Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="6"]Gratulacje !!!

[quote name='malawaszka']dobraaaa :multi: tylko koniecznie przepocona koszulka a autograf na nagiej piersi :razz: :evil_lol:

Ja to muszę zobaczyć :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='beria']Gratulacje !!!

[SIZE=2]dziekuje :loveu:

Ja to muszę zobaczyć :megagrin: :megagrin: :megagrin:

konieczie biezr aparat ! a jeszcze lepiej kamere ! :diabloti: :diabloti: bedziemy waszkke szantarzowac grozac opublikwoaniem nagiej piersi :eviltong:

Posted

Elitesse napisał(a):

konieczie biezr aparat ! a jeszcze lepiej kamere ! :diabloti: :diabloti: bedziemy waszkke szantarzowac grozac opublikwoaniem nagiej piersi :eviltong:

Sama chciała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol: wykorzystywaczki jedne :mad:

Aga - oglądałam już milion razy fotki te od Przema - kurde przy niektórych to aż mi sie płakać chce tak bym chciała na żywo zobaczyc te widoki :loveu: zdecydowanie bardziej wolę te naturalne widoczki niż miasta chociaż te też robią wrażenie :mdleje:

Posted

Elitessku - ogromniaste gratulacje!!!

[SIZE=2]Wiem, że jest organizowana "wycieczka" na wystawe Cruft's do Anglii. OOd nas z W-wy wstępnie zapowiedziało sie kilka osób. Może uda mi się wyrwac z domu i pojechać. Wszystko przed nami!!!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Elitessku - ogromniaste gratulacje!!!

[SIZE=2]Wiem, że jest organizowana "wycieczka" na wystawe Cruft's do Anglii. OOd nas z W-wy wstępnie zapowiedziało sie kilka osób. Może uda mi się wyrwac z domu i pojechać. Wszystko przed nami!!!:lol:
Pzdr.

dziekuje :loveu:
my w pierwszej chwili pomyslelismy - jedziemy ! ale potem na spokojnie zorientowalam sie ze nie zdaze na zcas zrobic badan na przeciwciala - braknie mi 3 tygodni :placz: :placz:

Posted

Elitesse napisał(a):
dziekuje :loveu:
my w pierwszej chwili pomyslelismy - jedziemy ! ale potem na spokojnie zorientowalam sie ze nie zdaze na zcas zrobic badan na przeciwciala - braknie mi 3 tygodni :placz: :placz:

Oooo, naprawdę nie zdążysz? Nic się nie da przyspieszyć? Taka okazja...
Pzdr.

Posted

W W-wie też piękna pogoda, choć jest dosyć silny wiatr. Ale może w przyszły weekend uda nam się zebrać jakąś grupę!
Cieczki już powoli mijają, oby tylko pogoda wytrzymała...
I też wstawimy piękne, uśmiechnięte zdjęcia. A co!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

I kicia jako strażnik posesji - super!
Pzdr.

ten kocio za kazdym razem jak wracamy z lasu siedzi na slupku :lol: zastanawiam sie czy jest mu wygodnie ? :roll:

Posted

Nie przejmuj się, koty tak mają! Im ciaśniej - tym lepiej. Im mniejsza powierzchnia do zwinięcia się w kłębuszek - tym ciekawiej...
A ciekawość, to pierwsza charakterystyczna cecha kotów.
Mam w domu kiciaki, to wiem.:lol:
Pzdr.

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi: :multi: :multi: łoohohohoho jakie święto dzisiaj Elitesskowe spacerkowe fotki :klacz: :loveu: więcej, więcej :multi:

taaa dzien dziecka :evil_lol:

Posted

[quote name='Elitesse']jesienny spacerek

Towarzystwo piękne i pięknie pozuje :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Elitesse']i na koniec cos z humorem :lol:

No tak, nie ma to jak zły pies ... na płocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: