Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dOgLoV napisał(a):
Wstał nowy dzien wiec czekamy na nowe fotki ;)

ojj ja dopiero co do domu wrocilem bo na rybkach bylem od rana:-P wiec na razie mam duzo roboty bo jutro do roboty od rana...;-) wiec na razie lipa bedzie i pies bedzie duzo sam w domu:-(

sunshine napisał(a):
Jasne że pasujecie :D
Nie ulega wątpliwości:)

hehe dziekuje:-D

Posted

polaco92 napisał(a):
dziekuje Ci bardzo ;-)

dzis w robocie ponad 10godz a w domu sajgon na maxa i caly pokoj zasrany:-( pffff myslalem ze wyparuje...do 1 czerwca bedzie ciezko

współczuje:P

a rozwolniątko czy zwarta kupcia chociaż?:D

Posted

[quote name='sunshine']współczuje:P

a rozwolniątko czy zwarta kupcia chociaż?:D

taka mieszana:-)
[quote name='Unbelievable']O, witamy nowego faceta na dogo :multi:
i ONek nawet fajny, z rodo i za bardzo nie skrzywdzony :diabloti:

:evil_lol:

nie rozumiem tego zdania??...

Posted

Unbelievable napisał(a):
skrzywdzony w sensie ciągania dupą po ziemi ;)

rozumiem juz ;-)

kurde psowi karma sie konczy a ja nie mam kasy...ujjj trzeba troche popracowac...wiecej na psa wydaje niz na siebie...

Posted

no dokladnie , ja wlasnie musialam karme zamowic i już 100wka pójdzie :roll: a to i tak tanio :evil_lol: , jeszcze w tym miesiacu czeka go odrobaczanie i 2 szczepienia :roll: ale co tam , dla niego wszystko :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
no dokladnie , ja wlasnie musialam karme zamowic i już 100wka pójdzie :roll: a to i tak tanio :evil_lol: , jeszcze w tym miesiacu czeka go odrobaczanie i 2 szczepienia :roll: ale co tam , dla niego wszystko :loveu:

ja to samo dla psa robie wiecej niz dla siebie...chodze w rozwalonych butach bo psowi musze kupic..a on je tego co raz wiecej...

a jaka karme mu dajesz??

Posted

polaco92 napisał(a):

a jaka karme mu dajesz??

Kupuje mu boscha póki mnie na ta firme stać ;) ale nie twierdze ze kiedys nie zmienie na tansza , czas pokaże , ale poki co jestem zadowolona , ma po niej bardzo ładną lsniącą siersc , jeszcze tylko musiala bym mu karoten w proszku kupic na przyciemnienie no ale to kolejne 50 pln wiec na razie sie wstrzymam :)

Posted

no ja mu kupuje Arion 15kg 140zl i dzis wlasnie sie skonczyl i nie mam co dac psu a nawet nie mam juz kasy wiec pomocy!! co moge na razie do tego czasu dawac psowi?? jakis ryz gotowany czy cos??

Posted

Jak mi się skończyła karma to zanim przyszła nowo zamówiona to Sator wcinał makaron, kasze gryczaną, ryż gotowany na wywarze z jakiś kości (najpier były gotowane kości, rapki, a potem na tej wodzie makaron, ryż, kasza). Te ugotowane np. rapki też dostawał :)

Posted

polaco92 napisał(a):
no ja mu kupuje Arion 15kg 140zl i dzis wlasnie sie skonczyl i nie mam co dac psu a nawet nie mam juz kasy wiec pomocy!! co moge na razie do tego czasu dawac psowi?? jakis ryz gotowany czy cos??

Ja Neronowi daje rano ryż z pasztetem i jajkiem wiec zamiast karmy mozesz mu takie cos dawac :)