polaco92 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witam wszystkich milosnikow psow a przede wszystkim owzarkow niemieckich!!!jestem tu nowy,ale czasem zagladalem tutaj jak jeszcze nie mialem pieska,ale posiadam juz go od ponad 2 miesiecy wiec postanowilem wreszcie go pokazac ;) Nazywa sie Texel i urodzil sie 14.01.2010 Pochodzi z chodowli "Chojniczanka" jest ze mna od 08.06.2010 czyli juz prawie 2 miesiace:multi: uczy sie wszystkiego bardzo szybko,zawsze jest chetny do zabawy,lubi obgryzac kazde kije w lesie i szarzowac miedzy drzewami biegajac z kijem w zebach,jestem zadowolony bardzo z tego pieska pomimo wielu szkod ktore wyzadza mi w domu pod nie moja obecnosc:evil_lol: zamieszczam kilka fotek pieska ze mna (fotki z 22.06.2010) pozdrawiam i zapraszam do komentowania itp ;) Quote
Paula03 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Witamy się! :) http://img36.imageshack.us/img36/6077/dsc00156zm.jpg Śliczny :loveu: Mam słabość do owczarków ;) Quote
polaco92 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 witam!! dlaczego to masz slabosc do tyh pieknych i madrych pieskow??:-)) Quote
malwina693 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Hej :D Dzięki za odwiedzinki.... Ojjj..... Piękny Twój Texelek.... Bo to jeszcze dzidziuś :D Dziękuję bardzo lubię zwierzęta i kiedy tylko mogę i jestem w stanie pomagam całym sercem.... :) Pozdrawiamy i czekamy na więcej fotek :) Quote
Paula03 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 polaco92 napisał(a):witam!! dlaczego to masz slabosc do tyh pieknych i madrych pieskow??:-)) :D Tak jak napisałeś to są mądre i piękne psy, jak byłam mała to postanowiłam, że będę miała kiedyś owczarka, no i mam Kati nie jest wprawdzie prawdziwym owczarkiem, ale ma jego cechy :) Quote
Recommended Posts