Patka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 ja juz wiedziałam ze sie urodziły i czekałam na galerię małych kijanek :cool3: a kiedy wiadomo jakie będą miały kolorki?? :oops: Quote
Elastyna Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gratulacje i mizianie dla Mamusi tych śliczniastych maluszków :loveu: Mam nadzieje, że fotki będziesz wklejać jak najczęściej, z każdego etapu ich rozwoju :lol: Pozdr serdecznie Quote
Elitesse Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Patka napisał(a):ja juz wiedziałam ze sie urodziły i czekałam na galerię małych kijanek :cool3: a kiedy wiadomo jakie będą miały kolorki?? :oops: hmm kolorki ? one wszytkie beda pieprz i sol - u sredniakow nie rodza sie rozne kolory Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Elitesse']moje klusie : Jakie śliczne roladki sznaucerkowe :loveu: :loveu: :loveu: Rozbrajające są te łapki ostatniego malucha, które wystają spod innego szczeniaczka :loveu: Quote
Patka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 no widzisz na sznaucerach sie totalnie nie znam :oops: Quote
Elitesse Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 beria napisał(a):Jakie śliczne roladki sznaucerkowe :loveu: :loveu: :loveu: Rozbrajające są te łapki ostatniego malucha, które wystają spod innego szczeniaczka :loveu: tutaj akurat tylko jedna dziewczynka lezala z nogami w gorze - ale czesto jest tak ze wszystkie brzuchale prezentuja :) :) :) Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ja takiego chcę !!! Ale jeszcze nie mogę :placz: Będą mi się te maluchy śniły po nocach Quote
marlena924 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Agamtb']BOSKIE SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Mi też się podobają :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Agnieszka :klacz: mam nadzieję, że nie będziesz nam tu skąpiła foteczek :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
agabass Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 mniam mniam rolatki przepiękne heheheh fajne szkraby Quote
beria Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 malawaszka napisał(a):Agnieszka :klacz: mam nadzieję, że nie będziesz nam tu skąpiła foteczek :loveu: :multi: :multi: :multi: I nie wódź nas na pokuszenie... :mad: Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 beria napisał(a):I nie wódź nas na pokuszenie... :mad: wódź wódź :evil_lol: Zadrunia to pięęękna suczka i na pewno dzieciaczki będą równie piękne :loveu: Quote
Elitesse Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 no to dla spragnionych fotki sprzed kilkunastu minut :) cale stado: chlopcy: dziewczynki: i mieszane: Quote
beria Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 malawaszka napisał(a):wódź wódź :evil_lol: Zadrunia to pięęękna suczka i na pewno dzieciaczki będą równie piękne :loveu: Kusicielka :eviltong: Bąbelki chyba niedługo otworzą oczki :loveu: Quote
malawaszka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ojejjjj ależ klusiątka słodkie :loveu: szkoda, że tak daleko mieszkasz :evil_lol: Quote
Elitesse Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 beria napisał(a):Kusicielka :eviltong: Bąbelki chyba niedługo otworzą oczki :loveu: ano juz na dniach powinny :) Quote
beria Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Nie ma nowych zdjęć "z oczkami" :razz: Chociaż sobie popatrzę na te cudeńka z plastusiowymi uszkami :loveu: Quote
Magda Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Elitesse'] Ale sliczne kluseczki:loveu: Juz sie nie moge doczekac fotek jak beda juz rozrabialy:lol: Mam nadzieje, ze bedziesz wklejac zdjecia?:cool3: Quote
Elitesse Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 malce juz pootwieraly oczka i stawiaja pierwsze kroki :loveu: jeszcze kilka dni i beda sialy spustoszenie hihih :evil_lol: kilka nowych fotek: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 aaaaaaaaa ja nie moge :loveu: :multi: Beriiaaaa widziałaś??? :razz: :loveu: Quote
Wyjątek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 cuda słodziaśne!! :D:D mojego Chaddarka dostałam gdy miał juz 3 miesiące, więc tutaj sie napatrze na maluśkie sznaucerki;) Quote
beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Maluchy prześliczne :loveu: Rosną szybciutki i już widać, że futerko im się zmienia z czarnego na pieprzaste :cool3: A ta fotka wybitnie mi się podoba :loveu: [quote name='Elitesse'] [quote name='malawaszka']aaaaaaaaa ja nie moge :loveu: :multi: Beriiaaaa widziałaś??? :razz: :loveu: :eviltong: Quote
Recommended Posts