Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

Mysza2 napisał(a):
Myślę że ma, termin mogę zrobić np do 28.09.2010, zanim pospływa do ciebie kaska to akurat będzie początek września. Co myślicie Cioetczki.

Jeśli ciotki się zgodzą, to ja mogę wystawić swoje graty. Albo wysłać Tobie foty. A z czym bazarek planujesz?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
No w sumie też o tym myślałam. Tylko czy to ma sens? Taki długi termin. Bo wracam 4-5 września.

Paulinken , a może rozdziel rzeczy na pół , i wyślij te mniejsze na razie ?

Posted

paulinken napisał(a):
Jeśli ciotki się zgodzą, to ja mogę wystawić swoje graty. Albo wysłać Tobie foty. A z czym bazarek planujesz?

Lepiej podeślij zdjęcia, bo będzie potem problem z aktualizacją jak wyjedziesz ;)

Posted

ja myślę, że to dobry pomysł.
Ostatnio brałam udzial w bazarku, który skończył się w chyba połowie lipca i do tej pory jeszcze nie dostałam pw ile wpłacić i kiedy bedzie wysyłka gratów, bo się ciotki urlopują :)

Posted

Akrum napisał(a):
ja myślę, że to dobry pomysł.
Ostatnio brałam udzial w bazarku, który skończył się w chyba połowie lipca i do tej pory jeszcze nie dostałam pw ile wpłacić i kiedy bedzie wysyłka gratów, bo się ciotki urlopują :)

Ciotka, ale pewnie nie wszystkie są tak wyrozumiałe jak Ty ;)

Posted

paulinken napisał(a):

Z tym czego zdjęcia dostanę. Lika1771 na do mnie przesłać paczkę z rzeczami, to też pewnie za jakieś 2 dni dopiero dojdzie (nie pamiętam z czym chyba z ciuszkami bo skrzynkę opróżniłam i nie mogę się doszukać) Lika napisz jakie rzeczy przesyłąsz do mnie:).

Posted

Dziewczyny kombinujemy z Nikusiem transport, tzn. głównie on kombinuje ;) , niestety ale cena dowozu Bima z Wa-wy do Brodnicy jest spora ok. 210 zł , :( potrzebujemy wpłat nie tylko stałych ale i jednorazowych na pokrycie transportu.

Posted

izabela1234 napisał(a):
dokładam jednorazowo 30 zł niestety tyle moge.... Trzymam kciuki za Bima

Bardzo dziękuję za pomoc , :) wysyłam nr. konta.

Posted

memory napisał(a):
Też poproszę o nr konta, by jak najszybciej wpłacić.

Memory stałych deklaracji na razie nie wpłacamy bo nawet połowy nie mamy na hotelik, a co będzie jak się nie uzbiera na czas? Pies nigdzie nie pojedzie, żeby wpłacać trzeba mieć przynajmiej prawie całość deklaracji , my nie mamy połowy jeszcze :( Podałam na razie konto do wpłat jednorazowych. Jak będziemy finiszować konto będzie w pierwszym poście. Modlę się żeby nam się to jak najszybciej udało i żeby tak było :-( .

Posted

kaa napisał(a):
Dziewczyny kombinujemy z Nikusiem transport, tzn. głównie on kombinuje ;) , niestety ale cena dowozu Bima z Wa-wy do Brodnicy jest spora ok. 210 zł , :( potrzebujemy wpłat nie tylko stałych ale i jednorazowych na pokrycie transportu.

a nie ma ktoś auta na gaz, żeby było taniej-no chyba że to już jest wersja gazowa?

Posted

Akrum napisał(a):
a nie ma ktoś auta na gaz, żeby było taniej-no chyba że to już jest wersja gazowa?

To i tak mamy taniej bo wujek Nikuś nam podróż do Wa-wy sponsoruje , Brodnica i Ruda to dwa przeciwległe końce Polski. Niestety.

Kroook i Anetek100 , witajcie :).

Posted

Bidulka straszna,ja na razie nie mam jak wspomóc ale jak tylko coś będę miała to zaraz psince podrzucę. On musi jak najszybciej iść do Hoteliku, zeby mógł żyć;-(