beria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Elitesse']buahahaha ale to by chyba musial sobie jakas drabinke wykombinowac :evil_lol: :evil_lol: Wszystko jest możliwe, kiedy :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ahhhhhhhhhhhhhh :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Elitesse']to pieprz i sol, mieszka w hodowli Caletto http://www.caletto-kennel.pl gdzies w okolicach Olsztyna mi zdecydowanie bardziej podoba sie jego brat Dar Walentego bo dumny jest dluuuugi :diabloti: OK, dzięki. Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 wiecie co - wychodze z Oleczka na pokolacyjny spacerek ... a tu bukiet kwiatow na wycieraczce :loveu: :loveu: :loveu: i teraz mam myslowe kto mi sprawil taka niespodzianke ? :roll: Quote
beria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Elitesse']wiecie co - wychodze z Oleczka na pokolacyjny spacerek ... a tu bukiet kwiatow na wycieraczce :loveu: :loveu: :loveu: i teraz mam myslowe kto mi sprawil taka niespodzianke ? :roll: Wiesz już od kogo te kwiaty? Przemo? Zakochany sąsiad? A może Przemo Cię sprawdza i udaje zakochanego sąsiada :cool3: Quote
Elitesse Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 malawaszka napisał(a):dalej nie wiadomo :shake: :lol: ale juz wykluczylam Przema z kregu podejrzanych :diabloti: Quote
beria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ach :loveu: Tajemniczy wielbiciel :loveu: To takie romantyczne :loveu: Chociaż lepiej, żeby nie podrzucał bukietów, jak Przemo przyjedzie na weekend :razz: Quote
Elitesse Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 beria napisał(a):Ach :loveu: Tajemniczy wielbiciel :loveu: To takie romantyczne :loveu: Chociaż lepiej, żeby nie podrzucał bukietów, jak Przemo przyjedzie na weekend :razz: Przemo juz sie porzadnie wkurzyl jak z nim rano przez tel rozmawialam :diabloti: stwierdzil ze przyjedzie i zrobi tu porzadekl:mad: zaczyna domniemywac ze to ktos z wystawowego psiego swiatka ... i jeszcze zabroni mi na wystawki jezdzic i co wtedy ? :roll: Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Elitesse napisał(a):zaczyna domniemywac ze to ktos z wystawowego psiego swiatka ... i jeszcze zabroni mi na wystawki jezdzic i co wtedy ? :roll: no jak to co wtedy??? posłusznie zamkniesz sie w domowym zaciszu i zapomnisz o wystawach :diabloti: :evil_lol: Quote
beria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ja bym się TZtowi nie przyznała :p Po co ma się denerwować :p Quote
Elitesse Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 beria napisał(a):Ja bym się TZtowi nie przyznała :p Po co ma się denerwować :p wiesz ale jakby sie okazalo ze to on wyslal kwiaty to czekal by na jakas reakcje ... :evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Akurat! Elitesse nie znasz? Pzdr. haha dokladnie ! wystawy albo smierc ;) Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Elitesse napisał(a):wiesz ale jakby sie okazalo ze to on wyslal kwiaty to czekal by na jakas reakcje ... :evil_lol: nooo to jedyny problem hahahaha nbo to by była kicha jakby to było od Przema a Aga siedzi cicho jak mysz pod miotłą :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 wooowwww jak pięknie :loveu: może wpadnę do Ciebie z Luną na małe strzyżonko, kąpanko i czesanko hę??? nie będziesz się nudzić i myśleć o niebieskich migdałach :evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 malawaszka napisał(a):wooowwww jak pięknie :loveu: może wpadnę do Ciebie z Luną na małe strzyżonko, kąpanko i czesanko hę??? nie będziesz się nudzić i myśleć o niebieskich migdałach :evil_lol: to sie musisz w kolejke ustawic :evil_lol: jeszcze mi 4 wlasne i 1 obcy do zrobienia zostaly :placz: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Elitesse napisał(a):to sie musisz w kolejke ustawic :evil_lol: jeszcze mi 4 wlasne i 1 obcy do zrobienia zostaly :placz: noo to akurat - będę w sobotę :loveu::multi::evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 malawaszka napisał(a):noo to akurat - będę w sobotę :loveu::multi::evil_lol: oo nie :diabloti: w sobote to Przemo bedzie w domu :multi: :multi: i bede zajeta czyms innym :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Elitesse napisał(a):oo nie :diabloti: w sobote to Przemo bedzie w domu :multi: :multi: i bede zajeta czyms innym :eviltong: aaaaa no czyście się zmówiły przeciwko mnie czy co :placz:najpierw PIKA sie wygrzewa z SNSem teraz Ty nooo sadystkiii :placz: Quote
beria Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ale laleczka z Tess :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 ale tu pusto u mnie :shake: chyba trzeba jakies fotki wykombinowac ? :roll: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 koniecznie :multi::multi::multi::multi: piękna pogoda więc na podwórze wyszły zwierzęta małe i duże :evil_lol: Quote
Recommended Posts