Elitesse Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 malawaszka napisał(a):jak zaczełam oglądać to już myślałam, że te Twoje leniwe burki tylko leżą albo siedzą na spacerach, ale na szczęście sie rozruszały potem :lol: :multi: moje leniwe burki a takie szybkie ze jestem w stanie je ufocic tylko jak im kaze stac , lezec badz siedziec :evil_lol: inaczej na zdjeciach wychodzi tylko trawka hihihi :diabloti: :diabloti: Quote
Elitesse Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 i jeszcze drzeweczka i listeczki a tak wogole to w lesie sa jeszcze poziomki ale zanim wpadlam na pomysl zeby je ufocic to juz ich nie bylo :eviltong: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 haha rewelacja!!!!!!! i zabraniam słyszysz - ZABRANIAM nie wstawiać takich fotek :eviltong: są świetne!!!! a utrzymać na komendzie trzy sznaucery to nielada wyczyn bo mnie się z dwoma rzaaadko udaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 malawaszka napisał(a): a utrzymać na komendzie trzy sznaucery to nielada wyczyn bo mnie się z dwoma rzaaadko udaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widzisz jaka jestem zdolna ? :eviltong: a od jura znowu beda 4 sznaucery bo Lancelot wraca z wygnania !! :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Elitesse napisał(a):widzisz jaka jestem zdolna ? :eviltong: a od jura znowu beda 4 sznaucery bo Lancelot wraca z wygnania !! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: huuuraaaa to czekam na foteczki czwóreczki :eviltong: Quote
Elitesse Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 ja sie doczekac juz nie moge bo stesknilam sie za tym wstretnym paskudnikiem :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Elitesse napisał(a):ja sie doczekac juz nie moge bo stesknilam sie za tym wstretnym paskudnikiem :loveu: :loveu: ja nie ale pooglądać mogę :evil_lol: Quote
Elitesse Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 malawaszka napisał(a):ja nie ale pooglądać mogę :evil_lol: Beria powiedz jej ze Lanca mozna normalnie glaskac !! :placz: Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Elitesse napisał(a):Beria powiedz jej ze Lanca mozna normalnie glaskac !! :placz: to Ty to powiedz Lancowi :mad: Quote
Elitesse Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 zobacz jakie z niego niewiniatko :loveu: Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 tiaaaa a puci puci puci :evil_lol: grrrrr :diabloti: Quote
beria Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Elitesse napisał(a): Doskonałe miejsce im znalazłaś na pozowanie :cool3: Fotki spacerkowe bardzo mi się podobają :loveu: Będą takie częściej :razz: Elitesse napisał(a):Beria powiedz jej ze Lanca mozna normalnie glaskac !! :placz: Pewnie, że można :p I jeszcze się chłopak cieszy, ogonkiem merda :multi: malawaszka napisał(a):tiaaaa a puci puci puci :evil_lol: grrrrr :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Elitessku - zdjęcia z wyprawy do lasu - SUPER!!! Bardzo mi się podobają i tyko szkoda, że ja nie za bardzo mogę z baskami do lasu ... Nie znalazłabym ich potem... Pzdr. Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Elitesse napisał(a): Pinkne Sztucerki :loveu: Cześć Aga:multi: Quote
Elitesse Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 dzis sie dowiedzialam ze Lancelot zostal po raz kolejny dziadkiem !! :multi: 15.10 urodzily sie 4 pieski i 4 suczki :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 No to poklep w naszym imieniu Dziadka i pochwal go, że takiego śwarnego synka spłodził! No i poklepki dla Mamci!:lol: Quote
malawaszka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 łiii jakie ściuraski :loveu: :loveu: :loveu: dziadkowanie, dziadkowaniem, ale jak się mają fasolki Tessinkowe? :razz: Quote
Elitesse Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 malawaszka napisał(a):dziadkowanie, dziadkowaniem, ale jak się mają fasolki Tessinkowe? :razz: sadze ze gdzies za 3 tygodnie pojawia sie pierwsze objawy ewentualniej ciazy :roll: Quote
beria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Elitesse napisał(a):sadze ze gdzies za 3 tygodnie pojawia sie pierwsze objawy ewentualniej ciazy :roll: Jakiej ewentualnej :motz: Kocyk nowy kupiłam :placz: No dobra, kocyk zabrała sobie Gerda :eviltong: Quote
Elitesse Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 beria napisał(a):Jakiej ewentualnej :motz: Kocyk nowy kupiłam :placz: No dobra, kocyk zabrała sobie Gerda :eviltong: ciii:ices_bla: nie zapeszaj ! Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 łiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu: :razz: Quote
Elitesse Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 malawaszka napisał(a):łiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu: :razz: a ty co tutaj tak piszczysz ? :evil_lol: wiecie co ? moj braciszek jutro wychodzi ze szpitala :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Elitesse napisał(a):a ty co tutaj tak piszczysz ? :evil_lol: z radości :loveu: :loveu: :loveu: moze będziesz przyjeżdżała w odwiedzinki w nasze strony?? :razz: :multi: super, że z bratem już dobrze :multi: Quote
beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Zdrówko brata :drinking: Babcia musi przyjeżdżać :razz: Na control :evil_lol: :eviltong: Z CAŁĄ rodziną :razz: Quote
Elitesse Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 zobaczcie jaki sliczny banerek dostalam :multi: Quote
Recommended Posts