Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To zapraszam jeszcze na www.obiektywni.pl, tam też jesteśmy jako spawn, mój misio pstryka sporo portretów, nie tylko mi wrrrr, muszę przyznać że coraj lepiej to robi.....:cool3:

Nooooo i na obiektywnych Fruzanna furorę zrobiła:) Przez 2 dni była na pierwszej stronie w najlepszych zdjęciach hihihi. Urzekła oglądających swym sporzeniem wiewiórowym hehehe....:multi: moja mała dzielna modeleczka....

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa ja kce nad morze ja kochac morze

kto mnie przygarnie ;) hahahhahahaha

Hihihihi no wiesz....tą wiewiórę z avatara to my chętnie przygarniemy....Fruś uwielbia wiewiórki....trenuje sprint w lesie jak jakąś widzi hihihi:diabloti:

Posted

Agamtb napisał(a):
Hihihihi no wiesz....tą wiewiórę z avatara to my chętnie przygarniemy....Fruś uwielbia wiewiórki....trenuje sprint w lesie jak jakąś widzi hihihi:diabloti:

hahahha no tak czy ja coś mówiłam że kce nad morze

nie to nie byłam ja ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

czekam na kolejne foty właśnie delektuje się tymi z obiektywnych :loveu:

Posted

[quote name='Agamtb']To zapraszam jeszcze na www.obiektywni.pl, tam też jesteśmy jako spawn, mój misio pstryka sporo portretów, nie tylko mi wrrrr, muszę przyznać że coraj lepiej to robi.....:cool3:
Obejrzałam i padłam. Wspaniałe zdjęcia - z niesamowitym klimatem i fantazją. Widać, że na każde był jakiś zamysł. To nie jest tylko psytrykanie dobrym aparatem, ale sztuka. :)

Posted

Dziś wrzucam psiaki naszej najbliższej rodzinki:lol:

Jako pierwsza FRODA - 3 letnia suczka mojej siostry. Na zdjęciach jak aniołek, w rzeczywistości diablica w psim ciele hihi...:evil_lol:

A poniżej MATYLDA - suńka rodziców mojego Michała. Stateczna starsza pani, nie w głowie jej szaleństwa (choć ma swój zestaw piłek tenisowych, woli je jednak obserwować hehe:eviltong: ). Kocha się moczyć na urlopie.