mala_czarna Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Zazdroszczę Ci Mysza jednego. Masz pewnie masę zdjęć z Hugusiem. A ja z Wikunią nie mam. Nigdy nie cierpiałam siebie na zdjęciach. Wprost patrzeć nie mogłam. Dlatego mam masę zdjęć mojej niuni, ale beze mnie :( Quote
mysza 1 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 mala_czarna napisał(a):Zazdroszczę Ci Mysza jednego. Masz pewnie masę zdjęć z Hugusiem. A ja z Wikunią nie mam. Nigdy nie cierpiałam siebie na zdjęciach. Wprost patrzeć nie mogłam. Dlatego mam masę zdjęć mojej niuni, ale beze mnie :( Trochę mam ale wiesz, teraz często wspominam i okazuje się, że nie mam tyle, ile bym chciała i mało takich uściskowych. Ale mam, to skarby teraz dla mnie. Quote
andegawenka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 mala_czarna napisał(a):Zazdroszczę Ci Mysza jednego. Masz pewnie masę zdjęć z Hugusiem. A ja z Wikunią nie mam. Nigdy nie cierpiałam siebie na zdjęciach. Wprost patrzeć nie mogłam. Dlatego mam masę zdjęć mojej niuni, ale beze mnie :( ...dokładnie tak samo a jeśli ktoś był to i tak aparat zawsze był w moich rękach. mysza 1 napisał(a):Trochę mam ale wiesz, teraz często wspominam i okazuje się, że nie mam tyle, ile bym chciała i mało takich uściskowych. Ale mam, to skarby teraz dla mnie. Ktoś ( w zależności od wiary) dał niektórym ludziom trochę więcej uczuć i właściwie nie wiem po co? ....żeby bardziej cierpiały od pozostałych..... Quote
shirrrapeira Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja też uważam, że mam za mało zdjęć z moimi psiakami, za mało zdjęć z przytulankami, ale za to mnóstwo wspomnień o psach, które od nas odeszły. Quote
Ewanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Przepiekny pies , wspaniałe zdjęcia ... nie zdawałam sobie sprawy, że on był taki ... dorodny ... ogromny. ... też mam mało z moimi zwierzakami , które odeszły, ale mam je w pamięci i w sercu. Quote
shirrrapeira Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja również i często Je wspominam, choć ze łzami w oczach. Quote
mysza 1 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Bez łez nie wychodzi wspominanie :( jeszcze za wcześnie... Quote
shirrrapeira Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Przepiękne zdjęcie Hugusia. Miał piękne oczka. Na pewno Ci smutno teraz bez niego, kiedyś jednak będziesz Go wspominać z miłością w sercu i bez wielkiego żalu, ale to jeszcze nie teraz. Trzymaj się. http://img840.imageshack.us/img840/3055/3872.jpg Quote
Ewanka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Przepiękny .......... wielokrotnie tu zerkam, żeby po prostu na niego popatrzeć ......... Quote
andegawenka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Myszko:glaszcze: masz wątek Hugusia, a my nie mamy. W rocznicę czasami idę do Tallcot się wyżalić...i tyle.:roll: Quote
holly101 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Kochana, żałuję że tak późno tu trafiłam... Przepiękny Pies. Rozumiem co czujesz. Nie ma dnia bym nie myślała o moim Maksymilianie (17 listopada minie rok jak powędrował za Tęczowy Most, trzymałam go wtedy za łapkę... ) Trzymaj się. Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 To strasznie niesprawiedliwe:placz: Dlaczego tak szybko odszedł:-( Nie mogę przestać myśleć, nie mogę :-( Quote
mysza 1 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Moje kochanie. Dzisiaj dosadziliśmy nowe roślinki, żeby wyrosły na wiosnę tam gdzie sobie śpisz ale nic mi to nie pomaga :( Strasznie mi go brakuje, strasznie :( Bawimy się piłeczką ;) Jazda na ulubionym pieńku, nikt tak nie umie :loveu: Quote
bela51 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Bardzo Ci wspólczuje, był piekny i taki na zawsze pozostanie. Mnie tez nie przynosi ulgi odwiedzanie na cmentarzyku mojej zmarłej Lory. A mineły juz dwa lata. Teraz jest ze mną Janka, juz nie taka piekna i nie taka mądra, ale jednak ją tez kocham. I przenigdy nie chciałabym aby ode mnie odeszła. Tak to z nimi jest. Po prostu są z nami za krótko. Quote
Inez de Villaro Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ...tak szybko odchodzą...za szybko... [*] Quote
mysza 1 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Dzisiaj w nocy mijają 2 miesiące, o tej godzinie jeszcze żył. Bądź tam szczęśliwy i czekaj na mnie. Quote
andegawenka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 mysza 1 napisał(a):Tęsknię :( :calus: Huguś Quote
Recommended Posts