mysza 1 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Tora&Faro napisał(a):mam kolejną wpłatę dla Nerusia: Randa - 100 zł Dziękujemy bardzo:loveu: Super:loveu:, juz wpisuję. Quote
LAZY Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Jestem tu każdego dnia...tylko się nie odzywam, bo wolę Was podglądać jak dokazujecie ;) Quote
mysza 1 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Neruś zbiera deklaracje na hotel. Pokazuj się mordko :loveu: Quote
Secia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Poczytałam od początku wątek Nerusia i chciałam się podpytać co tam z leczeniem. Na jakim jest etapie? Zdiagnozowany, zarasta a jakie rokowania? No i najważniejsze jak tam z finansami dla Nerusia kopacza :-) Chyba sporo przeszło z konta Dziadka, który wrócił do domku. Na jak długo ma już opłacony hotelik? morsko pozdrawiam z zimnego Gdańska cioteczki opiekunki i rachmistrzynie :-) Quote
Tora&Faro Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Jutro sprawdzę konto i uaktualnimy wpłaty. Quote
Secia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 I jak tam Neruś? Co z jego łapkami? Hop hop do góry :-) Quote
Secia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Oj pomniejszał mi się Neruś z Zafirkiem, który wpadł we wnyki oj kawkę trzeba wypić aby się obudzić Quote
mariamc Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Udało mi się zalogować. Według wymazu,staphylococcus intermadius ,jesr wrażliży na amoksycylinę i dostaje już w zastrzykach od wtorku. Jest lepiej , zarasta i skóra gubi odczyn zapalny. Quote
mariamc Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [URL=http://img825.imageshack.us/i/lysy003.jpg/][/URL Quote
rencia42 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Zmiana niesamowita to nie ten sam pies.Jaki pychol uśmiechnięty.Cudo. Quote
Tora&Faro Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 mariamc napisał(a):Udało mi się zalogować. Według wymazu,staphylococcus intermadius ,jesr wrażliży na amoksycylinę i dostaje już w zastrzykach od wtorku. Jest lepiej , zarasta i skóra gubi odczyn zapalny. Właśnie miałam to napisać na prośbę Myszy:) Super że jest coraz lepiej:loveu: Quote
yumanji Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 To idiotyczne ,ze mial byc uspiony z powodu braku siersci...lub kasy na leczenie... Quote
phase Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 `. Jeszcze raz się powtórze, że te jego oczy są cudowne !. Z dnia na dzień coraz lepiej. :):) Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 yumanji napisał(a):To idiotyczne ,ze mial byc uspiony z powodu braku siersci...lub kasy na leczenie... On nie miał być uśpiony z powodu braku kasy na leczenie - kasa była, Gmina Gryfino zapłaciłaby za wszystko. Nero zostałby uśpiony z powodu ignorancji i lenistwa weterynarza, ot i cała prawda. Gdyby nie Mysza1 i mariamc, Neronka mogłoby już nie być... Quote
Maruda666 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Już jutro koniec bazarku, z którego 1/3 dochodu będzie dla Nera - zapraszam. Może jeszcze ktoś coś sobie wypatrzy http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fant%C3%B3w.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00 Quote
blacky. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Aga nie o to chodzi. Nero miał być uśpiony, jeśli zbliżał by się jego wyjazd do schroniska w Szczecinie ! Tam by go z miejsca uśpili, a tutaj Sylwia powiedziała że jeśli miało by się tak stać to ona pójdzie z Nerem do weta i go uśpi. Żeby odszedł przy osobie której na nim zależy. Agnieszka nie wiesz to nie pisz Quote
Secia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Tak czy siak Neruś pięknieje z dnia na dzień i niejednej panience zakręci jeszcze w głowie :-) A ile chłopak ma w skarpecie po leczeniu u veta? Quote
agnieszka32 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 blacky764 napisał(a):Aga nie o to chodzi. Nero miał być uśpiony, jeśli zbliżał by się jego wyjazd do schroniska w Szczecinie ! Tam by go z miejsca uśpili, a tutaj Sylwia powiedziała że jeśli miało by się tak stać to ona pójdzie z Nerem do weta i go uśpi. Żeby odszedł przy osobie której na nim zależy. Agnieszka nie wiesz to nie pisz Monika, wiem i piszę. Wet od samego początku nie chciał go leczyć, dopiero przecież wymuszono na nim, by zrobił badania psu i leczył go. Jeśli Nero trafiłby do Szczecina, oczywistym było, że będzie po nim :( A mój post był odpowiedzią na post yumanji. Wczytaj się dobrze, a dopiero potem cokolwiek pisz. Quote
Recommended Posts