Elitesse Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale super chłopaczek! Nic, tylko się zakochać...:loveu: Pzdr. ale na CWC w oczach sedziny nie zasluzyl :mad: choc wg niektorych byl najlepszym cz-sr w stawce ... Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Oj, na następnej wystawie CWC już będzie czekało...!:lol: Pzdr. Quote
beria Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Gratuluję sukcesów w Legnicy :multi: :multi: :multi: Elitesse napisał(a):ale na CWC w oczach sedziny nie zasluzyl :mad: choc wg niektorych byl najlepszym cz-sr w stawce ... Elitesse, bo nie dałaś ZNAKU, ktoś Cię chyba uprzedził :razz: Wacio śliczny jest i pięknie prezentuje się na ringu :loveu: Quote
Elitesse Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 dzieku uprzejmosci Jostry ALBA ASTRA Elitesse :loveu: na Miedzynarodowej Wystawiewe Lwowie - V1 CAC, r.CACIB - rozpoczety Championat Ukrainy i kolejny cacib do Intera :multi: :multi: (byla w porownaniu za Interchampionka ) Quote
beria Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Elitesse']dzieku uprzejmosci Jostry ALBA ASTRA Elitesse :loveu: na Miedzynarodowej Wystawie we Lwowie - V1 CAC, r.CACIB - rozpoczety Championat Ukrainy i kolejny cacib do Intera :multi: :multi: (byla w porownaniu za Interchampionka ) Śliczna :loveu: Gratuluję córci :multi: Quote
Asiaczek Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Elitesse']dzieku uprzejmosci Jostry ALBA ASTRA Elitesse :loveu: na Miedzynarodowej Wystawie we Lwowie - V1 CAC, r.CACIB - rozpoczety Championat Ukrainy i kolejny cacib do Intera :multi: :multi: (byla w porownaniu za Interchampionka ) Brawo dla pięknej dziewczyny!:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 nowe fotki Calineczki - Pandy :loveu: z wlascicielka jestem odwazna :) i bardzo ciekawska :evil_lol: zdobywam szczyty ale niekoniecznie gorskie :eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Calineczka jest superasta!!! I piękna, i mądra, i odważna i ... Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 w weekend pojechalismy na Miedzynarodowe Wystawy do Bratyslawy nocowalismy w miasteczku ok 15 km stolicy, w osrodku gdzie trenuja koniki :loveu: piechy mialy gdzie sie wyszalec bo wookolo same laki i winnice :) wystawa byla dla nas baaardzo udana !! sobota: Wacio V1 kl. posrednia CAC - zaczety Championat Slowacji Tess V1 kl.honorowa BEST IN SHOW Psow z Klasy Honorowej !! ALBA ASTRA Elitesse - V2 kl.posrednia r.CAC niedziela: Wacio V1 kl.posrednia CAC CACIB BOB final BOG Tess V1 kl.honorowa II BEST IN SHOW Psow z Klasy Honorowej Tess z sobotnim pucharkiem Wacio z sedzina z niedzieli fot niestety nie mamy bo po bisach zaczelo padac wiec co predzej zmykalismy do samochodu :razz: Quote
Asiaczek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No, Elitesse! A ja się dziwiłam, dlaczego w Twojej Galerii tak cicho! A Wy szaleliście. BRAWO:multi: Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Asiaczek']No, Elitesse! A ja się dziwiłam, dlaczego w Twojej Galerii tak cicho! A Wy szaleliście. BRAWO:multi: Pzdr. wogole cos sie w tym roku rozszalelismy ... juz tyle wystaw ze szok !! a to dopiero polowa sezonu :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Eli super Gratuluje serdecznie :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Elitesse napisał(a):wogole cos sie w tym roku rozszalelismy ... juz tyle wystaw ze szok !! a to dopiero polowa sezonu :evil_lol: Jeżeli mi wszystko wypali, to w tym roku będę na 22 wystawach. Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Jeżeli mi wszystko wypali, to w tym roku będę na 22 wystawach. Pzdr. my juz bylismy na 14, na dwie nie udalo sie dojechac a zgloszone psy mam jeszcze na 9 wystaw :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Elitesse']nasze weekendowe zdobycze :) Ale fajne ;) Zdjęciasuczkowych zabaw super :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Elitesse napisał(a):my juz bylismy na 14, na dwie nie udalo sie dojechac a zgloszone psy mam jeszcze na 9 wystaw :evil_lol: :evil_lol: Prawie równo idziemy! Oj, lubimy te wyjazdy, co?:lol: A pucharków pozazdrościć! pzdr. Quote
Elitesse Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Prawie równo idziemy! Oj, lubimy te wyjazdy, co?:lol: . to chorobliwe uzaleznienie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 sierpniowy suczkowy spacerek :) Cynamonka dziewczynki wariujemy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Jakie laleczki!!! Nie ma to jak sunie, prawda? pzdr. Quote
beria Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Świetny suczkowy spacerek :multi: [quote name='Elitesse'] wariujemy :evil_lol: To ciocia Tessi, czy mamusia Zadra tak szaleje z Cynamonką :razz: Quote
Recommended Posts