polaco92 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witam wszystkich milosnikow psow a przede wszystkim owzarkow niemieckich!!!jestem tu nowy,ale czasem zagladalem tutaj jak jeszcze nie mialem pieska,ale posiadam juz go od ponad 2 miesiecy wiec postanowilem wreszcie go pokazac ;-) Nazywa sie Texel i urodzil sie 14.01.2010 Pochodzi z chodowli "Chojniczanka" jest ze mna od 08.06.2010 czyli juz prawie 2 miesiace:multi: uczy sie wszystkiego bardzo szybko,zawsze jest chetny do zabawy,lubi obgryzac kazde kije w lesie i szarzowac miedzy drzewami biegajac z kijem w zebach,jestem zadowolony bardzo z tego pieska pomimo wielu szkod ktore wyzadza mi w domu pod nie moja obecnosc:evil_lol: zamieszczam kilka fotek pieska ze mna (fotki z 22.06.2010) pozdrawiam i zapraszam do komentowania itp. ;-) Quote
asiunia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Witamy;) z Texel'ka słodki maluch,ma świetną maskę:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 http://img130.imageshack.us/img130/3650/dsc00035ua.jpg Zarówno Pańcio jak i piesek przystojniaczki ;) P.S. 5 zdjęc w jednym poście, bo jak modzi przyjda to zlinczują ;) Quote
Obama Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Świetny pies,ładne zdjęcia! A co do szkód w domu,nie myślałeś o klatce? Quote
*anusia&ajlu* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ale pies cudo :loveu: bedziesz sie z nim szkolil? orginalne imie psiaka;) podoba mi sie :D Quote
olekg89 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa padłem.FACET NA DOGOOOO.Zaraz cię tu zaczną molestować ,bo one wszystko wyposzczone :P A pies w zaje2bisty oczywoście jak każdy ON. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 olekg89 napisał(a):Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa padłem.FACET NA DOGOOOO.Zaraz cię tu zaczną molestować ,bo one wszystko wyposzczone :P A pies w zaje2bisty oczywoście jak każdy ON. od razu to moze nie bedziemy molestowac hahaha najpierw musimy poznac :evil_lol: czekamy na wiecej fotek psiaka ;) Quote
polaco92 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Onomato-Peja dziekuje za komplementy hehe;-) to zle czy dobrze ze 5 fotek w jednym poscie??;-> Quote
asiunia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='polaco92']Onomato-Peja dziekuje za komplementy hehe;-) to zle czy dobrze ze 5 fotek w jednym poscie??;-> Dobrze :) Przy okazji poproszę o 5 kolejnych...;) Olek,sam wiesz jak teraz trudno o samca hahahaha :P Quote
polaco92 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 asiunia- dziekuje bardzo:-)) Onomato-Peja - dziekuje bardzo za komplementy:-)) to dobrze czy zle ze tyle fotek w jednym poscie??;-> Obama - dziekuje bardzo;-) tak,myslalem nad klatka,ale teraz juz jestem wiecej z psem wiec jest juz lepiej:-)) *anusia&ajlu* - dziekuje bardzo!!tak,staram sie szkolic psa choc jest to iezkie,ale powoli idzie do przodu:-)) moze Ty mi cos poradzisz;-> imie mysle ze jest takie unikalne:-)) olekg89 - dziekuje bardzo i mam nadzieje ze nie bedzie tak zle z kobietami bo mysle ze dobrze sie z nimi dogaduje hhee;-) niebawem wstawie fotki z jakiegos spaceru z pieskiem :-)) od razu wstawie je tutaj:-)) Quote
olekg89 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Aż się poczułem zazdrosny ,bo już nie będę jedynym samcem na Foto blogach. haha A w poście max.5fot inaczej mod pozamienia w linki. Ja z moim pseudoON bez klatki dostałbym do głowy tylko tam sie uspokaja ,bo jest niezmęczalny. Quote
Onomato-Peja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Czekamy na więcej zdjęć ;) Co do szkolenia, z młodymi psami zawsze trudniej o koncentrację, bo wszystko je interesuje, ale warto za wszelką cenę starać się skupić ją na sobie ;) Np. smakołyki, zmieniać głos itp. Jeżeli pies zrobi coś dobrze, musisz mu pokazać jakie to zaje***** było, Łaaa! Taaak Dobry pies!!!! Drzesz się, skaczesz cokolwiek, najlepiej, żeby pies się przy tym cieszył z Tobą, to tak kilka słów ode mnie. Quote
asiunia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Czekamy na więcej zdjęć ;) Co do szkolenia, z młodymi psami zawsze trudniej o koncentrację, bo wszystko je interesuje, ale warto za wszelką cenę starać się skupić ją na sobie ;) Np. smakołyki, zmieniać głos itp. Jeżeli pies zrobi coś dobrze, musisz mu pokazać jakie to zaje***** było, Łaaa! Taaak Dobry pies!!!! Drzesz się, skaczesz cokolwiek, najlepiej, żeby pies się przy tym cieszył z Tobą, to tak kilka słów ode mnie. I olewaj ludzi patrzących na Ciebie jak na idiotę,kiedy robisz w/w :D Quote
olekg89 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ja lubie wzrok ludzi kiedy ide z psami z naprzeciwka idzie jakiś pies i na pół lasu "K.....a.do mnie" cała trójka chyba myśli ,że tak mają na imie xD Quote
olekg89 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Więcej fot by się przydało.W kulki lecisz. Quote
sunshine Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):od razu to moze nie bedziemy molestowac hahaha najpierw musimy poznac :evil_lol: czekamy na wiecej fotek psiaka ;) ja tam moge od razu:D Świetny psiak:D Jesli chodzi o komendy to służe pomoca :D Quote
Onomato-Peja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tee, zboczeńce chorerne, uspokoic się, bo jednego z niewielu dogomaniaków płci męskiej wypłoszycie z tego forum :D Quote
olekg89 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Już wypłoszyliśmy ,bo coś go tu nie ma buuuu:( Quote
polaco92 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 spokojnie spokojnie dam fotki dam tylko ostatnio troche problemow mam;-) piesek trzyma sie super i szybko uczy sie nowyh rzeczy,wczoraj go wykapalem i wyczesalem,znalazlem kleszcza,ale juz zostal ladnie usuniety Quote
olekg89 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ile ma już w kłębie?Mam teraz fobie na puncie porównywania wzrostu mojego szczyla ,bo wszyscy mnie straszą ,że będzie miał ponad 70cm Quote
polaco92 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 zmierzylem to teraz specjalnie dla Ciebie i ma cos kolo 61cm ;-) Quote
Recommended Posts