Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy kontakt do jamnikowatej suni jest taki sam jak do innych,wstawie ja na watek jamników bo tej chyba nie wklejałaś?

Wszędzie można podać taki sam kontakt, czyli do mnie: 607-701-117, tozszczecin@op.pl Dziękuję ;)

Dobra wiadomość jest taka, że szorstkowłosy Kapselek został ulokowany u rodziny i nie szuka już domu.

W banerku przydałby sie wyrazniejszy napis ze ze Szczecina.

Dzięki Kamila za banerek, popieram słowa Danusi, mogłabyś poprawić?

Posted

jakie imie ma sunia jamnikowata z Sierakowic która wziełaś na tymczas?

Delma, ale oddałam ją dziś do adopcji, myślałam, że chodzi Ci o inną sunię, którą przeoczyłam, ale teraz patrzę, że wszystkie są

Posted

I kolejny jamnikowaty w schronisku:

Klara wyjeżdża w najbliższy wtorek do Niemiec, tam zajmą się szukaniem jej domu. ;)

A dla Maxa szukamy pilnie transportu do hoteliku u Murki w okolicach Janowa Lubelskiego!

Posted

Witam na wątku szczecińskich jamników.:p

Bardzo proszę wpiszcie na watek transportowy info o poszukiwaniach transportu dla Maksia. Jest to naprawdę kawał drogi, a ja nie mogę zbyt długo blokować miejsca w hoteliku. Bardzo by mu się przydało to miejsce, ale ta podróż, to jest cała Polska po przekątnej.

Posted

"Szczecinianko jak u Ateny ? Nikt nie chce ślicznotki ?"

Atena nadal siedzi w DT, ludzi przeraża jej nadaktywność, to wulkan energii zarówno w domu jak i na dworze wprost kipi z niej energia. ;)

Bolek znalazł nowy dom.

Mamy nowego jamnikowatego pod opieką, to właśnie ten 1056/010, zastałam go w boksie leżącego na plecach, pastwiły się nad nim inne psy:

I niestety nowego staruszka w schronisku:

Pierwsza strona uaktualniona.

Posted

[quote name='szczecinianka']IMIĘ: Stempel
STERYLIZACJA: nie

Kurde, jestem pewna ze Stempel to brat mojego Timka jest prawie identyczny(lecz Stępuś jest chudszy i Timem jest ostrzyżony, dzięki czemu młodziej wygląda jego by też to odmłodziło co najmniej o 4 lata bo ten nieład jest postarzający)