Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse, zaniedbujesz się w galerii :razz:
Daj popatrzeć na szczupłe, zadbane i grzeczne sznaucerki, bo widzę tylko moją cholerę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Elitesse, zaniedbujesz się w galerii :razz:
Daj popatrzeć na szczupłe, zadbane i grzeczne sznaucerki, bo widzę tylko moją cholerę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak mi ktos da wolne w pracy to sie odzaniedbam :)
przesadzilam z wystawkami i teraz trzeba zasowac od rana do nocy hihih :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hehe :evil_lol:
musze was zasmucic - mielismy za pare godzin wyjezdzac na wystawe w Lipsku ale nie jedziemy :placz: :placz: :placz:
wiec fot wystawowych az do wroclawskiej miedzynarodowki nie bedzie :shake:
trza bedzie to jakos sobie odbic ! Asiaczku szykuj baski i bedziemy pstrykac, pstrykac i pstrykac !!! :multi:
Beria moze przyjedziesz pokibicowac ? :eviltong:

Posted

ekstra się na pudle prezentuje Tessalinka :loveu: :loveu: :loveu: widzę, że zamienialiście się z szitsiakiem :lol: a ten pudel jakiśdziwny - tzn ni podoba mi się jak obcięty - jakby nie miał szyi :roll:

Posted

Elitesse napisał(a):
hehe :evil_lol:
musze was zasmucic - mielismy za pare godzin wyjezdzac na wystawe w Lipsku ale nie jedziemy :placz: :placz: :placz:
wiec fot wystawowych az do wroclawskiej miedzynarodowki nie bedzie :shake:
trza bedzie to jakos sobie odbic ! Asiaczku szykuj baski i bedziemy pstrykac, pstrykac i pstrykac !!! :multi:
Beria moze przyjedziesz pokibicowac ? :eviltong:

Mam nadzieję, że to nic poważnego (tzn. przyczyna Waszej nieobecności w Lipsku)?
A baski-babaski szykują się, chociaż teraz mamy 2 tygodnie odpoczywania i TYLKO treningu.
:calus:
Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

a ja mam sie czym chwalic wiec nie bede skromna :eviltong:
.
po pierwsze moja cora Baccara mieszkajaca we francji znalazla sie na liscie polecanych mlodych psow tamtejszego klubu sznaucera:multi:
.
po drugie moja druga cora Abi dzis na wystawie w Nowym Dworze pokonala konkurentki zdobywajac CWC, tytuly Najlepsza Suka w Rasie i Zwyciestwo Rasy - i tym samym w 6 miesiecy i majac niecale 2 lata ukonczyla CHAMPIONAT POLSKI :multi: :multi: :multi:
.
.
no i teraz najwazniejsze ;-)
Zadra na Miedzynarodowej Wystawie w Tulln najpierw pokonala trzy Interchampionki zdobywajac CACA w klasie championow a nastepnie wygrala porownanie zdobyajac CACIB, Zwyciestwo Austrii - Bundessieger 2006 i dostala nominacje na wystawe Cruft 2007 !!

:laola: :laola:

a tak wyglada wymeczona zwyciezczyni :smile:

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja ich znaaaammmm a ja ich znaaaaammmmm :grins:

jak chcesz to dam ci autograf z zabrzu :eviltong: i jakas stara koszulke cobys mogla pociac na kawaleczki i sprzedwac na allegro
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: