Jump to content
Dogomania

KTO MIAŁ LUB MA PSA CHOREGO NA NERKI ?

Recommended Posts

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
Ja własnie wróciłam od veta i jestem załamana. Cały czas miałam nadzieje, myślałam że to chwilowe, ze mu przejdzie, że wróci do dawnej formy.
Dziś do mnie dotarło, że jemu zostało kilka dni życia........ :-( :-( :-(
Mocznik wzrósł do 41 mmol/l, erytrocyty tylko 4,7, hemoglobina 10, hematokryt 31,4, płytki 201. Mocz w porządku, RTG też, wyszło mu małe zwyrodnienie kręgosłupa, ale tego się domyslałam.
Odechciało mi się żyć..........

Iwona- jesteśmy z Wami.
Dzisiaj znowu zmiana wenflonu, już nie starcza przednich łapek, trzeba było na tylnej...
Fox jest coraz słabszy, przez dzień- bo oboje pracujemy- odstawiamy go do moich rodziców,kilka domów dalej- i oni też mówią że jest coraz gorzej w ciągu dnia..

Posted

Przeczytałam wszystkie posty od mojej ostatniej wizyty na dogo i jestem w szoku.
Tak wierzyłam, ze bedzie dobrze, a tu nie ma zadnych dobrych wiadomości, a nawet przybyło chorych psów. :(
Trzymajcie się jakoś, jeszcze jest jakas nadzieja.

Posted

Dzisiaj bylismy na wyciagu narciarkim pod Krakowem - aby Brusik zobaczył ostatni raz swój ukochany śnieżek....... :-( :-( :-(
Ja już nie moge, nie wytrzymam tego dłużej.........
Trzymam kciuki za reszte psiaków

Posted

[quote name='I-w-o-n-a']Dzisiaj bylismy na wyciagu narciarkim pod Krakowem - aby Brusik zobaczył ostatni raz swój ukochany śnieżek....... :-( :-( :-(
Trzymam kciuki za reszte psiakówIwona tak bardzo mi przykro :-(tego się nie da wyrazić słowami .Wyściskaj mocno ode mnie Brusika , nie zna mnie ale niech wie że też o nim myślę :-(

Posted

wiem co przezywacie-jestem z WAMI CALYM SERCEM -walczylismy i teraz tylko placze -nie widze prawie klawiatury:-( choc w domu sa inne pieski TO

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):

Iwonko, trzymaj się... Dla Bruce'a... Dopóki on się nie podda, Tobie nie wolno...

Ślę Wam tyle sił, ile mogę :calus:

Posted

Kochani!

Poryczłam sie i nadal rycze :placz: :placz: :placz:

Byliście wspanialymi wlaścicielami :-( :-( :-(

fOXIK CIERPIALŁEŚ ALE ICH KOCHAŁEŚ I DLAEJ SIE CIESZYŁEŚ
TO DLA CIEBIE kRÓLEWICZU
[*]
[*]
[*]