Jump to content
Dogomania

Młodziutka sznaucerka w schronie - ma domek :) Tusia za TM :(

Recommended Posts

Posted

No dobra..bo Jambi gotowa przegryźć kabelek od myszki ;)

... i jadą do Krzyża. W Krzyżu odbieramy całą wycieczkę my - czyli farmerostwoi wieziemy maluchę do Justynki, która znalazła dziecinie domek w pobliskim Drawskim Młynie ! Rzut beretem od nas!

:laola:

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='farmerka63']No dobra..bo Jambi gotowa przegryźć kabelek od myszki ;)

... i jadą do Krzyża. W Krzyżu odbieramy całą wycieczkę my - czyli farmerostwoi wieziemy maluchę do Justynki, która znalazła dziecinie domek w pobliskim Drawskim Młynie ! Rzut beretem od nas!

:laola:

oooooo! Farmerka kocham Cię! Ty jedna się zlitowałaś nad biedna udręczoną duszą!

a dla pozostałych...

ale cóż za wieści fantastyczne!!!
jjjuuupppiiiiiiiiiii!

Posted

Aaaa... Myślałam, że Ci się Drawski Młyn nie podoba ;)

No, małe komplikacje po drodze były - szukałyśmy gorączkowo hoteliku , bo jako tymczas niestety jestem przegęszczona. Za dwa tygodnie mam gościc delegację sędziwych Niemców - bo nasza wioseczka obchodzi 300 - ną rocznicę założenia....a tu 5 kotów...5 psów... Ło matko....Hotelik owszem, był, ale drogawy nieco... O 23 w nocy Justynka zadzwoniła z rewelacją, że ma DOM STAŁY.
Zdołałam jeszcze ucieszyć tą wieścią mamę Waszkę a od rana organizowałyśmy logistycznie dzisiejszy dzień. Ania drobi nogami pod biurkiem , a ja mam te...no ...bździągiewki w oczach - MUSI SIĘ UDAĆ :D

Posted

jambi_ napisał(a):
no to teraz się czuję już w pełni usatysfakcjonowana :p

i razem z Wami trzymam kciuki za powodzenie akcji do końca :kciuki:

Ja tez,jestescie niesamowite cioteczki

Posted

Happy Dog - nie "zdanżasz" kochana ;) Tuśka zaraz startuje do nowego domu . Dzwoniła Ania - mała po kąpieli szalała po mieszkaniu aninych rodziców - dosłownie wywijała fikołki, tarzała się po podłogach, rozdawała całusy ! Grzecznie pozwoliła sobie rozczesać włosięta, a nawet powycinać dredy okołokuperkowe - ZERO AGRESJI . Zaraz ( albo już ) jedzie na dworzec. Moje dziecię ze swoim TŻ już tam najprawdopodobniej czeka ... Justynka powiadomiona .... Jadą niestety pociągiem osobowym - 2 i pół godziny podróży... Ciekawe jak ten mały wulkanik to wytrzyma ;)

Posted

To typowy sznup z pseudo - suczka duża ale jeszcze nie średniak. Może mix mini ze średniakiem?

Młode zwariowane szczęście. Bozze jak ona się cieszyła :) Energia ją roznosi :)
Trochę chudzieńka ale widać, że zdrowa. Koo średnie ale nie biegunka. W samochodzie grzecznie stała nie próbowała latać jak ją wiozłam na dworzec.
Ech można się zakoffać :)

Posted

aaa fot nie będzie. SMS przeczytałam wychodząc z domu do pracy. Złapałam starą smycz i obrożę, kaganiec i szampon. O aparacie zapomniałam ...

Posted

dla mnie tam jest najczystsza z czystych!!!! w końcu kapana u AniG :loveu: jest z pseudo więc nie ma co oczekiwać szampiona, ale sznupa jak się patrzy :loveu:

Dziewczyny :klacz: za akcję i wielkie :Rose: i jeszcze :drinking:

a ja teraz :mdleje:

bo dziś był mega dzień pełen wrażeń i mega szczęścia dla dwóch sznupek - działała Brygada Szczecińsko-Wielkopolska, ale aleee Śląska też :lol:

Posted

...czyli uogólniając cała Polska zachodnia wykazała się dzisiaj w temacie sznupowym ;)

Dzieciaki dojeżdżają do Krzyża. Podróż przebiega bez zakłóceń. Farmer pojechał po nich na dworzec - potem przywiezie podróżników do domu - ogarniam się - i jedziemy do Justynki z Tuśką ...

Posted

Szamocę się bezskutecznie z fotosikiem - nie wiem czemu bryka i nie mogę wgrać zdjęć...W końcu skapitulowałam i wysłałam Wasi .Późno już i padam na nos, to tylko sprawozdam, że Tusia to super dziewuszka - wesoła i spolegliwa, czujna i serdeczna. Zostawiłam ją u Pani Justynki ze spokojnym sercem - mała jest w dobrych rękach. Obydwie sobie przypadły do gustu. Justyna ma czułe ręce i Tuśkę raz-dwa uspokoiła, ugłaskała - jutro będą się strzyc i czesać i myślę, że walki nie będzie, bo Justynka to nie tylko dobry fryzjer ale i psi psycholog :) Po uładzeniu koafiury Tusia pojedzie jutro do nowego domku , z którym będziemy miały kontakt .

Stawiam zacne czarnkowskie ciemne pyfko - na nową drogę życia małej Tusi- Szczeciniaki - od dzisiaj Wielkopolanki.

Ciotki - Wasze zdrówko też !:beerchug:

Posted

aaale jest piękna!!!!! :loveu::loveu::loveu:

[quote name='farmerka63']...Dzieciaki dojeżdżają do Krzyża. Podróż przebiega bez zakłóceń. ..

boszzzzz.... ja zrozumiałam że do Krzyża... TEGO krzyża.... :mdleje:

[quote name='malawaszka']jak to zachodnia? północno-zachodnia i centralno-południowa :evil_lol: druga szczęściara dzisiajsza to Myszka - klik w mój ostatni bannerek :loveu:

powiedzmy sobie szczerze - cała Polska sznupem stoi :evil_lol:

[quote name='malawaszka']
i niech mi ktoś jeszcze napisze że nie sznup - to ugryze :diabloti:

sznup! sznup pełna gębą! a powiem więcej, ogolić, uczesać i będzie sznaucer prawie czystej krwi :p