Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Behemot']

RE-WE-LA-CJA!!!
Twoje zdjęcia stanowczo powinny się znaleźć jako ilustracje w książkach dla dzieci!

Taaak ;) A ja chce zebyscie sie do czerwcowego konkursu zglosily ;)

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nathaniel napisał(a):
Taaak ;) A ja chce zebyscie sie do czerwcowego konkursu zglosily ;)

Nie przyszedł Mahomet do góry, przyszła do góra do Mahometa ;)
Ja nominuję to zdjęcie! :lol:

Posted

No coś zapodam:)

"Fruzanna artystycznie...."

"panna w zeszłorocznych liściach"

"dawaj smakołyka, bo muszę lecieć..."

"nudzi mi się....czasem to mam już dość pozowania ;)"

Posted

[quote name='Agamtb']No coś zapodam:)

"Fruzanna artystycznie...."

"panna w zeszłorocznych liściach"

"dawaj smakołyka, bo muszę lecieć..."

"nudzi mi się....czasem to mam już dość pozowania ;)"

Niesamowite, jest to, że Fruzia na każdym zdjęciu ma inny wyraz oczu i pyszczka :loveu: Melancholijna, zamyślona, zaintresowana, znudzona :cool3: Piekne zdjęcia :loveu: Piękna Fruzia :loveu:

Posted

:Dog_run: Fruś się cieszy, że się podoba.....już nawet w miarę oswoiła się z obiektywem, chociaż wierci się nieziemsko i 3/4 zdjęć idzie do kosza....

Posted

[quote name='Agamtb']:Dog_run: Fruś się cieszy, że się podoba.....już nawet w miarę oswoiła się z obiektywem, chociaż wierci się nieziemsko i 3/4 zdjęć idzie do kosza....

To i tak dobry wynik :lol: U mnie na 100 zdjęć jakieś 90 do niczego się nie nadaje, bo Sonia nie może usiedzieć w miejscu i na fotce zostaje uwidoczniony albo kawałek jej ucha albo koniuszek ogona :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
To i tak dobry wynik :lol: U mnie na 100 zdjęć jakieś 90 do niczego się nie nadaje, bo Sonia nie może usiedzieć w miejscu i na fotce zostaje uwidoczniony albo kawałek jej ucha albo koniuszek ogona :evil_lol:

Hihihi, a czasem jak przeglądam nowe zdjęcia, to patrzę, patrzę....i widzę np. sam las....Fruźka se z kadru poszła jak zwykle...

Posted

Haha :lol:
Ja właśnie przebieram zdjęcia z naszego wczorajszego spaceru. Tak patrzę na niektóre i myślę o co w nich chodzi. Pewnie to miało być zjdęcie psa, ale pies już poszeeedł z kadru :evil_lol:
Gdyby człowiek musiał focić psa analogiem, to kasa na klisze i odbitki byłaby astronomiczna :crazyeye:

Posted

Behemot napisał(a):
A może założymy galerię nieudanych zdjęć? :evil_lol: Dysponuję ogromnym materiałem :evil_lol:

nie tylko Ty :evil_lol: :evil_lol:
ile razy patrze: psy fajnie się ustawiły to ja ciach za aparat , robie pstyk - a jak patrze na efekt okazuje się że żadnego psa na zdjęciu nie ma :angryy:
albo zzostał ogon , ucho czy cus innego.Jedynie jak śpią to się nie przemieszczają :p :p

Posted

[quote name='Agamtb']

Pierwsza fota, taka malusia taka, malenia jestem ;)
Druga wytrzeszcz ;) w stylu TAM JEST WIEWIÓREK :D (błąd zrobiony specjalnie :D )

Takze podlaczam sie do pytania co to za cyfrowka, stawiam ze albo NIKON albo CANON ;)

zajrzyjcie do nas :oops::oops:

Posted

Canon G6.......+ obróbka w programie - czyli trochę softu - zazwyczaj trochę koryguję balans bieli, podbijam lekko kolory i wyostrzam - tzn. nie ja ale mój narzeczony....właśnie mi tu siedzi nad głową i każe napisać że robi to super....to obrabianie zdjęć ma się rozumieć...:cool3:
Aparat polecam jak najbardziej:p

Posted

[quote name='Agamtb']właśnie mi tu siedzi nad głową i każe napisać że robi to super....to obrabianie zdjęć ma się rozumieć...:cool3:

Ma się rozumiec, że obrabianie zdjęc oczywiscie;)

Dzięki za odpowiedź, zapraszam do Kany też pręguska:diabloti: !!!