Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog193']Przemciu, tak, jako jedyne trzeźwe z tego towarzystwa ratowałyśmy sytuację :diabloti: No, może jeszcze Iśka :D Ale jak poszliście, to mielismy przechalapne, Anita coś nie chciała pójść spać :diabloti:

Coffe, no przecież nasz zlocik jest dla dzieci, nie wiedziałaś? :diabloti: A Przemciu vel SmallPati vel NightQueen też mówiła, że będziemy mieć jej dość, a tymczasem to ona miała dość nas, tzn mnie i Ady :diabloti:

No co ty powiesz, ja do 3 nad ranem czekałam na naszych panów bo ktoś musiał domek zamknąć :evil_lol: a raczej czekałam na to by ich nie wpuścić :diabloti:

Taaa bo ja jestem taka kochana :loveu: i wszyscy za mną tęsknią :diabloti::loveu:

Coffie były dziewczyny 14 letnie, ale i osoby po grubo po 20 (w tym ja :cool3:), ale nie było problemu z niańczeniem czy coś w tym stylu, chociaż muszę się przyznać że miałam pod opieką jednego delikwenta :cool3:

Ewa zamiast jejoczeć powinnaś się cieszyć że Daki wrócił do swojego domu. może Ulv znów pojedzie i znów weźmie jakiegoś oszołoma ze sobą :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iś & Chester']ej Patuś chlebek musi być :D jak tak zlot bez Chlebka. będziemy ją izolować od tych dwóch pokręconych :diabloti:
Dżasta świetnie by było gdybyś z dwoma pojechała :)

Dębno prawie jak na ch :evil_lol:

bt
w ktoś ma świeższe niż na wątku informacje o Lalce ? dalej siedzi u Ulv czy ktoś ją wziął ? bo ostatnia wiadomość była że byli chętni i nie wiem co dalej..

Eee... na razie siedzi ;) jeszcze sterylka.... a co, tęsknisz?

Dogowa, Dakiego niestety nie mam, ale może bernardyn się nada?

Posted

Eee... na razie siedzi ;-) jeszcze sterylka.... a co, tęsknisz?

za wszystkimi Twoimi 'pokrakami' tęsknię :D takiej ekipy jak Ty to nikt nie ma xdd
a co z tymi ludźmi co chętni byli ?

Ewcia możesz zaprosić Daktylowego pana na zlocik, na pewno przyjedzie xDD
Właśnie, ja też byłam trzeźwa ! co prawda przeszłyśmy z Ewcią swoje na spacerze z dwoma 'wilkołakami' :evil_lol:

Taaa bo ja jestem taka kochana :loveu:

jasne xD
kogo niańczyłaś ? bo zaniki pamięci mam. chyba że masz na myśli nasze wspólne dziecko :D

Posted

ale jo tęskania za Laluchną:loveu::loveu:

w sumie jak chcecie t już można zrobić nowy wątek;)

aa i jest potrzebno osba na który konto można wpłacać kasa!!

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ada ty się nie wukruszaj choćbyśmy ze Śląska mieli po Cb jechac pojedziem :evil_lol:

:) zrobię co w mojej mocy:D
Zapamiętam to że przyjedziecie:P:P hah:D

Posted

Foxowa napisał(a):
Ja się wykruszę na pewno, nie te rejony dla nas ;)
Dlatego w przyszłym roku coś bliżej myślimy z podkarpackimi ludziami :>

a z jakiegoś forum, czy po prostu własną ekipą jedziecie ;) ?

Posted

NightQueen napisał(a):
Dla mnie to też jest daleko, ale może uda się nam jakoś zgrać i pojedziemy razem np. pociągiem.

ADA SŁYSZYSZ !!!! :cool3:

Bardzo daleko:P
Nie nie słyszę:P!

Posted

Coffee&Nera napisał(a):
Zapewne wielu chętnych niebedzie - nie ma tu za wiele osob ;)

Uwierz mi że ponad 10 osób będzie, a po co nam tłumy. Lepiej żeby było mniej a zgranych niż więcej a w grupkach..

Posted

Zobaczymy jeszcze jak wyjdzie, ale może i ja pojadę na zlot :) Chociaż to trochę daleko, nie wiem jak z transportem by wyszło ;) Jeszcze sporo czasu jest, więc pomyślę...

Foxowa napisał(a):

Dlatego w przyszłym roku coś bliżej myślimy z podkarpackimi ludziami :>

O, a jakby zlot był robiony gdzieś w tych rejonach, to i ja się piszę, to to już całkiem niedaleko bym miała :) Więc myślcie myślcie, bo ja już piesowi obiecałam że w przyszłym roku gdzieś na wakacje wyjeżdżamy, tylko muszę teraz zdecydować gdzie :cool3: