malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 a ten sędzia mi przypomina mojego profesora od botaniki :razz: fajny gość - mój profesor oczywiście :lol: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Elitesse - czy mnie oczy mylą, czy dodałaś lekkie pasemka? Ja je dopiero teraz zauważyłam...:oops: I jeszcze raz gratki dla Wacia (a co!) i dla Lancusa. A tak a propos Wacia, to na czym ma polegać ten nietypowy dla sznaucera chód? Może inochód? Bo ja nic innego nie znam...:niewiem: Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Elitesse - czy mnie oczy mylą, czy dodałaś lekkie pasemka? Ja je dopiero teraz zauważyłam...:oops: I jeszcze raz gratki dla Wacia (a co!) i dla Lancusa. A tak a propos Wacia, to na czym ma polegać ten nietypowy dla sznaucera chód? Może inochód? Bo ja nic innego nie znam...:niewiem: Pzdr. to juz raczej resztki pasemek sa :lol: po ostatniej wizycie u fryzjera w celu obcieciu kudlow niewiele z nich zostalo ;) a co do Wacia w Zabrzu ruszal sie tak jak na innych wystawach , co prawda trawa nie byla skoszona ale to nie powodoalo zmian w motoryce ruchu Quote
Asiaczek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No to o co chodzilo? Co on takiego zobaczył w ruchu Wacia? Pzdr. Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Asiaczek napisał(a):No to o co chodzilo? Co on takiego zobaczył w ruchu Wacia? . wiesz p.Borkowski patrzy przez pryzmat amerykanskich sznaucerow ktore ma w domu to raz a dwa to po co dawac tytuly psom konkurencji ? zwlaszcaz ze sie widzi ze sa lepsze ? :diabloti: ale p.Borkowski chyba nie pamietal ze moj Wacio jest w 3/4 od niego :evil_lol: i sam sobie robi antyreklame jako hodowca hihihi no i jako sedzia dajac tak utytulowanemu psu taka ocene :evil_lol: Quote
Patka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ale p.Borkowski chyba nie pamietal ze moj Wacio jest w 3/4 od niego :evil_lol: i sam sobie robi antyreklame jako hodowca hihihi no i jako sedzia dajac tak utytulowanemu psu taka ocene :evil_lol: nastepnym razem wepnij sobie w klape znaczek z naoisem 3/4 od pana ;) moze podziała ... Quote
Asiaczek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ...albo załóż czerwona marynarkę...:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Patka napisał(a):nastepnym razem wepnij sobie w klape znaczek z naoisem 3/4 od pana ;) moze podziała ... nastepnego razu juz na szczescie nie bedzie bo wg mnie ani ten pan ani jego zona sznaucerow sedziowac nie umieja ! jako hodowcow ich cenie jak sedziow natomiast wcale :evil_lol: no chyba ze w ostatniej chwili zmienia sedziego a ja nie bede o tym wiedziec :razz: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Uważasz, że ich wiedza hodowlana jest aą tak wysoka? Bo to, że ktoś sprowadza uznane reproduktory i zgarnia przy pomocy tych psów wszystko na wystawach, to jeszcze nie świadczy o ich wiedzy hodowlanej. Wiedza i znajomości - tak, ale nie wiedza hodowlana... Owszem, z ich hodowli wyszło kilka znakomitych psów. Ale jak się ma ponad 50 psów w hodowli, to chyba to nie jest aż tak szokujący wynik... I uczciwie mówią, to tych znakomitych psów powinno być zdecydowanie więcej. Takie jest moje zdanie. pzdr. Quote
Elitesse Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 cenie ich za to co zrobili w sznaucerach mini, bo na kryciach ich reproduktorami i na sukach z ich hodowli jest oparta polska czolowka i gdyby nie oni polskie miniki nie byly by teraz na swiatowym pzoiomie dali pewien wzor ktorym podarzyli polscy hodowcy ale stawiam ze to nie potrwa dlugo bo w pieprzaczkach oni sie wycofuja bo wiedza ze nie maja szans i niedlugo to samo bedzie w cz-sr jak jest w innych rasach nie wiem wiec sie nie wypowiadam Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 dobra już z tymi gadkami koniec i porszę o foteczki świąteczne - czyli takie ze spaceru :eviltong: Quote
beria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Witaj Aga :multi: Wacio jest śliczny :loveu: A najbardziej zaskoczył mnie kolor sierści jego konkurenta :crazyeye: Quote
Elitesse Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 beria napisał(a):Witaj Aga :multi: Wacio jest śliczny :loveu: A najbardziej zaskoczył mnie kolor sierści jego konkurenta :crazyeye: mnie tez :lol: :lol: w pewnym momencie zaczelam sie zastanawiac czy to napewno moja kolej na ocene :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 beria napisał(a):Witaj Aga :multi: Wacio jest śliczny :loveu: A najbardziej zaskoczył mnie kolor sierści jego konkurenta :crazyeye: Jaki, jaki!? Poprosze o zdjęcia... Pzdr. Quote
Olynda Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Elitesse napisał(a):jak to Waciu sobie spi :evil_lol: ciekawe co mu sie wtedy sni ?:roll: o kurcze śpi dokładnie jak tasha czy wszydkite miniatury mają skłonności do takich pozycji ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: siwtne foty i gratulacje osiągnięć Quote
Elitesse Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):o kurcze śpi dokładnie jak tasha czy wszydkite miniatury mają skłonności do takich pozycji ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: siwtne foty i gratulacje osiągnięć nie wiem czy wszystkie ale na pewno bardzo wiele :) Quote
Elitesse Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 spiesze doniesc ze w miniona sobote moja cora Baccara :loveu: na wystawie w Orleanie zdobyla swoj pierwszy wniosek CACS i rozpoczela Championat Francji !! :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ahhhh światowe te małe Elitesski :laola: GRATUACJE :klacz: Quote
Elitesse Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 malawaszka napisał(a):dobra już z tymi gadkami koniec i porszę o foteczki świąteczne - czyli takie ze spaceru :eviltong: na zyczenie specjalnie for malawaszka :cool3: Zadzior Tessik cos je strasznie interesowalo tamn z tylu :roll: Wacio nazbiera sobie nasionek i niosl je w gzrywce :evil_lol: psy mialy gdzies pozowanie :evil_lol: ataaak :diabloti: nie ma ich z prawej ... nie ma z lewej ... cii bo mnie jeszcze uslyszy ;) aaa zwiewam ! Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 :multi: :multi: :multi: juuupiiii i to specjalnie for me :grins: :loveu: :loveu: :loveu: DZIENKUJĘ!!!! :evil_lol: :loveu: jak zaczełam oglądać to już myślałam, że te Twoje leniwe burki tylko leżą albo siedzą na spacerach, ale na szczęście sie rozruszały potem :lol: :multi: Quote
Elitesse Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 co to ? to tylko mamusia dostala smsa :eviltong: ile jeszcze mamy siedziec pod tym drzewem ? Wacio choc zwiewamy :evil_lol: i juz go nie bylo :diabloti: hmm kazala mi wrocic ... na szczescie dziewczyny znalazly cos fajnego w trawie a to jakby ktos nie wiedzial jest Zadra :eviltong: Quote
Recommended Posts