Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do zlotu, to nie wiem, czy chcę jechać... zobaczymy....... :)

A co do wody,to jednak proponowałabym ośrodek nad wodą, zawsze dodatkowa "atrakcja". ;)

Posted

Natula napisał(a):
to fajne, to jezioro dla psów tez fajne tylko nie wiem jak tam z miejscem( w sensie pełno ludzi ) w czasie wakacji

30 min ode mnie :evil_lol:

troszkę mnie przeraża fakt że jest dom na domku i możemy nieco przeszkadzać innym wczasowiczom :diabloti: ostatni bywało nieco głośno :evil_lol:

A co tam, jedźmy po raz drugi do Siweierza :diabloti::diabloti:

Posted

Naklejka napisał(a):
No właśnie, Jetsan jest terytorialną paskudą, obcy mogą mieć problemy:lol:
Nie... dobra... nie jadę z nim....

nie będzie na swoim terenie, więc nie będzie się czuł aż tak pewnie ;) do pokoju się da go z suczkami i po problemie :p po za tym w razie czego może ci ktoś pomóż kto przyjedzie bez psa, albo ktoś kto przyjedzie z psem który nie wymaga opieki (jak np. moja M. :evil_lol: - ona jest tak ugodowa że mogłam się zajmować jednocześnie 3 innymi a ona miała to nosie ;))

Posted

Naklejka napisał(a):
Te psy w ciągu jednego dnia mogą uznać nowe miejsce za swoje :D
On łagodny dla piesków... :D Ale narwany, wiecznie by się bawił... dupek jeden....

taaak ale psy aż tak się do tego miejsca nie przywiążą żeby je traktować jak swoje terytorium do pilnowania, przez to że będzie dużo psów, w ciągu tygodnia nie zrobi się z nich wielka rodzina w jednym domu :evil_lol::eviltong:

eee tam... dasz radę ;)

Posted

Naklejka, jak pojade to z moją szczeniakowa dzidzią wiec Twój dzidzia miałby koleżanke podobną wzrostowo i wiekowo :D
Amelka przyjeła sobie za cel zycia uszczesliwianie i niesienie pomocy kazdemu kto żyje :lol::lol::lol: więc problemu nie bedzie

Posted

dog193 napisał(a):
Aha, co do domku 16-osobowego jest jeszcze jeden problem - kibel :diabloti: Ostatnio byliśmy po 6/7 w domkach, a i tak kolejki były (przynajmniej u nas). I jakoś nie potrafię sobie wyobrazić 16 osób do jednej łazienki :evil_lol:

E tam narzekasz dawałyśmy rade:P I nawet nikt się w zimnej wodze nie kąpał:) Chyba że zapomniałyśmy włączyć boiler;P

NightQueen napisał(a):
my tego problemu nie mieliśmy, każdy się kąpał o innej godzinie, a ja nie wiem czemu ale zawsze ostatnia i wiecznie nie miałam ciepłej wody :evil_lol:

NightQueen napisał(a):
troszkę mnie przeraża fakt że jest dom na domku i możemy nieco przeszkadzać innym wczasowiczom :diabloti: ostatni bywało nieco głośno :evil_lol:

A co tam, jedźmy po raz drugi do Siweierza :diabloti::diabloti:

No w sumie troche tak:P

Ja jestem za!:D haha:P

Posted

U mnie z łazienką nie było problemów, może raz Jolka chciała iść a akurat już zmierzałam na szałerowanie, ale i tak mnie puściła pierwszą ;) Jedynie o co prosze to by się przydało zamykanie, bo zawału można dostać pod prysznicem...:diabloti:

Ah i jak dla mnie woda to konieczność, mimo iż ostatnio nie miałam okazji poszaleć ^^ Też poszukam, wczoraj już troche nad tym posiedziałam.

Posted

jutro będę dzwoni do Dębna, zobaczymy co powiedzą. Jeśli będą fajne warunki mogę tam podjecha nawet bo w ferię będę z drugiej strony jeziora czorstyńskiego, tereny znam bardzo dobrze (nie dębna ale jakieś10- 20 km dalej) i kocham tamte miejsca, taki mójk drugi dom :)
http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Witamy.html o tym mówię

Patuś ten co dałaś fajny, ale ja nie umiem liczyc czy za tydzień za domek 5cio osobowy wychodzi prawie 300zł ? jak dla mnie to dużo, tym bardziej że doliczają jeszcze wodę dodatkowo..

Wszystkich nowych oczywiście zapraszamy :D jak znajdziemy ośrodek to założymy wątek już z zapisami.
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś ośrodki albo fajne okolice to proszę dawajcie, bo jak nie znajdziemy to będzie lipa.. chociaż faktycznie zawsze można jechac tam gdzie ostatnio :D