Elitesse Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 a jakby mi ktos niewierzyl to Wacio tez sie sam lubi czesac :evil_lol: :eviltong: a tak wygladal wczesniej ... Quote
Elitesse Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 kto chce zobaczyc mala Cynamonke ? :eviltong: Quote
beria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Elitesse']a jakby mi ktos niewierzyl to Wacio tez sie sam lubi czesac :evil_lol: :eviltong: Brawo Waciu :klacz: :klacz: :klacz: Następny fryzjer amator :razz: Z Cynamonki kawał psa już wyrósł :loveu: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Elitesse']kto chce zobaczyc mala Cynamonke ? :eviltong: Witaj :multi: Jaka ona słodziutka :loveu: Pozdrów brata od dogomaniaków i pogadaj z suczką żeby fotki za jakiś czas maluszków były ;) Ja trzymam kciuki....Ty potrzymasz około lutego....;) Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 hahah jaka sierotka z Cynamonki :loveu: chyba musisz wysłać jej Pańci instrukcję jak robić zdjęcia psom :lol: Quote
Elitesse Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 beria napisał(a): Z Cynamonki kawał psa już wyrósł :loveu: wazy 12 kg !! zreszta Coni tez :crazyeye: obie pogubily juz mleczaki a Coco jest przygotowywany na pierwsze wystawki :multi: Quote
Elitesse Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 malawaszka napisał(a):hahah jaka sierotka z Cynamonki :loveu: chyba musisz wysłać jej Pańci instrukcję jak robić zdjęcia psom :lol: ehh nic mi nie mow :shake: jak dostaje foty swoich dzieci to sie zalamuje, wiekszosc nie nadaje sie do wklejania :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Elitesse napisał(a):ehh nic mi nie mow :shake: jak dostaje foty swoich dzieci to sie zalamuje, wiekszosc nie nadaje sie do wklejania :evil_lol: U mnie to samo :angryy: Normalnie mam ochotę pozabijać wtedy :mad: Quote
Elitesse Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Pysia napisał(a): Pozdrów brata od dogomaniaków moj bidny brat mial dzis juz byc w domu ale zle wyniki badan krwi wyszly, okazalo sie ze jest jakis stan zapalny i go zostawili w szpitalu :placz: :placz: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Elitesse napisał(a):moj bidny brat mial dzis juz byc w domu ale zle wyniki badan krwi wyszly, okazalo sie ze jest jakis stan zapalny i go zostawili w szpitalu :placz: :placz: Nie płacz. Będzie dobrze. To częste po pobycie w szpitalu. Nie martw się o niego tylko głowa do góry :) On będzie zdrów !! Zobaczysz :multi: Quote
beria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Brat niedługo wyjdzie zdrowy :kciuki: :kciuki: :kciuki: Na pewno wszystko będzie dobrze. A sznaucery i niufy są trudne do robienia fotek :cool1: Niufy, bo czarne i włochate, sznaucerki przez te włosy na brodzie, łapach i ruchliwość :razz: Wydaje mi się, że najlepiej wychodzą na zdjęciach psy gładkowłose. Quote
Elitesse Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 beria napisał(a): A sznaucery i niufy są trudne do robienia fotek :cool1: Niufy, bo czarne i włochate, sznaucerki przez te włosy na brodzie, łapach i ruchliwość :razz: Wydaje mi się, że najlepiej wychodzą na zdjęciach psy gładkowłose. swieta prawda !! sznauce albo sie w tlo wtapia albo sie ciagle kreca :evil_lol: :evil_lol: ja jeszcze jak nie mialam cyfrowki to potrafilam cala klisze wypstrykac i nie bylo ani jednej przyzwoitej foty a co dopiero mowic o ladnej :placz: Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Aga brat niedługo wyjdzie - pozdrów Go i tak od dogomaniaczek :razz: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 beria napisał(a):Brat niedługo wyjdzie zdrowy :kciuki: :kciuki: :kciuki: Na pewno wszystko będzie dobrze. A sznaucery i niufy są trudne do robienia fotek :cool1: Niufy, bo czarne i włochate, sznaucerki przez te włosy na brodzie, łapach i ruchliwość :razz: Wydaje mi się, że najlepiej wychodzą na zdjęciach psy gładkowłose. Święta racja...Niufa trzeba prześwietlić a wtedy znowu z czarnego robi się brunatny :angryy: Ale najgorsze jest to że jak niufa ufocisz z lotu ptaka to koszmar poczwarka :placz: A takie foty dostaję ZAWSZE!!!!! Quote
Asiaczek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Elitessku - będzie dobrze! Głowa do góry!!! A zdjęć Ancymonki, porosimy więcej, mogą być nawet te byle jakie. My zahartowani w boju...:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 kurcze niedobrze z tym moim bratem :shake: teraz przez 7 dni bedzie lykal antybiotyki bo mu sie jakis krwiak zrobil, rozcieli mu rane i nie zszyli zeby krew miala jak uchodzic, no i lekarze zobacza czy organizm wogole zareaguje na leki ehh :roll: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Elitesse - jeżeli tak zrobili, to znaczy NA PEWNO wiedzą, co robią. Rany nie zszyli, bo pewnie do środka włożyli sączek, żeby się oczyściła. Tak się robi. I obserwacja na leki - też normalka. Tak po prostu być musi. Jeszcze trochę cierpliwości. Głowa do góry! Pzdr. Quote
beria Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pewnie, że z bratem wszystko będzie dobrze. W szpitalu jest po kontrolą, na bieżąco lekarze sprawdzają czy wszystko jest w porządku i jak reaguje na podane leki. Nie martw się na zapas. Bezpieczniej spędzić kilka dni więcej w szpitalu, niż o jeden dzień za krótko. Quote
Asiaczek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 beria - mądre słowa! Elitesse - rzeczywistość wygląda "w normie", a więc spoko. Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 ja teraz sie ciesze ze madry lekarz opiekuje sie Jacka sala i ze g do domu w niedziele nie puscil ! bo tak soboe mysle co by sie dzialo jakby go w domu zaczelo bolec ... ale dosyc juz tych czarnych mysli !! dla poprawienia humoru dostalam nowe zdlecia Calineczki vel Pandy vel Andzi :loveu: Quote
Elitesse Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 ci ludzie wiedza jak sie robi zdjecia :evil_lol: z kotami juz jest pokoj :loveu: :loveu: i moje ulubione :loveu: (niestety miniaturka nie pokazuje piekna w pelni) Andzia zaprzyjaznila sie z psem sasiadow Quote
Elitesse Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 wogole stwierdzam ze ten miot wyszedl bardzo wyrownany - wszyscy wlasciciele (bo wyjatkowo ze wszytkimi mam kontakt :multi: ) pisza dokladnie to samo w meilach, wszytkie szczeniorki waza juz po 12 kg i sa kochane i baaardzo madre :eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Elitesse - pozwolisz, ze co do brata nie powiem " A nie mówiliśmy...?". A Calineczka zaprzyjaxniłą się z kotem, ale jeszcze pewien respekt co do tych kontaktów - widać... Mnie też zdjęcia baardzo się podobają. Pzdr. Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ale ekstra!!!! jak urośnie to będzie tam przeskakiwać :evil_lol: Quote
Recommended Posts