Agamtb Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Behemot'] Czy mi się wydaje, czy Fruzia ma na obróżce zawieszoną.... piersióweczkę? :drinking: :cool3: Hihi, a jak!!!!:evil_lol: Quote
BeaC Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Fajna ta twoja Fruzia ... a zdjęcie skoczne super. No i gratuluję Ci ogromnego serca.:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Evelina Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Agamtb']To zapraszam jeszcze na www.obiektywni.pl, tam też jesteśmy jako spawn, mój misio pstryka sporo portretów, nie tylko mi wrrrr, muszę przyznać że coraj lepiej to robi.....:cool3: Nooooo i na obiektywnych Fruzanna furorę zrobiła:) Przez 2 dni była na pierwszej stronie w najlepszych zdjęciach hihihi. Urzekła oglądających swym sporzeniem wiewiórowym hehehe....:multi: moja mała dzielna modeleczka....Obiektywni to wspanialy portalik. :loveu: Od dosc dawna zagladam do niego. Polecam wszystkim, szczegolnie amatorom pasjonatom, pragnacym udoskonalic swoj sposob widzenia swiata przez obiektyw. :) Po pewnym czasie "obiektywne" patrzenie na swiat staje sie maniakalne :oops: Czego by czlowiek nie robil na okraglo mysli jakby to wyszlo na zdjeciu ;) Kiedys szykujac kotlety zrobilam sesje mojej maszynce do miesa :oops: :lol: Echhh uwielbiam galerie gdzie zdjecia sa starannie wyselekcjonowane :loveu: Nie bede ukrywac, ze ta do takich wlasnie nalezy. :klacz: Lubie gdy zdjecie, znaczy fotograf ;), stara sie cos przekazac a nie tylko utrwalic widoczek. Piekna i taka dajaca do myslenia jest ponizsza fotka :loveu: Akurat wybralam te, bo nie sposob pochwalic wszystkich. Quote
Agamtb Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 No to wrzucam kilka Fruziaków.... Choć było wcześnie rano, upał już daje się we znaki.... Bieganie za badylkami jednak męczy... No i znów kazali pozować.....dobrze, że chociaż na siedząco...:cool3: A tu już w domku....naresznie mogę poleżeć na chłodnej podłodze... Quote
Behemot Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Krzywa wieża w Pizie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Twój psiak wygląda jak wilk :):):) Ona ma prześliczne oczka, jeszcze takich nie widziałam u tak umaszczonego pieska Quote
aśka-od-dagona Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No, mnie włąsnie te jej oczy:loveu: tu sciagnęły, śliczna jest:loveu: Quote
moon_light Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dopiero teraz sobie przypomniałam ! U mojej babci był kiedys bardzo podobny pies ! brat blizniak:evil_lol: nazywał się bobik, i kiedys mnie ugryzł w lyde....(ale sama sobie zawiniłam, bo stanelam mu niechcacy na ogon) Quote
Agamtb Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 moon_light napisał(a):Dopiero teraz sobie przypomniałam ! U mojej babci był kiedys bardzo podobny pies ! brat blizniak:evil_lol: nazywał się bobik, i kiedys mnie ugryzł w lyde....(ale sama sobie zawiniłam, bo stanelam mu niechcacy na ogon) hehe jak ja Fruzi niechcący stanę na ogonek, albo łapkę to patrzy na mnie z takim strasznym wyrzutem że ojojoj..... Ona podgryza nam kostki w chwilach wielkiej radości, np. jak wracam z pracy:lol: Quote
moon_light Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Agamtb napisał(a):hehe jak ja Fruzi niechcący stanę na ogonek, albo łapkę to patrzy na mnie z takim strasznym wyrzutem że ojojoj..... Ona podgryza nam kostki w chwilach wielkiej radości, np. jak wracam z pracy:lol: ps. pomylilo mi sie, on sie nazywał BOBEK, a nie bonik:lol: Poza tym że mnei ugryzł(słusznie), to był bardzo kochany i taki fruziowy:loveu: ps. dobrze ze nie macie amstaffa, bo jakby sie tak cieszyl na Wasz powrót do domu...:cool3::diabloti: Quote
Agamtb Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 moon_light napisał(a):dobrze ze nie macie amstaffa, bo jakby sie tak cieszyl na Wasz powrót do domu...:cool3::diabloti: Hihihihi.......no ale Fruzia podgryza z taką damską subtelnościa i delikatnościa, z gracją i w ogóle...... a jak sama stwierdzi że za mocno podszczypnęła to od razu robi minę pt: oj przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać....:cool3: Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Agamtb napisał(a):Hihihihi.......no ale Fruzia podgryza z taką damską subtelnościa i delikatnościa, z gracją i w ogóle...... a jak sama stwierdzi że za mocno podszczypnęła to od razu robi minę pt: oj przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać....:cool3: No to masz prawdziwą damę w domu :loveu: Moja Sonia nie ma za grosz delikatności. Kiedy podgryza w zabawie czy z radości, potrafi zrobić wielkiego siniaka :mad: Quote
BeaC Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 fajny psiaczek, ale jakie ty super zdjęcia robisz!!!!!! Quote
Agamtb Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Wiem, ża żadko foty, ale mało czasu, ciągle praca, praca....... Oto nowości!!!! Obżarłam się na maxa.....zaraz padnę..... Mój super nos!!! A tu mój nochal jak śpię i śnię....o naleśnikach - oststnio zjadłam panu, jak nikt nie widział hihi:evil_lol: Fragmenty mojego boskiego ciałka...:cool3: To tyle.....Mam nadzieję że się spodoba:) jak będą nowości od razu wrzucam.....ostatnio tak mało czasu żeby focić.....a co dopiero na dogo posiedzieć..... Pozdrawiam wakacyjnie!!!!! (kto ma ten ma:(.....) Quote
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jak mozecie mówić ,ze ona jest ładna :/ ONa jest najśliczniejszym kundełkiem jakiego w całym swoim zyciu widziałem! Niesamowite umaszczenie!Jestem pod wrażeniem! Quote
Agamtb Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 olekg18 - dziękujemy, dziękujemy....no wiesz jak coś to za drobną opłatą pozujemy do zdjęć hihi:evil_lol: Pozdrawiamy!!!! Quote
ozuzi Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 olekg18 napisał(a):Jak mozecie mówić ,ze ona jest ładna :/ ONa jest najśliczniejszym kundełkiem jakiego w całym swoim zyciu widziałem! Niesamowite umaszczenie!Jestem pod wrażeniem! podpisuję się pod tym nie ma słów żeby określić jej piękno :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Carolcia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ona jest ładniejsza niz niejeden rasowiec :loveu: :loveu: :D Quote
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Władczyni zacytowałas moje ulubione zdjęcie ! Wyglada tutaj jak wiewiór z Epoki lodowcowej! Quote
Basia&Safi Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 epokoa lodowcowa tylko orzeszka jej dac hihihih :):):) Quote
Recommended Posts