Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdybym ja miała tyle trawy do dyspozycji, a raczej mój pies- nie wpadłabym nigdy na pomysł, by ją kosić, a jeszcze te kwiatki..
Dziś szukałam na spacerze ze swoim psem w miarę zapuszczonych trawników miejskich, żeby psina mogła sobie powąchać i powygryzać ulubione trawki......

Posted

Wybaczcie, że wtrącę krótko poniekąd na temat, bo temat dręczenia.
Ten nieszczęsny młody Misio wyjątkowo źle trafił. Ma dopiero 9 miesięcy życia, ale z tego 8 miesięcy piekła.
Dajmy Mu szansę, pomóżmy zanim ktoś odbierze Mu życie.

Przyjdźcie proszę na Jego wątek, wesprzyjcie każdy na swój sposób .. wspólnymi siłami możemy więcej!

Posted

[quote name='ilon_n']Wybaczcie, że wtrącę krótko poniekąd na temat, bo temat dręczenia.
Ten nieszczęsny młody Misio wyjątkowo źle trafił. Ma dopiero 9 miesięcy życia, ale z tego 8 miesięcy piekła.
Dajmy Mu szansę, pomóżmy zanim ktoś odbierze Mu życie.

Przyjdźcie proszę na Jego wątek, wesprzyjcie każdy na swój sposób .. wspólnymi siłami możemy więcej!

Ilona google się otwierają.

Posted

Co słychać...po staremu:) Wszystko dobrze. Bimek to grzeczny psiak, który nie sprawia żadnych problemów. Jest pewny siebie i głośno szczeka na obcych. Dystans do mężczyzn jest , ale jak trafi sie mądry człowiek to wszystko można zrobić. Bimek jak pokocha to już całym sercem.
Ostatnio u nas bardzo kiepska pogoda, ciagle pada ...

Posted

Bimek cudny , domki powinny się już bić o niego.
Chyba " wiszę " z wpłatą.Zawsze mam kłopot z ustaleniem kiedy zaczyna się miesiąc hotelowy . Którego zaczyna się u Bimusia?

Posted

Witaj Bimku i wybacz mi nieobecność na wątku , kłopot goni kłopot , miałam szpital w domu . Na szczęście pomału wszystko wraca do normy . Wreszcie mogę wrócić do psiaków na dogo. :) i mam nadzieję że lada dzień do kochanych schroniskowców . Aniu dziękuje za piękne zdjęcia przydadzą się do ogłoszeń :) . Naskrobałam taki tekst , może być ?

Bim - los się musi odmienić !

Bim - średni większy , piękny ok. 5 letni psiak , szuka swojego człowieka i miejsca na ziemi . Życie obeszło się z nim okrutnie , po przywiezieniu do schroniska ,pies wykazywał symptomy znęcania się nad nim . Potrzebował czasu aby zaufać , okazał się jednak wspaniałym psiakiem o niezwykłej inteligencji i równie niezwykłym usposobieniu.
Bim uwielbia się bawić , biegać , a tym którym zaufa okazuje ogromną wierność i przywiązanie.
Bim szuka domu w którym odnajdzie miłość i poczucie bezpieczeństwa. Zgadza się z psami, kocha ludzi , jednak do obcych podchodzi z rezerwą. Potrzebuje czasu aby się przekonać że człowiek nie ma złych zamiarów , gdy poczuje się bezpieczny , skacze na człowieka z radości zapraszając do wspólnej zabawy. To niezwykły psiak, który będzie wspaniałym ,wiernym towarzyszem i kompanem .
Pokochaj go i przekonaj się , że nie znajdziesz wspanialszego przyjaciela.

Kontakt.
ania.adopcje@wp.pl
tel. 506092595
gg 3629676

Czekam na uwagi i sugestię co zmienić i biorę się za ogłoszenia :)

Posted

Tekst dobry, spokojnie można go ogłaszać. Ja wrzuciłam go na nasza strone schroniskową w zakładce oddam w dobre ręce, juz kilka psiaków tak u mnie dom znalazło. Może i Bimek komuś w oko wpadnie:)

Poker- miesiąc hotelowy u mnie trwa zawsze od 1 do ostatniego dnia każdego miesiąca:)

Posted