farmerka63 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 No dobra..bo Jambi gotowa przegryźć kabelek od myszki ;) ... i jadą do Krzyża. W Krzyżu odbieramy całą wycieczkę my - czyli farmerostwoi wieziemy maluchę do Justynki, która znalazła dziecinie domek w pobliskim Drawskim Młynie ! Rzut beretem od nas! :laola: Quote
jambi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 jadą do.... ?????? nooooo.............. będziecie mnie miały na sumieniu i będę Was straszyc po nocach!!! Quote
jambi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='farmerka63']No dobra..bo Jambi gotowa przegryźć kabelek od myszki ;) ... i jadą do Krzyża. W Krzyżu odbieramy całą wycieczkę my - czyli farmerostwoi wieziemy maluchę do Justynki, która znalazła dziecinie domek w pobliskim Drawskim Młynie ! Rzut beretem od nas! :laola: oooooo! Farmerka kocham Cię! Ty jedna się zlitowałaś nad biedna udręczoną duszą! a dla pozostałych... ale cóż za wieści fantastyczne!!! jjjuuupppiiiiiiiiiii! Quote
farmerka63 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Czemóż to, ach czemóż ? Drawski Młyn - bardzo zadbana miejscowość nad brzegiem Noteci :) Quote
farmerka63 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Aaaa... Myślałam, że Ci się Drawski Młyn nie podoba ;) No, małe komplikacje po drodze były - szukałyśmy gorączkowo hoteliku , bo jako tymczas niestety jestem przegęszczona. Za dwa tygodnie mam gościc delegację sędziwych Niemców - bo nasza wioseczka obchodzi 300 - ną rocznicę założenia....a tu 5 kotów...5 psów... Ło matko....Hotelik owszem, był, ale drogawy nieco... O 23 w nocy Justynka zadzwoniła z rewelacją, że ma DOM STAŁY. Zdołałam jeszcze ucieszyć tą wieścią mamę Waszkę a od rana organizowałyśmy logistycznie dzisiejszy dzień. Ania drobi nogami pod biurkiem , a ja mam te...no ...bździągiewki w oczach - MUSI SIĘ UDAĆ :D Quote
jambi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 no to teraz się czuję już w pełni usatysfakcjonowana :p i razem z Wami trzymam kciuki za powodzenie akcji do końca :kciuki: Quote
farmerka63 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ...Anią ją właśnie odbiera ze schronu..... :) Quote
lika1771 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 jambi_ napisał(a):no to teraz się czuję już w pełni usatysfakcjonowana :p i razem z Wami trzymam kciuki za powodzenie akcji do końca :kciuki: Ja tez,jestescie niesamowite cioteczki Quote
Happy Dog Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Widać, że to nie jest czysta sznaucerka ;)) Chodź ładna jest. Mam nadzieję że ktoś ją przygarnie. Quote
farmerka63 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Happy Dog - nie "zdanżasz" kochana ;) Tuśka zaraz startuje do nowego domu . Dzwoniła Ania - mała po kąpieli szalała po mieszkaniu aninych rodziców - dosłownie wywijała fikołki, tarzała się po podłogach, rozdawała całusy ! Grzecznie pozwoliła sobie rozczesać włosięta, a nawet powycinać dredy okołokuperkowe - ZERO AGRESJI . Zaraz ( albo już ) jedzie na dworzec. Moje dziecię ze swoim TŻ już tam najprawdopodobniej czeka ... Justynka powiadomiona .... Jadą niestety pociągiem osobowym - 2 i pół godziny podróży... Ciekawe jak ten mały wulkanik to wytrzyma ;) Quote
jambi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Happy Dog napisał(a):Widać, że to nie jest czysta sznaucerka ;)) a to ma jakies znaczenie??? Quote
AnkaG Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 To typowy sznup z pseudo - suczka duża ale jeszcze nie średniak. Może mix mini ze średniakiem? Młode zwariowane szczęście. Bozze jak ona się cieszyła :) Energia ją roznosi :) Trochę chudzieńka ale widać, że zdrowa. Koo średnie ale nie biegunka. W samochodzie grzecznie stała nie próbowała latać jak ją wiozłam na dworzec. Ech można się zakoffać :) Quote
AnkaG Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 aaa fot nie będzie. SMS przeczytałam wychodząc z domu do pracy. Złapałam starą smycz i obrożę, kaganiec i szampon. O aparacie zapomniałam ... Quote
