Elitesse Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 szczegolnie fajna jest na sciana w tle ;) co miot sobie powtarzam ze jak tylko szczeniaki sie rozjada to trza cos z nia zrobic .... no i juz prawie 2 lata minely a mi sie udalo tylko dziury zalatac :evil_lol: Quote
beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Elitesse napisał(a):szczegolnie fajna jest na sciana w tle ;) co miot sobie powtarzam ze jak tylko szczeniaki sie rozjada to trza cos z nia zrobic .... no i juz prawie 2 lata minely a mi sie udalo tylko dziury zalatac :evil_lol: Dopiero jak napisałaś o ścianie, to na nią popatrzyłam :evil_lol: Teraz popularne są tynki strukturalne :lol: Kapitalne jest ujęcie, maluszek w "ramionach" psiej mamy :loveu: Quote
Elitesse Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 teraz troche duzych :) moje chlopaki w Raciborzu: (foty autrostwa Ress) Quote
anetta Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 I tu kluski malenkie :loveu::loveu: I duze chlopaczki sa eksta :loveu: Quote
Teba Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Elitesse'] jak dla mnie to one małe dziki przypominają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: słodziachy malutkie :loveu: Quote
Magda Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Tebusa napisał(a):jak dla mnie to one małe dziki przypominają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: słodziachy malutkie :loveu: warchlaczki mowisz? One sa slodziutkie!:loveu: Prosimy o wiecej fot Quote
Teba Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):warchlaczki mowisz? One sa slodziutkie!:loveu: Prosimy o wiecej fot No właśnie to się warchlaczkiem nazywa :lol: przyłączam się do prośby :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ah, Ty, niedobroto, dlaczego nie pochwaliłaś się, że masz swoja Galerię?! A ja akurat na te słodkości trafiłam!!! Małe misie z przecudnymi łapkami!!!! Nic, tylko całować... Prosimy o więcej takich słodyczek. Pzdr. Quote
Ewa_17 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 sliczne maluszki :D :loveu: a jakie maja fajne obrozki, kazdy inna :cool3: Quote
KaRa_ Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Piękny:loveu: Moja ciocia ma identycznego albo raczej identyczna:loveu: uwielbiam wlasnie te umaszczenie;) Quote
beria Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Elitesse']teraz troche duzych :) moje chlopaki w Raciborzu: (foty autrostwa Ress) Podobają mi się Twoje chłopaki :loveu: Cała trójka ;) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Elitesse - a gdzie Ty jesteś? Hop, hop!!! Chwalą Ciebie i Twoje słodziaczki, a Ty milczysz! Odezwij się. Pzdr. Quote
cuciola Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 cudowne zdjecia i kochane maluszki! ze mnie tu nikt nie zaprosil a tu takie male kluchy.. Quote
Elitesse Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 jestem jestem :) dzisiaj wstawie nowe foteczki ! Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Elitesse napisał(a):jestem jestem :) dzisiaj wstawie nowe foteczki ! No, wreszcie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 cuciola napisał(a):super! ja zapraszam do swojej galerii! Ja już tam byłam! Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 aa to tak wyglada malutki sznucerek slicznie :):):) u mnie w bloku mieszka taki ;) tylko o polowe mniejszy :):):) Alma sie nazywa :):):) Quote
Elitesse Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 na razie fotki niepozowane :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Elitesse - to są dzieci Teski? A ten dorosły sztucerek obok maluchów, to kto? Maluchy, szczególnie jeden "stojący" - wydaje sie b.króciutki. Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='Asiaczek']Elitesse - to są dzieci Teski? A ten dorosły sztucerek obok maluchów, to kto? Maluchy, szczególnie jeden "stojący" - wydaje sie b.króciutki. Pzdr. to sa dzieci Zadry :) a towarzyszy im Tess - po prawej i Wacio z klapciatymi ucholami Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Elitesse']jedzonko :) a po jedzonku spanko :) A kiedy jest czas na qoopki?:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts