Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczytałam od początku wątek Nerusia i chciałam się podpytać co tam z leczeniem. Na jakim jest etapie? Zdiagnozowany, zarasta a jakie rokowania?
No i najważniejsze jak tam z finansami dla Nerusia kopacza :-) Chyba sporo przeszło z konta Dziadka, który wrócił do domku. Na jak długo ma już opłacony hotelik?

morsko pozdrawiam z zimnego Gdańska cioteczki opiekunki i rachmistrzynie :-)

Posted

Udało mi się zalogować.
Według wymazu,staphylococcus intermadius ,jesr wrażliży na amoksycylinę i dostaje już w zastrzykach od wtorku.
Jest lepiej , zarasta i skóra gubi odczyn zapalny.

Posted

mariamc napisał(a):
Udało mi się zalogować.
Według wymazu,staphylococcus intermadius ,jesr wrażliży na amoksycylinę i dostaje już w zastrzykach od wtorku.
Jest lepiej , zarasta i skóra gubi odczyn zapalny.

Właśnie miałam to napisać na prośbę Myszy:)

Super że jest coraz lepiej:loveu:

Posted

yumanji napisał(a):
To idiotyczne ,ze mial byc uspiony z powodu braku siersci...lub kasy na leczenie...

On nie miał być uśpiony z powodu braku kasy na leczenie - kasa była, Gmina Gryfino zapłaciłaby za wszystko. Nero zostałby uśpiony z powodu ignorancji i lenistwa weterynarza, ot i cała prawda. Gdyby nie Mysza1 i mariamc, Neronka mogłoby już nie być...

Posted

Aga nie o to chodzi. Nero miał być uśpiony, jeśli zbliżał by się jego wyjazd do schroniska w Szczecinie ! Tam by go z miejsca uśpili, a tutaj Sylwia powiedziała że jeśli miało by się tak stać to ona pójdzie z Nerem do weta i go uśpi. Żeby odszedł przy osobie której na nim zależy.
Agnieszka nie wiesz to nie pisz

Posted

blacky764 napisał(a):
Aga nie o to chodzi. Nero miał być uśpiony, jeśli zbliżał by się jego wyjazd do schroniska w Szczecinie ! Tam by go z miejsca uśpili, a tutaj Sylwia powiedziała że jeśli miało by się tak stać to ona pójdzie z Nerem do weta i go uśpi. Żeby odszedł przy osobie której na nim zależy.
Agnieszka nie wiesz to nie pisz

Monika, wiem i piszę. Wet od samego początku nie chciał go leczyć, dopiero przecież wymuszono na nim, by zrobił badania psu i leczył go.
Jeśli Nero trafiłby do Szczecina, oczywistym było, że będzie po nim :(
A mój post był odpowiedzią na post yumanji. Wczytaj się dobrze, a dopiero potem cokolwiek pisz.