Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania ma awarię internetu , więc przekazuję wieści od Ani.
Bim zjadł kolacje, bez wybrzydzania , przez noc w kojcu nie nabrudził, Bawi się z Anią ( wiedziałam że mu się zabawki przydadzą he,he ) , jest bardzo ciekawy wszystkiego, zainteresowali go hotelikowi koledzy i koleżanki. Bardzo zainteresował się furtką ( byle sięta inteligentna bestia nie uczyła jej otwierać :evil_lol:) . Bim mało szczeka , o tym już coś wiem :) . Jak Ania odzyska internet , wrzuci fotki i wpisze wpłaty.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Bardzo, bardzo się cieszę że Bim już bezpieczny i "zaopiekowany" :multi:.:lol:

Wszyscy Cię już Bimuś witali; witam i ja :multi:
Nie dotykaj furtki inteligentny psie. Do zabawy masz zabawki i towarzystwo innych psich kolegow. Gdzie Ci będzie tak dobrze, żebyś miał interesować się wyjściem?

Posted

Co z tym szampanem na szczęśliwe zakończenie akcji pt. Bimus?:evil_lol:
Wieczór poprzedzający wyjazd Bima ciotki i wujaszkowie szaleli:evil_lol:...a teraz cisza:shake:
Bim już chyba zapędzony do swojej kwatery na spanko, chyba że poszedł na samotny spacer po sforsowaniu bramy..:evil_lol:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Wieczór poprzedzający wyjazd Bima ciotki i wujaszkowie szaleli:evil_lol:...a teraz cisza:shake:
Bim już chyba zapędzony do swojej kwatery na spanko, chyba że poszedł na samotny spacer po sforsowaniu bramy..:evil_lol:

Na samotny spacer to na pewno nie poszedł , U Ani na razie będzie chodził na długiej smyczy spacerowej dopóki nie nauczy się przychodzić na zawołanie, pewnie przy jego zdolnościach zabierze mu to nie dłużej niż 3 dni ;)

Posted

danka4u1 napisał(a):

u mnie był szampan, tylko jakoś postów dogo nie zapisywało, kręciło i kręciło.....

Posted

[quote name='kaa']Na samotny spacer to na pewno nie poszedł , U Ani na razie będzie chodził na długiej smyczy spacerowej dopóki nie nauczy się przychodzić na zawołanie, pewnie przy jego zdolnościach zabierze mu to nie dłużej niż 3 dni ;)

[quote name='andegawenka']u mnie był szampan, tylko jakoś postów dogo nie zapisywało, kręciło i kręciło.....[/QUOTE]

Bimuś jest kochany, szczęśliwy, bezpieczny i mądry.:lol:..a dogo ostatnimi dniami bywa " pokrętne",:evil_lol: szaleje i nie wpuszcza tego, kogo nie lubi.:shake:..ale są na to sposoby:evil_lol: :evil_lol:
A teraz wyczynia idiotyzmy z cytatami, ale nie chce mi sie juz tego poprawiać:angryy:

Posted

Włączyli mi net...

U Bimka wszystko dobrze- to przytulak i wesołek. Biega z ogonem u góry, jest ciekawski. Nie ma problemu z głaskaniem, zapinaniem smyczy, wprowadzaniem do kojca. Tak jak Kaa wspomniała-wczoraj zagalopował się przy furtce:) Ale nie jest tak źle-spokonie można go zainteresować czymś innym. Na razie jednak do puki się nie zadomowi , to biega z długa linką. Apetyt ma, jest czystym psem- potrzeby załatwia na trawce. Wykąpiemy go za jakiś tydzień.
Jak on w ogóle długo przebywał w schronisku?

Fotki z dziś rana. Rozliczenie wstawie jutro.