Elitesse Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 beria napisał(a):Świetny suczkowy spacerek :multi: To ciocia Tessi, czy mamusia Zadra tak szaleje z Cynamonką :razz: Tessinka ja uwielbia zameczac :) Quote
Elitesse Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Wacio w Nowym targu - CWC, NPwR, BOB :multi: Tess rowniez CWC, NSwR i BOB a jej synek Al Bundy CWC ale siadly nam baterie w aparacie i nie mamy fot :placz: :placz: za to mam fote Abi ktora dzis w Radomiu poszla w slady mamusi - CWC, NSwR, BOB Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Kurczaki!!! Elitesse, przystopuj troche, bo Cię konkurencja zagryzie! I z kim ja wtedy będę spotykała sie na wystawach i gaworzyła na DGM, co?! A tok wogóle to ciepłe gratulki!!!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Kurczaki!!! Elitesse, przystopuj troche, bo Cię konkurencja zagryzie! I z kim ja wtedy będę spotykała sie na wystawach i gaworzyła na DGM, co?! A tok wogóle to ciepłe gratulki!!!:lol: Pzdr. przystopuj ? ja sie dopiero rozpedzam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ło matko najrozmaitsza!!! Będzie słychać jeno zgrzytanie zębów Twoich "sympatyków"... Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 uracze was jeszcze kilkoma fotami :) Abi :eviltong: Wacio, Tess, Zadra i Abi w Bratyslawie :) co to za potwor ?? Quote
malawaszka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :klacz: GRATULKI!!!!!! Strasznie się cieszę, że się dopiero rozpędzacie :loveu: obyście jak najczęściej bywali na ślunsku bo lubiam sie z Wami spotykać na wystawkach :razz: Quote
BBeta Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ale masz cudne stadko :loveu: Zazdroszcze. Gratuluje wszystkich sukcesów ;) Quote
Żancia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Elitesse'] Wacio, Tess, Zadra i Abi w Bratyslawie :) Supełaaańskie psiska :laugh2_2: WIELGACHNE GRATULAACJE:cunao: Quote
Elitesse Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 dziekuje wszytkim !! :loveu: :loveu: . . informuje wszem i wobec ze Cynamonka jutro odjezdza do nowgo domku :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Będę płakać za Ancymonkiem!:placz: :placz: :placz: Zdjęcia nie będą już tak ciekawe... Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 a ja sie ciesze ze jedzie bo i ona mnie mocno kocha i ja ja .... :-( Quote
beria Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Cóż, przykro, że nie będzie Cynamonki :placz: Ale dla niej lepiej, że szybko znalazła dom :roll: Powodzenia w nowym domku :multi: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Powiedz jej, proszę, że ciocia Asiaczek będzie baaaardzo mocno tęskniła... I że prosi o duuuużo zdjęć!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Ancymonka zamieszka w okolicach Berii (Ruda Sl) wiec moze kiedys sie spotkaja ? Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Elitesse - a co z wystawami Ancymonki? Zobaczę ją kiedyś na zywo? Pzdr. Quote
beria Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Elitesse']Ancymonka zamieszka w okolicach Berii (Ruda Sl) wiec moze kiedys sie spotkaja ? Hihihi, Ruda Śląska to jednak kawałek ode mnie, ale kto wie :cool3: I nie ciesz się, że w domu będzie spokój bez maluchów, bo bociany czuwają :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 hahahahaa to juz ja mam bliżej do Rudy chociaz i tak nie super blisko :evil_lol: :eviltong: Quote
cuciola Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ja z Rudy to swojego maluszka mam :) zapraszamy do nas do galerii Quote
Elitesse Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='Asiaczek']Elitesse - a co z wystawami Ancymonki? Zobaczę ją kiedyś na zywo? Pzdr. no niestety :( bedzie tylko szkolona ale wszak wystawy nienajwazniejsze !! Quote
Elitesse Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='beria'] I nie ciesz się, że w domu będzie spokój bez maluchów, bo bociany czuwają :eviltong: hehe czyzbys cos sugerowala ? ;) ja tym razem nie chce zapeszac bo w zeszlym roku nie wyszlo :shake: no ale badzmy dobrej mysli !!! Quote
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Elitesse napisał(a):no niestety :( bedzie tylko szkolona ale wszak wystawy nienajwazniejsze !! Ale to już tak "na serio"? Czy jeszcze myślenie w tej kwestii trwa? pzdr. Quote
Elitesse Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale to już tak "na serio"? Czy jeszcze myślenie w tej kwestii trwa? pzdr. na 99 % nie bedzie wystawiana ... ale zawsze jest ten cien szansy ... Quote
Asiaczek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 O, szkoda. Moja faworytka zawiodła... pzdr. Quote
Recommended Posts