Zuza35 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Nawet nie wiem czy to dobre miejsce na takie ogłoszenie, ale inne miejsce mi nie przychodzi do głowy. Main coony z prawdziwej wystawowej hodowli, wszystkie rodowodowe, kupione z renomowanych hodowli. Są to koty, które z pewnych względów się nie nadają na wystawy i do rozrodu, chociaż stanowiły doskonały materiał jako dzieci. Jest ich trzy - jedna kicia jest zbyt drobna, chociaż przepiękna i strach co by ciąża zrobiła z jej małym ciałkiem, druga, wystawowa, z jakiegoś powodu, mimo, że przebadana kociąt mieć nie może. Kocur jest niezainteresowany kotkami, hmmm, też nie wiadomo dlaczego - jest zdrowy. Może orientacja nie ta. Żeby uprzedzić: 1. To nie jest moja hodowla i nie moje koty. 2. Jeżeli ktoś chce poznać przyczyny dla których właściciele podjęli trudną i straszną dla nich decyzję o oddaniu dorosłych zwierząt zapraszam na na priv - nie będę tu wywlekać cudzych spraw. Jeżeli koty nie znajdą domów zostaną w hodowli (jako ozdoby), to nie sytuacja z cyklu bierzcie albo uśpią. Właściciele nie chcą oddawać ich za pomocą ogłoszeń, bo nie wiadomo kto się trafi. A wiem, że Wy byle komu zwierzaka nie oddacie :) Więc jeżeli znacie kogoś, kto chciałby mieć lwa w domu, zapraszam! Quote
Ewcia38 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 A jest szansa na fotki?? Wrzucę na kocie forum. Quote
conceited Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Nie powinno byc problemu ze znalezieniem domku. Sama mam 3 dachowce i marze o coonie, niestety uwazam, ze 3 koty na 69m kw to maksimum wiec coona nie wezme :( Quote
Zuza35 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Masz rację co do zagęszczenia. Ja mam na dwa razy takiej powierzchni 6 kotów i czuję ich obecność - jestem przekonana, że one nawzajem też czują ścisk :) Do tego dochodzą psy, ale to inna historia. Ale czasami nie ma wyjścia. Coonka polecam (chciałabym, żeby znalazły domy u ludzi, którzy mają tak zdrowe podejście:) ), ale nie namawiam ze szczególną mocą... Quote
senitus Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 O rany to są koty moich marzeń i snów. Gdzie co i jak? Jakie umaszczenie? Quote
Zuza35 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Umaszczenie różne, bo różne koty. Ale żeby takiego dostać, trzeba przejść rozmowę kwalifikacyjną :) W Warszawie. Quote
Drzagodha Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A kotki ciachnięte? Mojej mamie marzył się zawsze maine coon, ale w końcu adoptowaliśmy ślicznego "rasowego" dachowca :D Ale w pewnym momencie rozważała adopcję drugiego kota, tym razem z wyglądem swoich marzeń. Ale chyba jej przeszło na razie, bo przyniosłam na tymczas sunię po amputacji łapy i twierdzi, że starczy jej zwierzyńca ;) Quote
Recommended Posts