nathaniel Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Behemot'] RE-WE-LA-CJA!!! Twoje zdjęcia stanowczo powinny się znaleźć jako ilustracje w książkach dla dzieci! Taaak ;) A ja chce zebyscie sie do czerwcowego konkursu zglosily ;) Quote
Behemot Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 nathaniel napisał(a):Taaak ;) A ja chce zebyscie sie do czerwcowego konkursu zglosily ;) Nie przyszedł Mahomet do góry, przyszła do góra do Mahometa ;) Ja nominuję to zdjęcie! :lol: Quote
Behemot Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Heh, zagapiłam się, zdjęcie już wczoraj zostało nominowane :lol: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Boskie:loveu: :loveu: :loveu: Cudne...te oczy mowia same za siebie... Quote
Agamtb Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 No coś zapodam:) "Fruzanna artystycznie...." "panna w zeszłorocznych liściach" "dawaj smakołyka, bo muszę lecieć..." "nudzi mi się....czasem to mam już dość pozowania ;)" Quote
Behemot Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Fruzia idealnie pasuje do takich klimatów jesienno-melancholijno-sepiowych :lol: Fotki śliczne jak zwykle :multi: Quote
beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Agamtb']No coś zapodam:) "Fruzanna artystycznie...." "panna w zeszłorocznych liściach" "dawaj smakołyka, bo muszę lecieć..." "nudzi mi się....czasem to mam już dość pozowania ;)" Niesamowite, jest to, że Fruzia na każdym zdjęciu ma inny wyraz oczu i pyszczka :loveu: Melancholijna, zamyślona, zaintresowana, znudzona :cool3: Piekne zdjęcia :loveu: Piękna Fruzia :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 aga zdjecia piekne a modelka nic dodac nic ujac cud miod i orzeszki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marlena924 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Piękną masz psinkę :loveu: I jaka fotogeniczna:loveu: Quote
Agamtb Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 :Dog_run: Fruś się cieszy, że się podoba.....już nawet w miarę oswoiła się z obiektywem, chociaż wierci się nieziemsko i 3/4 zdjęć idzie do kosza.... Quote
Behemot Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agamtb']:Dog_run: Fruś się cieszy, że się podoba.....już nawet w miarę oswoiła się z obiektywem, chociaż wierci się nieziemsko i 3/4 zdjęć idzie do kosza.... To i tak dobry wynik :lol: U mnie na 100 zdjęć jakieś 90 do niczego się nie nadaje, bo Sonia nie może usiedzieć w miejscu i na fotce zostaje uwidoczniony albo kawałek jej ucha albo koniuszek ogona :evil_lol: Quote
Agamtb Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Behemot napisał(a):To i tak dobry wynik :lol: U mnie na 100 zdjęć jakieś 90 do niczego się nie nadaje, bo Sonia nie może usiedzieć w miejscu i na fotce zostaje uwidoczniony albo kawałek jej ucha albo koniuszek ogona :evil_lol: Hihihi, a czasem jak przeglądam nowe zdjęcia, to patrzę, patrzę....i widzę np. sam las....Fruźka se z kadru poszła jak zwykle... Quote
Tośka_m Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Haha :lol: Ja właśnie przebieram zdjęcia z naszego wczorajszego spaceru. Tak patrzę na niektóre i myślę o co w nich chodzi. Pewnie to miało być zjdęcie psa, ale pies już poszeeedł z kadru :evil_lol: Gdyby człowiek musiał focić psa analogiem, to kasa na klisze i odbitki byłaby astronomiczna :crazyeye: Quote
Behemot Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 A może założymy galerię nieudanych zdjęć? :evil_lol: Dysponuję ogromnym materiałem :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Behemot napisał(a):A może założymy galerię nieudanych zdjęć? :evil_lol: Dysponuję ogromnym materiałem :evil_lol: nie tylko Ty :evil_lol: :evil_lol: ile razy patrze: psy fajnie się ustawiły to ja ciach za aparat , robie pstyk - a jak patrze na efekt okazuje się że żadnego psa na zdjęciu nie ma :angryy: albo zzostał ogon , ucho czy cus innego.Jedynie jak śpią to się nie przemieszczają :p :p Quote
aśka-od-dagona Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No, wiedziałam co robie jak zobaczylam te oczy;) cudowny psiur:D Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Fruzanna Oczekująca ... :loveu: 7 kilo tego oczekiwania jest . :lol: Quote
mar....ka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Śliczna sunia!!!! Mam pytanie dotyczace aparatu. Zdjecia są niesamowite, jeśli można spytac co to za cyfrówka .Z góry wielkie dzięki. Quote
nathaniel Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agamtb'] Pierwsza fota, taka malusia taka, malenia jestem ;) Druga wytrzeszcz ;) w stylu TAM JEST WIEWIÓREK :D (błąd zrobiony specjalnie :D ) Takze podlaczam sie do pytania co to za cyfrowka, stawiam ze albo NIKON albo CANON ;) zajrzyjcie do nas :oops::oops: Quote
Agamtb Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Canon G6.......+ obróbka w programie - czyli trochę softu - zazwyczaj trochę koryguję balans bieli, podbijam lekko kolory i wyostrzam - tzn. nie ja ale mój narzeczony....właśnie mi tu siedzi nad głową i każe napisać że robi to super....to obrabianie zdjęć ma się rozumieć...:cool3: Aparat polecam jak najbardziej:p Quote
mar....ka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agamtb']właśnie mi tu siedzi nad głową i każe napisać że robi to super....to obrabianie zdjęć ma się rozumieć...:cool3: Ma się rozumiec, że obrabianie zdjęc oczywiscie;) Dzięki za odpowiedź, zapraszam do Kany też pręguska:diabloti: !!! Quote
sunrise Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agamtb']Canon G6.......+ Aparat polecam jak najbardziej:p aparat aparatem ale zapomniałaś dodać, że jeszcze do tego masz talent :cool1: Quote
Recommended Posts