Agamtb Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 To zapraszam jeszcze na www.obiektywni.pl, tam też jesteśmy jako spawn, mój misio pstryka sporo portretów, nie tylko mi wrrrr, muszę przyznać że coraj lepiej to robi.....:cool3: Nooooo i na obiektywnych Fruzanna furorę zrobiła:) Przez 2 dni była na pierwszej stronie w najlepszych zdjęciach hihihi. Urzekła oglądających swym sporzeniem wiewiórowym hehehe....:multi: moja mała dzielna modeleczka.... Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa ja kce nad morze ja kochac morze kto mnie przygarnie ;) hahahhahahaha Quote
Agamtb Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 dbsst napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa ja kce nad morze ja kochac morze kto mnie przygarnie ;) hahahhahahaha Hihihihi no wiesz....tą wiewiórę z avatara to my chętnie przygarniemy....Fruś uwielbia wiewiórki....trenuje sprint w lesie jak jakąś widzi hihihi:diabloti: Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agamtb napisał(a):Hihihihi no wiesz....tą wiewiórę z avatara to my chętnie przygarniemy....Fruś uwielbia wiewiórki....trenuje sprint w lesie jak jakąś widzi hihihi:diabloti: hahahha no tak czy ja coś mówiłam że kce nad morze nie to nie byłam ja ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: czekam na kolejne foty właśnie delektuje się tymi z obiektywnych :loveu: Quote
Gosia_i_Luka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Agamtb']To zapraszam jeszcze na www.obiektywni.pl, tam też jesteśmy jako spawn, mój misio pstryka sporo portretów, nie tylko mi wrrrr, muszę przyznać że coraj lepiej to robi.....:cool3: Obejrzałam i padłam. Wspaniałe zdjęcia - z niesamowitym klimatem i fantazją. Widać, że na każde był jakiś zamysł. To nie jest tylko psytrykanie dobrym aparatem, ale sztuka. :) Quote
Agamtb Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Teraz to ja idę moją modelkę nakarmić.....już mi tu się dopomina...i czai na moje chomiczki hihi:diabloti: Quote
Cimi Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Powiem tylko, że takie widoki są booooskie :loveu:. A oczy w podpisie też boskie :loveu: :loveu:. Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 No to ja już wiem kto pstryka Gdyńskie pocztówki :loveu: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Aga :klacz: jeny cudowna buczyna i to w dodatku na klifie :placz: :placz: :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 zdjecia zdjecia zdjecia gdzie zdjeciaaaaaa :lol: Agamtb:mad: od rana czekamy:eviltong: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dobre na tapete na pulpit:cool3: obejżałam całą galerię:loveu: :loveu: :loveu: C_U_D_O_W_N_E fotki robisz!!!:loveu: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Obejrzałam zaległości i galerie na innych stronkach... CUDOWNE!!! :loveu: :loveu: ...ale dalej będę sępić o nowe :cool3: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :hmmmm: zaczynam popadać w kompleksy :oops: :oops: piękne foty robicie ja nie umiem tak :placz: :placz: :placz: Quote
mar....ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Za pstrykanie się zabrac, a narzeczony niech robi, to co mu najlepiej wychodzi - czyli obrabia zdjęcia :evil_lol: i do galerii poproszę!!!! Quote
URIA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Dzień Dobry;) Byłam już na dole zbierać szczękę, która opadła mi z wrażenia a teraz poproszę o więcej fot:loveu: Quote
Agamtb Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Dziś wrzucam psiaki naszej najbliższej rodzinki:lol: Jako pierwsza FRODA - 3 letnia suczka mojej siostry. Na zdjęciach jak aniołek, w rzeczywistości diablica w psim ciele hihi...:evil_lol: A poniżej MATYLDA - suńka rodziców mojego Michała. Stateczna starsza pani, nie w głowie jej szaleństwa (choć ma swój zestaw piłek tenisowych, woli je jednak obserwować hehe:eviltong: ). Kocha się moczyć na urlopie. Quote
Cimi Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Świetne :lol!:. A odbicie w wodzie :roflt: :laugh2_2:. Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 pływająca głowa psa!:-o :-o świetne fotki! Gratuluje :D Quote
Behemot Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Śliczne, bardzo śliczne :multi::multi::multi: Niemalże się słyszy pluskanie wody :lol: Quote
Recommended Posts