Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje i mizianie dla Mamusi tych śliczniastych maluszków :loveu:

Mam nadzieje, że fotki będziesz wklejać jak najczęściej, z każdego etapu ich rozwoju :lol:

Pozdr serdecznie

Posted

Patka napisał(a):
ja juz wiedziałam ze sie urodziły i czekałam na galerię małych kijanek :cool3: a kiedy wiadomo jakie będą miały kolorki?? :oops:

hmm kolorki ? one wszytkie beda pieprz i sol - u sredniakow nie rodza sie rozne kolory

Posted

[quote name='Elitesse']moje klusie :

Jakie śliczne roladki sznaucerkowe :loveu: :loveu: :loveu: Rozbrajające są te łapki ostatniego malucha, które wystają spod innego szczeniaczka :loveu:

Posted

beria napisał(a):
Jakie śliczne roladki sznaucerkowe :loveu: :loveu: :loveu: Rozbrajające są te łapki ostatniego malucha, które wystają spod innego szczeniaczka :loveu:

tutaj akurat tylko jedna dziewczynka lezala z nogami w gorze - ale czesto jest tak ze wszystkie brzuchale prezentuja :) :) :)

Posted

malawaszka napisał(a):
Agnieszka :klacz: mam nadzieję, że nie będziesz nam tu skąpiła foteczek :loveu: :multi: :multi: :multi:

I nie wódź nas na pokuszenie... :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
wódź wódź :evil_lol: Zadrunia to pięęękna suczka i na pewno dzieciaczki będą równie piękne :loveu:

Kusicielka :eviltong:

Bąbelki chyba niedługo otworzą oczki :loveu:

Posted

[quote name='Elitesse']

Ale sliczne kluseczki:loveu: Juz sie nie moge doczekac fotek jak beda juz rozrabialy:lol:

Mam nadzieje, ze bedziesz wklejac zdjecia?:cool3:

Posted

Maluchy prześliczne :loveu: Rosną szybciutki i już widać, że futerko im się zmienia z czarnego na pieprzaste :cool3: A ta fotka wybitnie mi się podoba :loveu:

[quote name='Elitesse']

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaa ja nie moge :loveu: :multi: Beriiaaaa widziałaś??? :razz: :loveu:

:eviltong: