Elitesse Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 (edited) Waciak na drugiej wystawie w weteranach - drugi raz na podium :) MWPR Leszno - 2.06.2013 a Felusia zdobyla kolejnego CACIBa i BOB :) :) Edited June 3, 2013 by Elitesse Quote
wilczy zew Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Czyli po staremu-nuda panie,nuda... :klacz: :klacz: Quote
Elitesse Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='wilczy zew']Czyli po staremu-nuda panie,nuda... :klacz: :klacz:[/QUOTE] to juz nic wiecej nie bede wstawiac :diabloti: Quote
Pink Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Nie mow, ze taka ladna pogode mieliscie? Felka jak to Felka ale Wata jak zwykle cacany :loveu: tylko, ze dopiero teraz zdalam sobie sprawe, ze on juz swoje latka ma a pamietam jak jechalas po niego .... kurna starzejemy sie panie, starzejemy :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 bo Cię przestanę lubić :nono: proszę mi tu wszystko wstawiać co jest do wstawienia :) Quote
Elitesse Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='Pink']Nie mow, ze taka ladna pogode mieliscie? Felka jak to Felka ale Wata jak zwykle cacany :loveu: tylko, ze dopiero teraz zdalam sobie sprawe, ze on juz swoje latka ma a pamietam jak jechalas po niego .... kurna starzejemy sie panie, starzejemy :evil_lol:[/QUOTE] miniki - sedziowane na samym poczatku - wystawialy sie w lekkim deszczu i przy okropnym zachmurzeniu ale pozniej zrobily sie prawdziwe tropiki :) a z tym wiekiem to niestety prawda ale ja tego jakos nie zauwazam :roll: wrecz mam wrazanie ze pieknieje z wiekiem :evil_lol: Quote
Pink Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Pieknosc nie ma nic wspolnego, ze starzeniem sie :eviltong: widze po sobie, bo mnie w krzyzu zaczyna lupac pomimo urody :eviltong: Quote
Recommended Posts