danka1234 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Czy kontakt do jamnikowatej suni jest taki sam jak do innych,wstawie ja na watek jamników bo tej chyba nie wklejałaś? W banerku przydałby sie wyrazniejszy napis ze ze Szczecina. Quote
szczecinianka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Czy kontakt do jamnikowatej suni jest taki sam jak do innych,wstawie ja na watek jamników bo tej chyba nie wklejałaś? Wszędzie można podać taki sam kontakt, czyli do mnie: 607-701-117, tozszczecin@op.pl Dziękuję ;) Dobra wiadomość jest taka, że szorstkowłosy Kapselek został ulokowany u rodziny i nie szuka już domu. W banerku przydałby sie wyrazniejszy napis ze ze Szczecina. Dzięki Kamila za banerek, popieram słowa Danusi, mogłabyś poprawić? Quote
szczecinianka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Jutro zrobię zdjęcia biednemu dziadkowi, niestety do dziś nikt go nie odebrał. :( Quote
danka1234 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 jakie imie ma sunia jamnikowata z Sierakowic która wziełaś na tymczas? Quote
szczecinianka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 jakie imie ma sunia jamnikowata z Sierakowic która wziełaś na tymczas? Delma, ale oddałam ją dziś do adopcji, myślałam, że chodzi Ci o inną sunię, którą przeoczyłam, ale teraz patrzę, że wszystkie są Quote
kamilqax95x Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 szczecinianka napisał(a): Dzięki Kamila za banerek, popieram słowa Danusi, mogłabyś poprawić? ale się nie zmieści napis :( Quote
szczecinianka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Może na górze napis Szczecin a niżej jamniki w potrzebie? Jeśli nie zmieści się "w potrzebie" to może być bez tego Quote
szczecinianka Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 I kolejny jamnikowaty w schronisku: Klara wyjeżdża w najbliższy wtorek do Niemiec, tam zajmą się szukaniem jej domu. ;) A dla Maxa szukamy pilnie transportu do hoteliku u Murki w okolicach Janowa Lubelskiego! Quote
kamilqax95x Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190841-Hesia-1-5-kg-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-zmia%C5%BCd%C5%BCone-przednie-%C5%82apy-DRASTYCZNE-ZDJ%C4%98CIA Zobaczcie jaka bida :( Quote
bianka0 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Witam na wątku szczecińskich jamników.:p Bardzo proszę wpiszcie na watek transportowy info o poszukiwaniach transportu dla Maksia. Jest to naprawdę kawał drogi, a ja nie mogę zbyt długo blokować miejsca w hoteliku. Bardzo by mu się przydało to miejsce, ale ta podróż, to jest cała Polska po przekątnej. Quote
nemesea Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 jamniczki ze Szczecina już znajduja domki? szkoda było by aby siedziały w ,chodzi mi o tych z pierwszej strony Quote
szczecinianka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Trochę się pozmieniało: Bakoma i Klara są już w Niemczech a Bolek u nas. Bolek trafił na okres próbny do nowego domu - oby zakochali się w oszołomie. ;) Aktualizowałam pierwszą stronę. Quote
blacky. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Szczecinianko jak u Ateny ? :) Nikt nie chce ślicznotki ? Quote
kamilqax95x Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='szczecinianka'] Jutro zrobię zdjęcia biednemu dziadkowi, niestety do dziś nikt go nie odebrał. :( i co szczecinianko zrobiłaś mu jakieś zdjęcia ?? Quote
szczecinianka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 i co szczecinianko zrobiłaś mu jakieś zdjęcia ?? Niestety nie udało się, jest w zbiorowym boksie. Szorstkowłosa jamniczka opuściła dziś niemieckie DT i znalazła nowy dom. Wkrótce zdjęcia. ;) Quote
blacky. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ponawiam: "Szczecinianko jak u Ateny ? Nikt nie chce ślicznotki ?" Quote
szczecinianka Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 "Szczecinianko jak u Ateny ? Nikt nie chce ślicznotki ?" Atena nadal siedzi w DT, ludzi przeraża jej nadaktywność, to wulkan energii zarówno w domu jak i na dworze wprost kipi z niej energia. ;) Bolek znalazł nowy dom. Mamy nowego jamnikowatego pod opieką, to właśnie ten 1056/010, zastałam go w boksie leżącego na plecach, pastwiły się nad nim inne psy: I niestety nowego staruszka w schronisku: Pierwsza strona uaktualniona. Quote
Mika31 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 wrzuć zdjęcie staruszka na wątek jamnikow ostatnio staruszki znajdują domki Quote
kamilqax95x Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='szczecinianka']IMIĘ: Stempel WIEK: 10 lat STERYLIZACJA: nie Kurde, jestem pewna ze Stempel to brat mojego Timka jest prawie identyczny(lecz Stępuś jest chudszy i Timem jest ostrzyżony, dzięki czemu młodziej wygląda jego by też to odmłodziło co najmniej o 4 lata bo ten nieład jest postarzający) Quote
Recommended Posts