wyjścia, to tak trzeba będzie zrobić... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Elitesse - czemu sie nie odzywasz? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ja Jej z tej strony nie znałam...:crazyeye: O, rety! To się będzie działo, jak Elitesse już uknuje to "coś" do końca.:evil_lol::mad::angryy::diabloti: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 raczej siedzi i placze... wiecie co mam juz dosc tej rozlaki - 2 miesiaceto dla mnie stanowczo za dlugo a bedzie wiecej ... ehh :placz: i jeszcze nie bedzie kluseczek :placz: a tak mialabym czym mysli zajac Quote
beria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Elitesse napisał(a):raczej siedzi i placze... wiecie co mam juz dosc tej rozlaki - 2 miesiaceto dla mnie stanowczo za dlugo a bedzie wiecej ... ehh :placz: i jeszcze nie bedzie kluseczek :placz: a tak mialabym czym mysli zajac TZ wyjechał ? No to nie płacz, tylko zabieraj się za knucie :cool3: Słomianą wdówką jesteś :bigcool: My niczego nie wygadamy, jak wróci :grins: Quote
malawaszka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Elitesse napisał(a):raczej siedzi i placze... wiecie co mam juz dosc tej rozlaki - 2 miesiaceto dla mnie stanowczo za dlugo a bedzie wiecej :calus: no szkoda, że tak daleko mieszkasz bo byśmy poszalały ;) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Elitessku - no to przynajmniej szalej na naszym forum!!! Pisz do nas, zaglądaj do naszych Galerii, bo jak skończy się rozłąka to już nie będzie tak łatwo...:evil_lol: Pomożemy Ci!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 wy tam raczej miejcie oczy szeroko otwarte czy moj TZ nie szaleje zbytnio na slasku :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 malawaszka napisał(a):oo to gdzie ten Przemo siedzi? no jak to gdzie ? w Zabrzu !!!!! przeca ci mowilam cobys go sobie na kawe zaprosila :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :evil_lol: jakoś nie załapałam :evil_lol: Quote
Elitesse Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 masz jeszcze szanse :eviltong: do konca roku raczej tam bedzie ... a moze i dluzej :shake: ale na ten weekenddzik wraca do domu :multi: Quote
Elitesse Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Asiaczek napisał(a):A do Warszawki się nie wybiera? Pzdr. tfu tfu wypluj te slowa !! :diabloti: jego firma cos tam dlubala w wawie ale z tego co wiem juz skonczyli i na razie nie planuja niczego nowego Quote
Asiaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Hahaha! Jesteś pewna, że już nic nie będa robili w W-wie?:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 moj Wacio od dzis jest prawdziwym mezczyzna :) rano przyjechala do niego dziewczynka z Katowic no i chlopak poroadzil sobie tak jak trzeba :multi: teraz sie smiejemy ze trzeba na niego Pan Waclaw wolac :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nie ma się co śmiać, tylko zacząć tak mówić! "Pan Wacław" - brzmi pięknie i tak dorośle!:lol: Pzdr. Quote
beria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Brawo Wacio :bigcool: :ices_bla: Panie Wacławie :grins: Widzisz Elitesse, przeznaczenia nie unikniesz, będziesz babcią małych klusek :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :klacz: Panie Wacławie :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 powiem tylko ze jestem i zyje (ledwo) pracuje tylko do konca grudnia wiec moze wtedy zlapie drugi oddech i dojde do siebie :roll: Quote
Elitesse Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 a tak wogole kto umie robic ladne swiateczne kartki ?? chcialabym dac jakas na swojej stronie ale jestem beztalenciem graficznym (czytaj nie umiem obslugiwac tych anglojezycznych programikow) :placz: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ojjj kobieto nie przemęczaj się tak; no niestety ja też jestem kaleką jeśli chodzi o tworzenie takich bajerów :shake: Quote
Asiaczek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ja też.:oops: Dlatego wykorzystam tylko emotikonki. Trudno; jeden umie to, drugi - tamto. Pzdr. Quote
Recommended Posts