Aneta220978 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dobranoc Bimku:-)) Życze Ci z całego serducha, żeby pobyt w hoteliku był jak najkrótszy i żebyś szybciutko znalazł swojego ludzia:-) Quote
danka4u1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Bimuś, jakie masz sny na nowym miejscu? Opowiesz nam jutro? Dobranoc wszystkim. Quote
Aneta220978 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dzień dobry Bim:-) Co słychac u psiaczka?????? Quote
Monika z Katowic Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ciekawe, jak się dzisiaj czujesz Bimuś?:loveu: Czy doszło moje 40 zł dla Bima? Quote
kaa Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Ania ma awarię internetu , więc przekazuję wieści od Ani. Bim zjadł kolacje, bez wybrzydzania , przez noc w kojcu nie nabrudził, Bawi się z Anią ( wiedziałam że mu się zabawki przydadzą he,he ) , jest bardzo ciekawy wszystkiego, zainteresowali go hotelikowi koledzy i koleżanki. Bardzo zainteresował się furtką ( byle sięta inteligentna bestia nie uczyła jej otwierać :evil_lol:) . Bim mało szczeka , o tym już coś wiem :) . Jak Ania odzyska internet , wrzuci fotki i wpisze wpłaty. Quote
1qaz Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kaa napisał(a):( byle sięta inteligentna bestia nie uczyła jej otwierać :evil_lol:) obawiam się, że może... Quote
AlfaLS Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Bardzo, bardzo się cieszę że Bim już bezpieczny i "zaopiekowany" :multi:. Dziś pierwszy dzień jedo lepszego życia - pierwszy z wielu, wielu kolejnych :lol: Quote
danka4u1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 AlfaLS napisał(a):Bardzo, bardzo się cieszę że Bim już bezpieczny i "zaopiekowany" :multi:.:lol: Wszyscy Cię już Bimuś witali; witam i ja :multi: Nie dotykaj furtki inteligentny psie. Do zabawy masz zabawki i towarzystwo innych psich kolegow. Gdzie Ci będzie tak dobrze, żebyś miał interesować się wyjściem? Quote
RenW Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Czyżby się Bimuś szykował do zwiedzania okolicy...?:mad::diabloti: Quote
Maruda666 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Bimuś, siedż na tyłku i ciesz się :) :) Quote
danka4u1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Co z tym szampanem na szczęśliwe zakończenie akcji pt. Bimus?:evil_lol: Wieczór poprzedzający wyjazd Bima ciotki i wujaszkowie szaleli:evil_lol:...a teraz cisza:shake: Bim już chyba zapędzony do swojej kwatery na spanko, chyba że poszedł na samotny spacer po sforsowaniu bramy..:evil_lol: Quote
kaa Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 danka4u1 napisał(a):Co z tym szampanem na szczęśliwe zakończenie akcji pt. Bimus?:evil_lol: Wieczór poprzedzający wyjazd Bima ciotki i wujaszkowie szaleli:evil_lol:...a teraz cisza:shake: Bim już chyba zapędzony do swojej kwatery na spanko, chyba że poszedł na samotny spacer po sforsowaniu bramy..:evil_lol: Na samotny spacer to na pewno nie poszedł , U Ani na razie będzie chodził na długiej smyczy spacerowej dopóki nie nauczy się przychodzić na zawołanie, pewnie przy jego zdolnościach zabierze mu to nie dłużej niż 3 dni ;) Quote
andegawenka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 danka4u1 napisał(a):Co z tym szampanem na szczęśliwe zakończenie akcji pt. Bimus?:evil_lol: Wieczór poprzedzający wyjazd Bima ciotki i wujaszkowie szaleli:evil_lol:...a teraz cisza:shake: Bim już chyba zapędzony do swojej kwatery na spanko, chyba że poszedł na samotny spacer po sforsowaniu bramy..:evil_lol: u mnie był szampan, tylko jakoś postów dogo nie zapisywało, kręciło i kręciło..... Quote
danka4u1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='kaa']Na samotny spacer to na pewno nie poszedł , U Ani na razie będzie chodził na długiej smyczy spacerowej dopóki nie nauczy się przychodzić na zawołanie, pewnie przy jego zdolnościach zabierze mu to nie dłużej niż 3 dni ;) [quote name='andegawenka']u mnie był szampan, tylko jakoś postów dogo nie zapisywało, kręciło i kręciło.....[/QUOTE] Bimuś jest kochany, szczęśliwy, bezpieczny i mądry.:lol:..a dogo ostatnimi dniami bywa " pokrętne",:evil_lol: szaleje i nie wpuszcza tego, kogo nie lubi.:shake:..ale są na to sposoby:evil_lol: :evil_lol: A teraz wyczynia idiotyzmy z cytatami, ale nie chce mi sie juz tego poprawiać:angryy: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Włączyli mi net... U Bimka wszystko dobrze- to przytulak i wesołek. Biega z ogonem u góry, jest ciekawski. Nie ma problemu z głaskaniem, zapinaniem smyczy, wprowadzaniem do kojca. Tak jak Kaa wspomniała-wczoraj zagalopował się przy furtce:) Ale nie jest tak źle-spokonie można go zainteresować czymś innym. Na razie jednak do puki się nie zadomowi , to biega z długa linką. Apetyt ma, jest czystym psem- potrzeby załatwia na trawce. Wykąpiemy go za jakiś tydzień. Jak on w ogóle długo przebywał w schronisku? Fotki z dziś rana. Rozliczenie wstawie jutro. Quote
Nikus Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 cudownie tam Bimkowi.....potrzeba mu tylko trochę czasu na małe przystosowanie ... i do domku:) Quote
danka4u1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Kochany Bimuś. Spokojniejsza nasza noc- bo spokojna chyba nigdy już nie będzie- BIMUŚ NA SWOICH WŁOSCIACH. Quote
anetek100 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 miło sie patrzy na takie zdjęcia, aż cieplej na sercu:):):):)zielona trawka, piękne niebo i wesoły pies, ktoremu do pełni sczzęścia brakuje własnego "ludzia" Quote
Recommended Posts