malawaszka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 dla mnie tam jest najczystsza z czystych!!!! w końcu kapana u AniG :loveu: jest z pseudo więc nie ma co oczekiwać szampiona, ale sznupa jak się patrzy :loveu: Dziewczyny :klacz: za akcję i wielkie :Rose: i jeszcze :drinking: a ja teraz :mdleje: bo dziś był mega dzień pełen wrażeń i mega szczęścia dla dwóch sznupek - działała Brygada Szczecińsko-Wielkopolska, ale aleee Śląska też :lol: Quote
farmerka63 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ...czyli uogólniając cała Polska zachodnia wykazała się dzisiaj w temacie sznupowym ;) Dzieciaki dojeżdżają do Krzyża. Podróż przebiega bez zakłóceń. Farmer pojechał po nich na dworzec - potem przywiezie podróżników do domu - ogarniam się - i jedziemy do Justynki z Tuśką ... Quote
malawaszka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 jak to zachodnia? północno-zachodnia i centralno-południowa :evil_lol: druga szczęściara dzisiajsza to Myszka - klik w mój ostatni bannerek :loveu: Quote
malawaszka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mam kilka fotek slicznotki of Farmerki :loveu: i niech mi ktoś jeszcze napisze że nie sznup - to ugryze :diabloti: kita w rrruuuchuuu Quote
malawaszka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 aaale jestem piękna :loveu::loveu::loveu: Quote
farmerka63 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Szamocę się bezskutecznie z fotosikiem - nie wiem czemu bryka i nie mogę wgrać zdjęć...W końcu skapitulowałam i wysłałam Wasi .Późno już i padam na nos, to tylko sprawozdam, że Tusia to super dziewuszka - wesoła i spolegliwa, czujna i serdeczna. Zostawiłam ją u Pani Justynki ze spokojnym sercem - mała jest w dobrych rękach. Obydwie sobie przypadły do gustu. Justyna ma czułe ręce i Tuśkę raz-dwa uspokoiła, ugłaskała - jutro będą się strzyc i czesać i myślę, że walki nie będzie, bo Justynka to nie tylko dobry fryzjer ale i psi psycholog :) Po uładzeniu koafiury Tusia pojedzie jutro do nowego domku , z którym będziemy miały kontakt . Stawiam zacne czarnkowskie ciemne pyfko - na nową drogę życia małej Tusi- Szczeciniaki - od dzisiaj Wielkopolanki. Ciotki - Wasze zdrówko też !:beerchug: Quote
farmerka63 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A ta malizna, która wystaje Justynie zza pleców na ostatnim zdjęciu to schroniskowe znalezisko - od marca najmłodsza stażem córeczka Justyny :) Też fajna, nie ? Quote
malawaszka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 oooo ta druga też ze schronu???? jaa to ciemne piwko to mniam :mdleje: no i kochana mam nadzieję, ze powalisz nas na kolana fotkami po obcięciu :loveu: Quote
farmerka63 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 To już się kopnę chyba do Drawskiego Młyna - zobaczyć Tuśkę w nowych okolicznościach przyrody ;) Quote
AnkaG Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Aaaa moje maleństwo koffane :) Mała jest fajowa - takie wesołe maleństwo (hmm no nie takie maleństwo). Czekamy na foty :) Quote
jambi Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 aaale jest piękna!!!!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='farmerka63']...Dzieciaki dojeżdżają do Krzyża. Podróż przebiega bez zakłóceń. .. boszzzzz.... ja zrozumiałam że do Krzyża... TEGO krzyża.... :mdleje: [quote name='malawaszka']jak to zachodnia? północno-zachodnia i centralno-południowa :evil_lol: druga szczęściara dzisiajsza to Myszka - klik w mój ostatni bannerek :loveu: powiedzmy sobie szczerze - cała Polska sznupem stoi :evil_lol: [quote name='malawaszka'] i niech mi ktoś jeszcze napisze że nie sznup - to ugryze :diabloti: sznup! sznup pełna gębą! a powiem więcej, ogolić, uczesać i będzie sznaucer prawie czystej krwi :p Quote
malawaszka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 jambi_ napisał(a): boszzzzz.... ja zrozumiałam że do Krzyża... TEGO krzyża.... :mdleje: buuahahahaha :roflt: nie może nas nie być tam gdzie się coś dzieje nie? :roflt: Quote
Recommended Posts