Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Alicjo/ alcia :multi:
Cieszę się , że trafiłaś na wątek.
Ciekawa jestem Waszej pierwszej nocy...

hanek - DZIĘKUJĘ za ogłoszenie :loveu:

Ada-jeje, masz może tel do tych ludzi? Ktoś raz zadzwonił i zanim złapałam za telefon to już było po połączeniu :-( Oddzwonić nie mogłam, bo numer zastrzeżony :angryy:

Michale, jak allegro?

Jutro robię akcję plakatowania Libiąża.

Czy ktoś potrafi zrobić banerek i podlinkować go? Ja sama niestety nie potrafię :oops:

Maluszki ułożone do spania i śnią o stałych domkach... Czy ich sen się spełni jutro?
Zobaczymy i z całego serca im tego życzymy :loveu:

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorka dawaj wszelkie aktualizacje na 1 stronę, krótko i zwięźle i jakie ogłoszenia ma który szczeniak, tak będzie nam łatwiej zadziałać, ja jutro usiądę, a że jestem zmotana to trzeba mi prosto jak chłopu :D

Posted

psiaki mają allegro,
narazie bez miniaturek zdjęć bo te co są to średnio się nadają :)
jutro postaram się dołożyć zdjęcia "profilowe"

oto aukcje:

Diego: http://allegro.pl/show_item.php?item=1180924061

Ela: http://allegro.pl/item1180924008_malutka_ela_kocha_dzieci_daj_jej_dom_i_szanse.html

Weron: http://allegro.pl/item1180924038_smutny_weron_czeka_na_swoj_dom.html

jak coś się nie podoba to proszę pisać a zmienię

Posted

Dorka bezpiecznie wróciła od weta ;)
Niestety dogo mnie dziś nie polubiło... rano wprowadzałam zmiany w pierwszym wątku i mnie wywaliło,a jak mnie wywaliło to potem nie mogłam się zalogować :angryy:
Potem prądu nie miałam, ale przynajmniej zdążyłam zrobić i wydrukować kilka plakatów,której już są rozwieszone po Libiążu...
Dziś moja Pandemonium-Gamonium (Bearded Collie) łaził po Libiążu w psim plecaku z doczepionym wielkim napisem DAJ DOM i trzy osoby mnie zaczepiły, ale niestety... Pandemonium to by wzięli ale innego nie :shake: Biedni ludzie... nie mają pojęcia ile ja muszę się narobić by Gamoń wyglądał tak jak wygląda :diabloti:

U weta kupiłam prochy i mamy tam rachunek otwarty, w razie gdyby "coś"
Dziś Czarnuszki pozbędą się pasażerów na gapę :multi: Jutro czeka mnie przegrzebywanie kup - jak ja to kocham...
Trzymajcie kciuki by wszystko wylazło :razz:

Ela i Diego czują się dobrze... chyba już zaakceptowały na dobre nowy dom. Oby ten STAŁY znalazł się szybko i przynajmniej taki jak mój.

Robię podejście nr 2 do aktualizacji w pierwszym poście.

hanek, co się stało ze stroną proanimals? WIDZIAŁAM NICOŚĆ!
i tym samym znikły ogłoszenia czarnych aniołków :-(

Posted

[quote name='DorkaWD']
hanek, co się stało ze stroną proanimals? WIDZIAŁAM NICOŚĆ!
i tym samym znikły ogłoszenia czarnych aniołków :-(
Chyba w końcu moja "samowola na stronce została ukrócona" ;) Wiem tylko tyle że będzie nowa, lepsza strona. Nie mam wpływu na to co się tam teraz dzieje i co się będzie działo.

Posted

Ula wraca jutro, może będzie miała jakiś domek dla czarnuszków :roll:

Muszę przyznać,że maluchy są bardzo dzielne, bez problemu połknęły tabletkę na robala :multi: Zupełnie jakby wiedziały, że to im pomoże :cool3:

Posted

hanek, masz może kogoś znajomego w Przełomie?
Bo jutro chciałam wyjść z wszystkimi psami na miasto (córka mojej kuzynki pomoże mi przy spacerze z watahą) i Pamda będzie miała znowu ten plakat "DAJ DOM",może jeszcze Michał da się namówić na akcję (Michał, jak tam?), bo z Borysa też kawał psa i można by mu zrobić plakat :razz: Może jakby ukazał się artykuł w przełomie o takiej akcji i o czarnuszkach to byłby jakiś odzew?

