danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Nikus napisał(a):................................. Proszę o tłumaczenie:evil_lol: Quote
RenW Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 danka4u1 napisał(a):Czekamy na ucztę wieczoru: film z Bimem w roli głównej ! Nikus, Jak rozmowa z Twoimi psami? Tęskniły? Uchyl rąbka tajemnicy. Nikus napisał(a):................................. Na proste pytania są trudne odpowiedzi.:evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 RenW napisał(a):Na proste pytania są trudne odpowiedzi.:evil_lol::evil_lol: Hehe, wiem o tym z racji zawodowej, dlatego unikam takich pytań. Po co komplikować życie... Quote
Nikus Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Pożegnanie z kumplem ze schroniska no i hops do autka Quote
Nikus Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ....... to sąmoje kropki:angryy: nie ruszać na razie:) "dokąd mnie zabierają?:hmmmm: a to już w stolicy bawimy się czekając na przzesiadkę:) A to specjalnie dla Was....Dziękuję Wam- Wasz Bim Quote
andegawenka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 On taki grzeczny czy w szoku:crazyeye::loveu: Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bimuś to taki super Króweczek. Ta łatka koło ogona...:lol: Obok biedak, który pozostaje w schronie:shake:- samo życie, radość i łzy:shake: Quote
RenW Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Fantastyczna jest ta łatka, bardzo urodziwy pies. :):) Quote
Nikus Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 jeszcze parę... No to ruszam w kolejny etap podróży będzie dobrze:) nic się nie boję bo mam Was:) pa.pa Quote
RenW Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ale zadowolony pies, jakby wyruszył w podróż życia..hmmm...;) Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wygląda jak medalista jadący na wystawę..Pies na swoim miejscu.Ja tu rządzę. Dzielny ten nasz Bim. Quote
Nevada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 a to "podziękowanie" w uśmiechu spokojnego, szczęsliwego psa ... no, normalnie łezka się kręci... Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dla takich chwil warto żyć i znosić wiele. Bim i inne psiaki znoszą o wiele więcej, a my jeśli możemy, powinniśmy zaradzić złu. Quote
anetek100 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 wzruszyłam się coza piękny uśmiech nic więcej nie trzeba:) Quote
kado Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 No i się zryczałam :-(...ze szczęścia...:lol: Bimuś jakie piękne szczęśliwe pysio...:loveu: Quote
kaa Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [RIGHT]Wreszcie się i ja dokulałam do komputera, a myślałam że dziś nie dam rady, przede wszystkim dziękuję Za szczęśliwe dotarcie Bimka Nikusiowi i gaz1:loveu: i wszystkim na wątku spieranie nas podczas podroży . Ani za relację z dojazdu psiaka , Bimek dotarł do celu sporo przed nami. [/RIGHT] Był bardzo grzeczny, dostał śniadanie ze środkiem na uspokojenie , ale go niestety nie zjadł wyczuł że coś w nim jest nie tak ;) Zapakowaliśmy go do klatki , mieliśmy wziąć ze sobą kaganiec , ale go niestety gdzieś po drodze zgubiłam , chyba został pod schroniskiem :oops: Na szczęście Bimek go wcale nie potrzebował , po wyjściu z auta w oczekiwaniu na drugi samochód bawiliśmy się w najlepsze. Od 4 miesięcy nie spotkało go nic złego ze strony człowieka, ( pomijając leczenie po pogryzieniu) i wygląda na to że chyba uwierzył że ludzie mogą być fajni i można im zaufać . Bardzo się z tego cieszę i życzę Bimkowi kolorowych snów. Ja się zaraz kłade , bo jestem tak zmęczona że Nikuś mnie wysadził pod blokiem szwagierki która miała urodziny dzisiaj. Ja nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam , ale pomyliłam piętra , zapukałam i sobie weszłam , w przedpokoju trochę inaczej widzę , ale ona dopiero remont skończyła , więc zdjełam buty i wlazłam ... obcym ludziom do dużego pokoju. :evil_lol: No jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło :oops: . Quote
Nikus Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 no nie....gdybym wiedział odprowadziłbym Cię do drzwi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetek100 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kaa napisał(a):[RIGHT]... obcym ludziom do dużego pokoju. :evil_lol: No jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło :oops: . skąd ja to znam miałam to samo:)zeszłam z koleżanką na chwilę fdo sklepu i wracając do niej weszłam piętro niżej,krzyczę Pani basiu PaniBasiu kupiłyśmy co trzeba...a tam ludzie na mnie patrzą....oczy na wierzch i rezolutny pan mowi...to fajnie ale my nic nie potrzebujemy;) hehehehe Quote
kaa Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 he, he, ale jak się wszyscy z tego śmiali , odrazu się impreza rozkręciła :evil_lol: . Tylko byłam za bardzo ,,zdechła" żeby długo siedzieć , zostawiłam Tz-a w zastępstwie. ;) Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Teraz chyba pora na dobranoc, kolorowych snów dla Was , którzy tak dzisiaj napracowaliście się, by Bim już był u siebie. Bardzo Wam za to dziękujemy. Szampan i inne wystrzałowe dodatki zachowamy chyba na spokojniejszą chwilę, gdy odpoczniecie. Hehe, niezapowiedziana wizyta u obcych ludzi;)...tego nie było jeszcze na dogo.:shake: Będziemy przekazywać tę historię " pokoleniom"..:evil_lol: :evil_lol: Quote
Nikus Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kaa napisał(a):he, he, ale jak się wszyscy z tego śmiali , odrazu się impreza rozkręciła :evil_lol: . Tylko byłam za bardzo ,,zdechła" żeby długo siedzieć , zostawiłam Tz-a w zastępstwie. ;) no ubaw pewnie mieli nie zły:) Quote
kaa Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Idę odpoczywać , zanim znowu czegoś nie nawyprawiam . ;) Dobrej nocki Wam życzę . Quote
Monika z Katowic Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wspaniali ludzie dowieźli Bima do hoteliku! :multi: Bim! Teraz czeka Cię tylko dobro! :loveu: Quote
Poker Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 to Bimuś zaczyna teraz nowe życie. Mam nadzieję,że jakiś domek jest dla niego tylko jeszcze nie wie o tym. Quote
Nikus Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 1qaz napisał(a):..... On tak śmiesznie przechyla łepek jak się do niego mówi :) wogóle, lubi widzieć człowieka, wtedy się cieszy... ... :) potwierdzam ..Bimek tak słucha i jest wpatrzony w człowieka jak się do niego mówi...najpierw myślałem,że reaguje tak tylko na Kaa- której należą się Wielkie Słowa Uznania bo to Ona go nauczyła tego...ale podczas postoju też do niego mówiłem i tak słuchał i patrzył jakby chciał powiedzieć " co chcesz bym zrobił?"..on jest naprawdę niesamowity...potrzebuje tylko troszkę czasu i spokoju-to znajdzie dzięki Wam wszystkim u Ani...Dzięki też się już kładę....Specjalne podziękowania jeszcze dla 1qaz...:) Quote
Recommended Posts