Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse - czy mnie oczy mylą, czy dodałaś lekkie pasemka? Ja je dopiero teraz zauważyłam...:oops:
I jeszcze raz gratki dla Wacia (a co!) i dla Lancusa.
A tak a propos Wacia, to na czym ma polegać ten nietypowy dla sznaucera chód? Może inochód? Bo ja nic innego nie znam...:niewiem:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Elitesse - czy mnie oczy mylą, czy dodałaś lekkie pasemka? Ja je dopiero teraz zauważyłam...:oops:
I jeszcze raz gratki dla Wacia (a co!) i dla Lancusa.
A tak a propos Wacia, to na czym ma polegać ten nietypowy dla sznaucera chód? Może inochód? Bo ja nic innego nie znam...:niewiem:
Pzdr.

to juz raczej resztki pasemek sa :lol: po ostatniej wizycie u fryzjera w celu obcieciu kudlow niewiele z nich zostalo ;)

a co do Wacia w Zabrzu ruszal sie tak jak na innych wystawach , co prawda trawa nie byla skoszona ale to nie powodoalo zmian w motoryce ruchu

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to o co chodzilo? Co on takiego zobaczył w ruchu Wacia?
.

wiesz p.Borkowski patrzy przez pryzmat amerykanskich sznaucerow ktore ma w domu to raz
a dwa to po co dawac tytuly psom konkurencji ? zwlaszcaz ze sie widzi ze sa lepsze ? :diabloti:

ale p.Borkowski chyba nie pamietal ze moj Wacio jest w 3/4 od niego :evil_lol: i sam sobie robi antyreklame jako hodowca hihihi
no i jako sedzia dajac tak utytulowanemu psu taka ocene :evil_lol:

Posted

ale p.Borkowski chyba nie pamietal ze moj Wacio jest w 3/4 od niego :evil_lol: i sam sobie robi antyreklame jako hodowca hihihi
no i jako sedzia dajac tak utytulowanemu psu taka ocene :evil_lol:
nastepnym razem wepnij sobie w klape znaczek z naoisem 3/4 od pana ;) moze podziała ...

Posted

Patka napisał(a):
nastepnym razem wepnij sobie w klape znaczek z naoisem 3/4 od pana ;) moze podziała ...

nastepnego razu juz na szczescie nie bedzie bo wg mnie ani ten pan ani jego zona sznaucerow sedziowac nie umieja ! jako hodowcow ich cenie jak sedziow natomiast wcale :evil_lol:
no chyba ze w ostatniej chwili zmienia sedziego a ja nie bede o tym wiedziec :razz:

Posted

Uważasz, że ich wiedza hodowlana jest aą tak wysoka? Bo to, że ktoś sprowadza uznane reproduktory i zgarnia przy pomocy tych psów wszystko na wystawach, to jeszcze nie świadczy o ich wiedzy hodowlanej. Wiedza i znajomości - tak, ale nie wiedza hodowlana...

Owszem, z ich hodowli wyszło kilka znakomitych psów. Ale jak się ma ponad 50 psów w hodowli, to chyba to nie jest aż tak szokujący wynik... I uczciwie mówią, to tych znakomitych psów powinno być zdecydowanie więcej.
Takie jest moje zdanie.
pzdr.

Posted

cenie ich za to co zrobili w sznaucerach mini, bo na kryciach ich reproduktorami i na sukach z ich hodowli jest oparta polska czolowka i gdyby nie oni polskie miniki nie byly by teraz na swiatowym pzoiomie
dali pewien wzor ktorym podarzyli polscy hodowcy

ale stawiam ze to nie potrwa dlugo bo w pieprzaczkach oni sie wycofuja bo wiedza ze nie maja szans i niedlugo to samo bedzie w cz-sr

jak jest w innych rasach nie wiem wiec sie nie wypowiadam

Posted

beria napisał(a):
Witaj Aga :multi: Wacio jest śliczny :loveu: A najbardziej zaskoczył mnie kolor sierści jego konkurenta :crazyeye:

mnie tez :lol: :lol: w pewnym momencie zaczelam sie zastanawiac czy to napewno moja kolej na ocene :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
jak to Waciu sobie spi :evil_lol: ciekawe co mu sie wtedy sni ?:roll:

o kurcze śpi dokładnie jak tasha czy wszydkite miniatury mają skłonności do takich pozycji ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: siwtne foty i gratulacje osiągnięć

Posted

Olcia&Tasha napisał(a):
o kurcze śpi dokładnie jak tasha czy wszydkite miniatury mają skłonności do takich pozycji ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: siwtne foty i gratulacje osiągnięć

nie wiem czy wszystkie ale na pewno bardzo wiele :)

Posted

malawaszka napisał(a):
dobra już z tymi gadkami koniec i porszę o foteczki świąteczne - czyli takie ze spaceru :eviltong:

na zyczenie specjalnie for malawaszka :cool3:

Zadzior

Tessik

cos je strasznie interesowalo tamn z tylu :roll:

Wacio

nazbiera sobie nasionek i niosl je w gzrywce :evil_lol:

psy mialy gdzies pozowanie :evil_lol:

ataaak :diabloti:

nie ma ich z prawej ...

nie ma z lewej ...

cii bo mnie jeszcze uslyszy ;)

aaa zwiewam !

Posted

:multi: :multi: :multi: juuupiiii i to specjalnie for me :grins: :loveu: :loveu: :loveu: DZIENKUJĘ!!!! :evil_lol: :loveu: jak zaczełam oglądać to już myślałam, że te Twoje leniwe burki tylko leżą albo siedzą na spacerach, ale na szczęście sie rozruszały potem :lol: :multi:

Posted

co to ?

to tylko mamusia dostala smsa :eviltong:

ile jeszcze mamy siedziec pod tym drzewem ?

Wacio choc zwiewamy :evil_lol:

i juz go nie bylo :diabloti:

hmm kazala mi wrocic ...

na szczescie dziewczyny znalazly cos fajnego w trawie

a to jakby ktos nie wiedzial jest Zadra :eviltong: