beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Elitesse'] Panienka już ćwiczy postawę na wystawy :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Na tą zażyłość z psim sąsiadem, trzeba uważać przy cieczce :razz: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A kiedy pierwsze postrzyżyny suni? Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 wlasciciele pisali ze juz niedlugo bo zaczela wlos gubic Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja uwielbiam takie maluchy, które po raz pierwszy są strzyżone! Takie "stare-maleńkie", no i ten kłaczki na pyszczku - we wszystkie strony....Cudo! Pzdr. Quote
Dobermania Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Oooo, jak ładnie wyglada sznaucer z niekopiowanym ogonem!:loveu: Quote
Dobermania Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Elitesse, przy okazji: wygrałaś sznaucera z modeliny na aukcji:cool3: Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Elitesse napisał(a):wlasciciele pisali ze juz niedlugo bo zaczela wlos gubic Aga, a ten pierwszy szczeniaczkowy puszek, to nie powinien zostać wytrymowany :razz: Quote
Elitesse Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Dobermania napisał(a):Elitesse, przy okazji: wygrałaś sznaucera z modeliny na aukcji:cool3: super !! :multi: :multi: po weekendzie przeleje pieniazki Quote
Elitesse Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 beria napisał(a):Aga, a ten pierwszy szczeniaczkowy puszek, to nie powinien zostać wytrymowany :razz: teoretycznie tak, ale wiekszosc ludzi wyczesuje podszerstek a potem goli, zwlaszcza u niewystawowych psiakow Quote
Elitesse Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 o wy wstretne a gdzie gratulacje ??!! :mad: :mad: :eviltong: weekend spedzilismy na Klubowej (sobota) i Miedzynarodowej (niedziela) wystawie w slowackiej Nitrze Wacio w oba dni pokazywany w klasie posredniej 2 razy zgarnal CAC i w niedziele r.CACIB realizujac az nadto plan minimum czyli zdobycie trzeciego caca do championatu (ma juz 4 ;) ) Zadre pokazywalismy tylko w niedziele - wygrala klase championow zdobyla CAC CACIB i czego sie kompletnie nie spodziewalam Zwyciestwo rasy :multi: :multi: w nagrode dostala wielgachny puchar Quote
beria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Elitesse napisał(a):o wy wstretne a gdzie gratulacje ??!! :mad: :mad: :eviltong: TU: ;) Quote
Asiaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja Was już wyściskałam a teraz pogratuluję! GRATULACJE!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Ja nie umiem robić takich pieknymch animacji (?) i dlatego moja laurka wygląda tak skromnie. Ale jest pełna ciepła! Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 no teraz lepiej :lol: :lol: powiem wam w tajemnicy ze Tess stracila apetyt ostatnio .... ;) Quote
anetta Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 To ja tez gratuluje :lol: :bigok::klacz:swietny puchar Quote
Asiaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Nonono, będą maluchy!!! (tfu, tfu, tfu...) Pzdr. Quote
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 łiiii gratki dla Wacia i Zadry i za maluchi :kciuki: Quote
beria Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Elitesse napisał(a): powiem wam w tajemnicy ze Tess stracila apetyt ostatnio .... ;) Lodów nie odmówi :cool3: a po lodach, dla pewności zamiat testu ciążowego :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Beria - super collage! BRAWO!!! Co na to Teska? Pzdr. Quote
Dobermania Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Gratulacje! Figurka poszła poleconym, to będzie prezent od nas za medale:) Quote
Elitesse Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Dobermania napisał(a):Gratulacje! Figurka poszła poleconym, to będzie prezent od nas za medale:) przelewik terz juz poszedl :) co prawda to tylko grosiczki ale moze sie na cos przydadza Quote
Elitesse Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ehh sama bym takie zjadla .. :eviltong: ale aktualnie pluca wypluwam kaszlac i o lodach nie mam mowy :shake: Quote
beria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Elitesse napisał(a):ehh sama bym takie zjadla .. :eviltong: Elitessku, Boże drogi, może Ty w ciąży :razz: Jak masz ochotę na lody z psim ciastkiem, to kto wie :cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 aaahahahha rodzina nam się powiększy podwójnie :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 beria napisał(a):Elitessku, Boże drogi, może Ty w ciąży :razz: Jak masz ochotę na lody z psim ciastkiem, to kto wie :cool3: :evil_lol: ostatnio wszyscy mi to mowia :evil_lol: :evil_lol: zwlaszcza ze mam apetyt na zcekolade i ogorki kiszone na zmiane :eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Elitesse napisał(a):ehh sama bym takie zjadla .. :eviltong: ale aktualnie pluca wypluwam kaszlac i o lodach nie mam mowy :shake: Ja też wypluwam płuca! Ale w ciąży nie jestem... Quote
Recommended Posts