Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

Byłoby cudnie, ale Bimuś zasługuje na najlepszy domek pod słońcem...Biedny już tyle w swoim pieskim życiu przeszedł....

Bimek, trzymamy kciuki:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Piękny, przecudny, przekochany - nawet on nie może znaleźć domku? A tyle wejść na allegro. Mój tymczas okazał się za czarny, może Bim jest za biały? Rasiści czy co?

Jak miałby iść do takiego domu dla którego kolor najważniejszy, to niech lepiej czeka. Co za ludzie:angryy:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Był dziś tel o Bima..jakiś chłopak, co nawet nie potrafił powiedzieć o jakiego psa dzwoni...taki biały...podziękowałam.
Tamta pani oczywiście nie zadzwoniła...zresztą niczego innego się nie spodziewałam.

Ja też miałam niedawno sms z pytaniem czy to jack russell ? Nic to , teraz spróbujemy z trójmiastem.

Posted

[SIZE=4]Zapraszam serdecznie na bazarek na spłatę długu po Bajeczce oraz dla zakochanych kundli: Borysa i Lili :loveu:

Ciuszki, torebki, dodatki, biżu, a także [SIZE=5]coś dla TZ-ta! Na zimę, na wiosnę oraz na lato :smile: Spory wybór przydatnych teraz [SIZE=5]szalików oraz ciepłe kozaki i płaszcz! :-D

http://www.dogomania.pl/threads/202958-Ciuszki-torebki-dodatki-bi%C5%BCu-co%C5%9B-dla-TZta!!-do-06.03.2011-g.22.00!

Posted

Rozliczenie:
Wpłaty:
+10zł Pucka69
+30zł Nikuś i Livka
+40zł Baldek 2 za IIm.
+40zł Agata51
+10zł Kociabanda2
+20zł Jolanta W.
+5zł Obraczus87

Wydatki -400zł hotel luty

Zostaje +898zł

Bimuś biega z Ibim i Kropą. Kropa pojechałą jednak na domowy dt...Ibi nie lubi być sam , więc spróbowałam i zamieszkał z Bimem.....Bimowi to strasznie odpowiada- jak on go zaczepia do zabaw haha . Przy jedzeniu tez super. Dlatego tez od marca w związku z tym iż będzie dzielił kojec z innym psem, kwota za hotel maleje do 350zł/miesiąc.

Posted

[quote name='Kociabanda2']allegro z wyróżnieniem trochę kosztuje, ale oglądalność jest duża. Może warto mu takie robić co jakiś czas?[/QUOTE]

Poczekam jeszcze do końca tygodnia z tymi ogłoszeniami na trójmiasto, bo to jednak spore skupisko ludzkie, potem mu odnowię znów gdzie indziej i chyba zrobimy wyróżnione allegro, jeszcze zostało 18 zł z pieniążków za ogłoszenia.

Posted

Bimku wpłaciłam Ci dzisiaj deklarację za IV i V, bo w najbliższym czasie będzie u nas strasznie lichutkie, więc wolałam się już zabezpieczyć:)

Posted

ZAGINĘLI!! 3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON.

[SIZE=3]Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH.

http://www.dogomania.pl/threads/204368-zaginieni-3-4-letnia-ON-ka-i-szczeniak-Radziejowice-Mszczon%C3%B3w-%C5%BByrard%C3%B3w-i-okolice!