Posted

akcja adopcyjna przesunięta na przyszly weekend ze wzgledu na odpust w niedziele. byloby cięzko z tymi petardami i korkami utrzymac psiaki w ryzach:/ mam nadzieje, że do tego czasu dzieciaki sie juz rozejdą po domkach ale gdyby nie, to może tutaj ktos sie nimi zainteresuje

Posted

[quote name='DorkaWD']hanek, masz może kogoś znajomego w Przełomie?

Ja nie mam, IKA&SONIA ostatnio prosiła "Przełom" o artykuł dla Suzi, może z nią się skontaktuj i Cię pokieruje.

Posted

Hey,
Borysewicz jest lekko popieprzony :D i boje się ,że nie będzie godnie reprezentował takiej formy reklamy,
a po drugie wiesz ,że on za bardzo chodzić nie może :)
hmmm a może byśmy zorganizowali akcje w MAXie ? Proanimalsi by wzięli pare swoich psiaków, a my te z Libiąża.... w wielu centrach handlowych tak robią i z tego co czytałem to takie akcje mają powodzenie

Posted

mica_el napisał(a):
Hey,
Borysewicz jest lekko popieprzony :D i boje się ,że nie będzie godnie reprezentował takiej formy reklamy,
a po drugie wiesz ,że on za bardzo chodzić nie może :)
hmmm a może byśmy zorganizowali akcje w MAXie ? Proanimalsi by wzięli pare swoich psiaków, a my te z Libiąża.... w wielu centrach handlowych tak robią i z tego co czytałem to takie akcje mają powodzenie

my robimy pikniki na rynku i bierzemy szczeniaki i szybko domy znajdują, oczywiście nikt z ulicy ich nie dostanie, dopiero po zgłoszeniu się na drugi dzień :)

Posted

xmartix, bardzo Ci DZIĘKUJĘ!

mica_el, na centrum handlowe troszkę już z czasem kiepsko, tam trzeba załatwiać pozwolenia :shake: jest tam sklep spożywczy - może być PROBLEM!
Co do spaceru z Boryskiem, to wybacz, zapomniałam, że on jest krótkodystansowy :oops:

Pikniki w centrum, adopcja w rynku....
Dziewczyny poddałyście mi następny pomysł :diabloti:

W czwartki w Libiążu jest targ... pójdę z burkami pod targowisko, Pandemonium z plakatem "DAJ DOM" i będę szukać chętnych, mam nadzieję, że uda mi się złapać kilku kandydatów :cool3: A potem wizyty przed-adopcyjne i może coś z tego będzie...???
Czy jest szansa, że ktoś ze mną postoi godzinkę / dwie przy targowisku?
A no i w ogóle co o tym myślicie?

A temat spaceru adopcyjnego jest otwarty, można go kiedyś przy okazji wykorzystać ;) Tzn my dalej będziemy chodzić z tym napisem.

mica_el, tyś jest człek uczony :eviltong: jak od strony prawnej wygląda takie spacerowanie z napisami? Myślisz, że ktoś nas może "łapsnąć" za nielegalną demonstrację?

Posted

Dorka odkąd żyje to targ w Libiążu jest w piątek :)

co do napisu DAJ DOM, to nikt się nie może doczepić bo psa sobie możesz ubrać w co chcesz :)
ja w piątek niestety odpadam bo wyjeżdzam na wesele, ale po weekendzie o ile będziesz dalej chciała jednego burka mogę wziąć na tydzień na DT (potem mama leci do Włoch)
pomysł z tym rynkiem jest dobry :)

myślę ,że można by się postarać o zezwolenie na zrobienie czegoś takiego w Chrzanowie....