NightQueen Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='dog193']Przemciu, tak, jako jedyne trzeźwe z tego towarzystwa ratowałyśmy sytuację :diabloti: No, może jeszcze Iśka :D Ale jak poszliście, to mielismy przechalapne, Anita coś nie chciała pójść spać :diabloti: Coffe, no przecież nasz zlocik jest dla dzieci, nie wiedziałaś? :diabloti: A Przemciu vel SmallPati vel NightQueen też mówiła, że będziemy mieć jej dość, a tymczasem to ona miała dość nas, tzn mnie i Ady :diabloti: No co ty powiesz, ja do 3 nad ranem czekałam na naszych panów bo ktoś musiał domek zamknąć :evil_lol: a raczej czekałam na to by ich nie wpuścić :diabloti: Taaa bo ja jestem taka kochana :loveu: i wszyscy za mną tęsknią :diabloti::loveu: Coffie były dziewczyny 14 letnie, ale i osoby po grubo po 20 (w tym ja :cool3:), ale nie było problemu z niańczeniem czy coś w tym stylu, chociaż muszę się przyznać że miałam pod opieką jednego delikwenta :cool3: Ewa zamiast jejoczeć powinnaś się cieszyć że Daki wrócił do swojego domu. może Ulv znów pojedzie i znów weźmie jakiegoś oszołoma ze sobą :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Iś & Chester']ej Patuś chlebek musi być :D jak tak zlot bez Chlebka. będziemy ją izolować od tych dwóch pokręconych :diabloti: Dżasta świetnie by było gdybyś z dwoma pojechała :) Dębno prawie jak na ch :evil_lol: btw ktoś ma świeższe niż na wątku informacje o Lalce ? dalej siedzi u Ulv czy ktoś ją wziął ? bo ostatnia wiadomość była że byli chętni i nie wiem co dalej.. Eee... na razie siedzi ;) jeszcze sterylka.... a co, tęsknisz? Dogowa, Dakiego niestety nie mam, ale może bernardyn się nada? Quote
Avaloth Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Eee... na razie siedzi ;-) jeszcze sterylka.... a co, tęsknisz? za wszystkimi Twoimi 'pokrakami' tęsknię :D takiej ekipy jak Ty to nikt nie ma xdd a co z tymi ludźmi co chętni byli ? Ewcia możesz zaprosić Daktylowego pana na zlocik, na pewno przyjedzie xDD Właśnie, ja też byłam trzeźwa ! co prawda przeszłyśmy z Ewcią swoje na spacerze z dwoma 'wilkołakami' :evil_lol: Taaa bo ja jestem taka kochana :loveu: jasne xD kogo niańczyłaś ? bo zaniki pamięci mam. chyba że masz na myśli nasze wspólne dziecko :D Quote
Tepes Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ale jo tęskania za Laluchną:loveu::loveu: w sumie jak chcecie t już można zrobić nowy wątek;) aa i jest potrzebno osba na który konto można wpłacać kasa!! Quote
dog193 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Small, nie, Daki był jeden :( Ulv, za beńka podziękuję :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 W 2011 musimy przebić tamten zlot w liczebności :razz::loveu: Im nas więcej tym bd jeszcze weselej :razz: Ada ty się nie wukruszaj choćbyśmy ze Śląska mieli po Cb jechac pojedziem :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Ada ty się nie wukruszaj choćbyśmy ze Śląska mieli po Cb jechac pojedziem :evil_lol: :) zrobię co w mojej mocy:D Zapamiętam to że przyjedziecie:P:P hah:D Quote
Bartiśkowa_ Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Haha no to już musisz bardziej gadać z kierowca bardziej ale myślę że się poświęci ;d Quote
Foxowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ja się wykruszę na pewno, nie te rejony dla nas ;) Dlatego w przyszłym roku coś bliżej myślimy z podkarpackimi ludziami :> Quote
Ppx Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Foxowa napisał(a):Ja się wykruszę na pewno, nie te rejony dla nas ;) Dlatego w przyszłym roku coś bliżej myślimy z podkarpackimi ludziami :> a z jakiegoś forum, czy po prostu własną ekipą jedziecie ;) ? Quote
NightQueen Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Dla mnie to też jest daleko, ale może uda się nam jakoś zgrać i pojedziemy razem np. pociągiem. ADA SŁYSZYSZ !!!! :cool3: Quote
Foxowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ppx, chcemy coś podkaracko zorganizować :) Quote
Coffee&Nera Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Foxowa napisał(a):Ppx, chcemy coś podkaracko zorganizować :) Zapewne wielu chętnych niebedzie - nie ma tu za wiele osob ;) Quote
Sweet Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 NightQueen napisał(a):Dla mnie to też jest daleko, ale może uda się nam jakoś zgrać i pojedziemy razem np. pociągiem. ADA SŁYSZYSZ !!!! :cool3: Bardzo daleko:P Nie nie słyszę:P! Quote
Tepes Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ludzie robić już nowy watek 2 zlotu czy nie:evil_lol: bo moje obie prawe rączki mi nie pomagają:D Quote
Foxowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Coffee&Nera napisał(a):Zapewne wielu chętnych niebedzie - nie ma tu za wiele osob ;) Uwierz mi że ponad 10 osób będzie, a po co nam tłumy. Lepiej żeby było mniej a zgranych niż więcej a w grupkach.. Quote
Tepes Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 dobra nie bulwersuj sie tak Coffe ino wyraziła swoje zdanie i tyle;) kurde zakładac czy nie:evil_lol:? Quote
Tepes Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 no jo tyż tak myślałach ale te mi marudzą że nie wiedzą że może ja a może nie i zgupiałach już:evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 ich nei słuchaj :diabloti: mnie słuchaj :eviltong: Quote
Foxowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Anula wydaję mi się że jest jeszcze czas ;) Quote
Karolina. Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zobaczymy jeszcze jak wyjdzie, ale może i ja pojadę na zlot :) Chociaż to trochę daleko, nie wiem jak z transportem by wyszło ;) Jeszcze sporo czasu jest, więc pomyślę... Foxowa napisał(a): Dlatego w przyszłym roku coś bliżej myślimy z podkarpackimi ludziami :> O, a jakby zlot był robiony gdzieś w tych rejonach, to i ja się piszę, to to już całkiem niedaleko bym miała :) Więc myślcie myślcie, bo ja już piesowi obiecałam że w przyszłym roku gdzieś na wakacje wyjeżdżamy, tylko muszę teraz zdecydować gdzie :cool3: Quote
Tepes Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 oki mamus słuchom sie od dziś Ciebie:loveu::loveu::evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='Foxowa']Anula wydaję mi się że jest jeszcze czas ;) co się odzywasz jak nie chcesz jechać? :mad::evil_lol: btw. nie chcesz kolejnego grzywacza z papierami ? :cool3: Quote
Recommended Posts