Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Audiś:loveu:

Maks

Pikulec

Sweet, ja, dog193, Bartiśkiowa, na brzegu Lalka

na razie będzie ;)
PS przez przypadek kliknęłam 'blokuj obrazek' w właściwościach jednego ze zdjecia na picassie i teraz nie pokazuje mi żadnego obrazka którego adres zaczyna się od llh5 czy coś takiego. ktoś wie jak takie coś cofnać ?

mam zdjęcia Lucy i Kudłatej ale wrzucam po kolei więc będą jak będą ^^ dopiero pierwszy dzień się zgrywa więc zanim dojdzie do końca trochę potrwa xd

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daktyl ma chyba najwięcej zdjęć ze wszystkich :D
bo tylko jego można było uchwycić w każdej pozycji, w locie, skoku, biegu i różnych innych dziwnych kombinacjach ;P
no i jest świetny, gdybyśmy wszyscy mogli go wziąć to byśmy się o niego pozabijali chyba ^^

Posted

Pepeiks, pewnie sporo :D.

Ja też byłam na zlocie, chociaż moich zdjęc jest coś niewiele, jak widzę :p.

zaraz wstawię kolejne zdjęcia, muszę zresetowac kompa bo mi kopiowanie przestało działac.

Posted

Ja czekam na zdjęcia z pierwszego dnia, jak jeszcze każdy się wstydził, nikt się do siebie nie odzywał, a ja się w ogóle nie śmiałam z Patrycji :diabloti:
Bo my przecież nieśmiali jesteśmy :evil_lol:

No i moje fociaszki z Daktylkiem :D

Posted

Mogę sobie podkraść trochę zdjęć na chien.laa.pl :diabloti: ?
Podpisać "od zlotowych dziewczyn z dogo", czy nickami jak coś :P ?

Posted

moje możesz kraść, myślę że nikt nie będzie miał przeciwko ;)
a dopisuj jak chcesz ;P
a stron pewnioe będzie z tysiąc pięćset sto dziewięćset :D

w ogóle poszłam sobie dzisiaj do kościoła, siedze sobie w czasie kazania i obserwuję ludzi i mi się nawineła jakaś kobita z podobnymi włosami do Jolki. I jak mi się przypomniało 'nadiamaszawypierdalać!' i te inne ku*wa mać myślałam że śmiechem wybuchnę xd a jeszcze w pieśni na zakończenie było coś o żywym chlebie i musiałam szybko wyjść żeby tam nie wybuchnąć:diabloti::diabloti::D:D
reszta zdjęć będzie jutro

Posted

Iś & Chester napisał(a):
moje możesz kraść, myślę że nikt nie będzie miał przeciwko ;)
a dopisuj jak chcesz ;P
a stron pewnioe będzie z tysiąc pięćset sto dziewięćset :D

w ogóle poszłam sobie dzisiaj do kościoła, siedze sobie w czasie kazania i obserwuję ludzi i mi się nawineła jakaś kobita z podobnymi włosami do Jolki. I jak mi się przypomniało 'nadiamaszawypierdalać!' i te inne ku*wa mać myślałam że śmiechem wybuchnę xd a jeszcze w pieśni na zakończenie było coś o żywym chlebie i musiałam szybko wyjść żeby tam nie wybuchnąć:diabloti::diabloti::D:D
reszta zdjęć będzie jutro

oj tam oj, no tak sie jakos utarlo, ze komendy doprawione epitetami sa lepiej slyszalne i bardziej zrozumiale no i pzede wszystkim wplywaja one na szybkosc wykonania :diabloti::diabloti::diabloti::cool3: