Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zazdroszczę Ci Mysza jednego. Masz pewnie masę zdjęć z Hugusiem. A ja z Wikunią nie mam. Nigdy nie cierpiałam siebie na zdjęciach. Wprost patrzeć nie mogłam. Dlatego mam masę zdjęć mojej niuni, ale beze mnie :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Zazdroszczę Ci Mysza jednego. Masz pewnie masę zdjęć z Hugusiem. A ja z Wikunią nie mam. Nigdy nie cierpiałam siebie na zdjęciach. Wprost patrzeć nie mogłam. Dlatego mam masę zdjęć mojej niuni, ale beze mnie :(

Trochę mam ale wiesz, teraz często wspominam i okazuje się, że nie mam tyle, ile bym chciała i mało takich uściskowych. Ale mam, to skarby teraz dla mnie.

Posted

mala_czarna napisał(a):

...dokładnie tak samo a jeśli ktoś był to i tak aparat zawsze był w moich rękach.

mysza 1 napisał(a):
Trochę mam ale wiesz, teraz często wspominam i okazuje się, że nie mam tyle, ile bym chciała i mało takich uściskowych. Ale mam, to skarby teraz dla mnie.

Ktoś ( w zależności od wiary) dał niektórym ludziom trochę więcej uczuć i właściwie nie wiem po co? ....żeby bardziej cierpiały od pozostałych.....

Posted

Przepiekny pies , wspaniałe zdjęcia ... nie zdawałam sobie sprawy, że on był taki ... dorodny ... ogromny.

... też mam mało z moimi zwierzakami , które odeszły, ale mam je w pamięci i w sercu.

• 2 weeks later...
Posted

Kochana, żałuję że tak późno tu trafiłam... Przepiękny Pies. Rozumiem co czujesz. Nie ma dnia bym nie myślała o moim Maksymilianie (17 listopada minie rok jak powędrował za Tęczowy Most, trzymałam go wtedy za łapkę... ) Trzymaj się.

Posted

Moje kochanie. Dzisiaj dosadziliśmy nowe roślinki, żeby wyrosły na wiosnę tam gdzie sobie śpisz ale nic mi to nie pomaga :(
Strasznie mi go brakuje, strasznie :(

Bawimy się piłeczką ;)

Jazda na ulubionym pieńku, nikt tak nie umie :loveu:

Posted

Bardzo Ci wspólczuje, był piekny i taki na zawsze pozostanie. Mnie tez nie przynosi ulgi odwiedzanie na cmentarzyku mojej zmarłej Lory.
A mineły juz dwa lata. Teraz jest ze mną Janka, juz nie taka piekna i nie taka mądra, ale jednak ją tez kocham. I przenigdy nie chciałabym aby ode mnie odeszła. Tak to z nimi jest. Po prostu są z nami za krótko.

• 2 weeks later...