Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']a jakby mi ktos niewierzyl to Wacio tez sie sam lubi czesac :evil_lol: :eviltong:

Brawo Waciu :klacz: :klacz: :klacz: Następny fryzjer amator :razz:
Z Cynamonki kawał psa już wyrósł :loveu:

Posted

[quote name='Elitesse']kto chce zobaczyc mala Cynamonke ? :eviltong:

Witaj :multi:
Jaka ona słodziutka :loveu:
Pozdrów brata od dogomaniaków i pogadaj z suczką żeby fotki za jakiś czas maluszków były ;) Ja trzymam kciuki....Ty potrzymasz około lutego....;)

Posted

beria napisał(a):

Z Cynamonki kawał psa już wyrósł :loveu:

wazy 12 kg !! zreszta Coni tez :crazyeye:
obie pogubily juz mleczaki
a Coco jest przygotowywany na pierwsze wystawki :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah jaka sierotka z Cynamonki :loveu: chyba musisz wysłać jej Pańci instrukcję jak robić zdjęcia psom :lol:

ehh nic mi nie mow :shake: jak dostaje foty swoich dzieci to sie zalamuje, wiekszosc nie nadaje sie do wklejania :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
ehh nic mi nie mow :shake: jak dostaje foty swoich dzieci to sie zalamuje, wiekszosc nie nadaje sie do wklejania :evil_lol:

U mnie to samo :angryy: Normalnie mam ochotę pozabijać wtedy :mad:

Posted

Pysia napisał(a):

Pozdrów brata od dogomaniaków

moj bidny brat mial dzis juz byc w domu ale zle wyniki badan krwi wyszly, okazalo sie ze jest jakis stan zapalny i go zostawili w szpitalu :placz: :placz:

Posted

Elitesse napisał(a):
moj bidny brat mial dzis juz byc w domu ale zle wyniki badan krwi wyszly, okazalo sie ze jest jakis stan zapalny i go zostawili w szpitalu :placz: :placz:

Nie płacz. Będzie dobrze. To częste po pobycie w szpitalu. Nie martw się o niego tylko głowa do góry :) On będzie zdrów !! Zobaczysz :multi:

Posted

Brat niedługo wyjdzie zdrowy :kciuki: :kciuki: :kciuki: Na pewno wszystko będzie dobrze.
A sznaucery i niufy są trudne do robienia fotek :cool1: Niufy, bo czarne i włochate, sznaucerki przez te włosy na brodzie, łapach i ruchliwość :razz: Wydaje mi się, że najlepiej wychodzą na zdjęciach psy gładkowłose.

Posted

beria napisał(a):

A sznaucery i niufy są trudne do robienia fotek :cool1: Niufy, bo czarne i włochate, sznaucerki przez te włosy na brodzie, łapach i ruchliwość :razz: Wydaje mi się, że najlepiej wychodzą na zdjęciach psy gładkowłose.

swieta prawda !! sznauce albo sie w tlo wtapia albo sie ciagle kreca :evil_lol: :evil_lol:
ja jeszcze jak nie mialam cyfrowki to potrafilam cala klisze wypstrykac i nie bylo ani jednej przyzwoitej foty a co dopiero mowic o ladnej :placz:

Posted

beria napisał(a):
Brat niedługo wyjdzie zdrowy :kciuki: :kciuki: :kciuki: Na pewno wszystko będzie dobrze.

Święta racja...Niufa trzeba prześwietlić a wtedy znowu z czarnego robi się brunatny :angryy: Ale najgorsze jest to że jak niufa ufocisz z lotu ptaka to koszmar poczwarka :placz: A takie foty dostaję ZAWSZE!!!!!

Posted

kurcze niedobrze z tym moim bratem :shake:
teraz przez 7 dni bedzie lykal antybiotyki bo mu sie jakis krwiak zrobil, rozcieli mu rane i nie zszyli zeby krew miala jak uchodzic, no i lekarze zobacza czy organizm wogole zareaguje na leki ehh :roll:

Posted

Elitesse - jeżeli tak zrobili, to znaczy NA PEWNO wiedzą, co robią. Rany nie zszyli, bo pewnie do środka włożyli sączek, żeby się oczyściła. Tak się robi.

I obserwacja na leki - też normalka. Tak po prostu być musi. Jeszcze trochę cierpliwości. Głowa do góry!
Pzdr.

Posted

Pewnie, że z bratem wszystko będzie dobrze. W szpitalu jest po kontrolą, na bieżąco lekarze sprawdzają czy wszystko jest w porządku i jak reaguje na podane leki. Nie martw się na zapas. Bezpieczniej spędzić kilka dni więcej w szpitalu, niż o jeden dzień za krótko.

Posted

ja teraz sie ciesze ze madry lekarz opiekuje sie Jacka sala i ze g do domu w niedziele nie puscil ! bo tak soboe mysle co by sie dzialo jakby go w domu zaczelo bolec ...

ale dosyc juz tych czarnych mysli !!
dla poprawienia humoru dostalam nowe zdlecia Calineczki vel Pandy vel Andzi :loveu:

Posted

ci ludzie wiedza jak sie robi zdjecia :evil_lol:

z kotami juz jest pokoj :loveu:

:loveu:

i moje ulubione :loveu: (niestety miniaturka nie pokazuje piekna w pelni)

Andzia zaprzyjaznila sie z psem sasiadow

Posted

wogole stwierdzam ze ten miot wyszedl bardzo wyrownany - wszyscy wlasciciele (bo wyjatkowo ze wszytkimi mam kontakt :multi: ) pisza dokladnie to samo w meilach, wszytkie szczeniorki waza juz po 12 kg i sa kochane i baaardzo madre :eviltong:

Posted

Elitesse - pozwolisz, ze co do brata nie powiem " A nie mówiliśmy...?".

A Calineczka zaprzyjaxniłą się z kotem, ale jeszcze pewien respekt co do tych kontaktów - widać...

Mnie też zdjęcia baardzo się podobają.
Pzdr.