Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia Bimka podczas gonitw z psiakami super ! Ale ma chłopak raj.:multi:
Najbardziej podoba mi się Bimek " z białej strony" i gdybym nie wiedziała, że drugi bok jest w czarne łatki....:evil_lol: :multi: :evil_lol:

Posted

1qaz napisał(a):
Bimek Bimek :)
Kto mu imię wymyślił tak btw ? Kaa ?

No jakoś do niego musiałam mówić , ;) ktoś wcześniej wspomniał o książce ,,Biały Bim czarne ucho" i to była inspiracja.
Bardzo dziękujemy Aniu za zdjęcia i wieści , jak miło zobaczyć go takiego rozbawionego, szalejacego z Kropką i Ibiskiem . Fajnie wygląda w galopie,:evil_lol: w schronisku nie mógł sobie tak pohasać . Mam nadzieję że do facetów z czasem się też przekona :roll:

Posted

kaa - bardzo przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam na pw. Ale mój komputer ostatnio tak muli, że dostaję kur.... i zaraz go wyłączam. Ale widzę, że Bimuś jest już w lepszym świecie. I niech już tak będzie zawsze.:loveu:

Posted

Nikus napisał(a):
A kto by tam chciał uciekać z takiego super miejsca;) ma swój kojczyk-kumpli i koleżanki do zabawy:) ...nie ma to jak na wakacjach u Ani:)

To prawda - gdzie mu będzie lepiej?????? Co jak co ale nasz Bimuś to głupi nie jest :lol:

Posted

Poker napisał(a):
Fajny chłopak!!!
U Ani ma super, ale musi znaleźć jeszcze najlepszy DS.

i znajdzie, jak ruszy akcja ogłoszeniowa, to ja myślę że się telefony rozdzwonią - Bimek ma swój urok, jest śliczny :) i KOCHANY :)

Posted

u mnie też dziś padało, więc Bimuś moje psiny też nie biegały po dworze za dużo...teraz się przejaśniło, więc idziemy poszaleć po podwórku :)

Posted

Akrum napisał(a):
u mnie też dziś padało, więc Bimuś moje psiny też nie biegały po dworze za dużo...teraz się przejaśniło, więc idziemy poszaleć po podwórku :)

`. To udanego szaleństwa. :) ;)