beria Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Asiaczek napisał(a):O, szkoda. Moja faworytka zawiodła... pzdr. Moim nr 1 jest Calineczka :loveu: Pięęękna dziewczynka :loveu: Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Elitesse, zaniedbujesz się w galerii :razz: Daj popatrzeć na szczupłe, zadbane i grzeczne sznaucerki, bo widzę tylko moją cholerę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Popieram Berię, choć nie zgadzam sie z Jej opinią nt. Jej cholery! A jakie ta grzeczna, miła i sympatyczna psinka ma na imię? Beria?:evil_lol: pzdr. Quote
Elitesse Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 beria napisał(a):Elitesse, zaniedbujesz się w galerii :razz: Daj popatrzeć na szczupłe, zadbane i grzeczne sznaucerki, bo widzę tylko moją cholerę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak mi ktos da wolne w pracy to sie odzaniedbam :) przesadzilam z wystawkami i teraz trzeba zasowac od rana do nocy hihih :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Elitesse napisał(a):jak mi ktos da wolne w pracy to sie odzaniedbam :) Chętnie dam Ci wolne w pracy :p Może być :cool3: Quote
malawaszka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Aga ja tez Ci dam wolne :multi: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A ja Ci nawet zrobię kanapki, co byś na tym "urlopie" głodna nie była... Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 hehe :evil_lol: musze was zasmucic - mielismy za pare godzin wyjezdzac na wystawe w Lipsku ale nie jedziemy :placz: :placz: :placz: wiec fot wystawowych az do wroclawskiej miedzynarodowki nie bedzie :shake: trza bedzie to jakos sobie odbic ! Asiaczku szykuj baski i bedziemy pstrykac, pstrykac i pstrykac !!! :multi: Beria moze przyjedziesz pokibicowac ? :eviltong: Quote
beria Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Szkoda, że nie jedziecie :shake: Waciowi chyba tylko jednego CACIBa do Intera brakuje :cool3: Będę Wam kibicować w Zabrzu :grins: Quote
Elitesse Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 ano jednego ale dopiero za rok (no prawie - bez miesiaca hihi) :eviltong: Quote
Elitesse Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Slowacki Zwiazek zamiescil na swojej stronie foty z Bratyslawy - i pozwolilam je sobie ukrasc hihih Tess na pudle w sobote: i w niedziele: Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ekstra się na pudle prezentuje Tessalinka :loveu: :loveu: :loveu: widzę, że zamienialiście się z szitsiakiem :lol: a ten pudel jakiśdziwny - tzn ni podoba mi się jak obcięty - jakby nie miał szyi :roll: Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 jak to Waciu sobie spi :evil_lol: ciekawe co mu sie wtedy sni ?:roll: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Elitesse napisał(a):hehe :evil_lol: musze was zasmucic - mielismy za pare godzin wyjezdzac na wystawe w Lipsku ale nie jedziemy :placz: :placz: :placz: wiec fot wystawowych az do wroclawskiej miedzynarodowki nie bedzie :shake: trza bedzie to jakos sobie odbic ! Asiaczku szykuj baski i bedziemy pstrykac, pstrykac i pstrykac !!! :multi: Beria moze przyjedziesz pokibicowac ? :eviltong: Mam nadzieję, że to nic poważnego (tzn. przyczyna Waszej nieobecności w Lipsku)? A baski-babaski szykują się, chociaż teraz mamy 2 tygodnie odpoczywania i TYLKO treningu. :calus: Pzdr. Quote
agabass Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 gratulację za pudła rewelka a Waciu śni chyba o jakim opalanku na Karaibach hahah Quote
beria Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Pięknie wygląda Tessi na tych kradzionych fotkach :cool3: :loveu: A Waciu podczas snu wietrzy sobie brzuszek :evil_lol: Quote
Elitesse Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 projekt naszej nowej wizytowki Quote
Elitesse Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 a ja mam sie czym chwalic wiec nie bede skromna :eviltong: . po pierwsze moja cora Baccara mieszkajaca we francji znalazla sie na liscie polecanych mlodych psow tamtejszego klubu sznaucera:multi: . po drugie moja druga cora Abi dzis na wystawie w Nowym Dworze pokonala konkurentki zdobywajac CWC, tytuly Najlepsza Suka w Rasie i Zwyciestwo Rasy - i tym samym w 6 miesiecy i majac niecale 2 lata ukonczyla CHAMPIONAT POLSKI :multi: :multi: :multi: . . no i teraz najwazniejsze ;-) Zadra na Miedzynarodowej Wystawie w Tulln najpierw pokonala trzy Interchampionki zdobywajac CACA w klasie championow a nastepnie wygrala porownanie zdobyajac CACIB, Zwyciestwo Austrii - Bundessieger 2006 i dostala nominacje na wystawe Cruft 2007 !! :laola: :laola: a tak wyglada wymeczona zwyciezczyni :smile: Quote
Elitesse Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 i z ostatniej chwili - Tess dostala cieczke - beda male sznacerki w tym roku :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 ukradziona :evil_lol: fota Abi :loveu: z Nowego Dworu Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 a ja ich znaaaammmm a ja ich znaaaaammmmm :grins: Aga wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!! :laola: Quote
Elitesse Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 malawaszka napisał(a):a ja ich znaaaammmm a ja ich znaaaaammmmm :grins: jak chcesz to dam ci autograf z zabrzu :eviltong: i jakas stara koszulke cobys mogla pociac na kawaleczki i sprzedwac na allegro :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts