blacky. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Witam Was dziewczyny ! :) W końcu jestem, mam nadzieję na dlużej ;) Super zdjęcia Nerusia ! On w ogóle jest cudowny i kochany... Tylko szkoda że spotkał go taki los. Dziewczyny dostałyście od nas kropelki dla Nera ? Nie było mnie przy adopcji także się nie orientuje. Quote
kamilqax95x Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190841-Hesia-1-5-kg-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-zmia%C5%BCd%C5%BCone-przednie-%C5%82apy-DRASTYCZNE-ZDJ%C4%98CIA zobaczcie jaka bida :( Quote
Greven Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='blacky764'] Dziewczyny dostałyście od nas kropelki dla Nera ? Ja nie dostałam żadnych kropelek od pracownicy PUKu, która wydawała mi psa. Nie dostałam też dokumentacji medycznej, ani książeczek, ponieważ pani nie mogła ich znaleźć. W tej sprawie rozmawiałam dzisiaj z panią Małgorzatą z gryfińskiego PUKu, która - o ile dobrze zrozumiałam - jest osobą bezpośrednio odpowiedzialną za kojcowe psy. Wg jej słów Dziadzio nie ma żadnej książeczki, nie był szczepiony, ani odrobaczony, a Nero także nie posiada książeczki, nie był szczepiony, odrobaczony, ani PUK nie posiada dokumentcji jego kilkutygodniowego leczenia. Pani Małgorzata obiecała podjąć tę dokumentację u weterynarza, który zajmował się Nerem. Quote
blacky. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bezpośrednio Nerem zajmuje się mariamc ? Proszę ją o wysłanie mi na PW adresu na który mogę wysłać pocztą te kropelki, jeśli się odnajdą... Quote
agnieszka32 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='blacky764']Bezpośrednio Nerem zajmuje się mariamc ? Proszę ją o wysłanie mi na PW adresu na który mogę wysłać pocztą te kropelki, jeśli się odnajdą... Adres znajdziesz na stronie schroniska w Szczecinku ;) Quote
mysza 1 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Greven napisał(a):Ja nie dostałam żadnych kropelek od pracownicy PUKu, która wydawała mi psa. Nie dostałam też dokumentacji medycznej, ani książeczek, ponieważ pani nie mogła ich znaleźć. W tej sprawie rozmawiałam dzisiaj z panią Małgorzatą z gryfińskiego PUKu, która - o ile dobrze zrozumiałam - jest osobą bezpośrednio odpowiedzialną za kojcowe psy. Wg jej słów Dziadzio nie ma żadnej książeczki, nie był szczepiony, ani odrobaczony, a Nero także nie posiada książeczki, nie był szczepiony, odrobaczony, ani PUK nie posiada dokumentcji jego kilkutygodniowego leczenia. Pani Małgorzata obiecała podjąć tę dokumentację u weterynarza, który zajmował się Nerem. Lekki bałagan w tym kojcu gryfińskim... Rozmawiałam dzisiaj z mariamc, Neruś w dobrej kondycji ;) Quote
mariamc Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Łysy pozdrawia. Quote
agnieszka32 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Przepiękny jest! I wcale już nie taki łysy :multi: A pomyśleć, że gryfiński weterynarz nie dawał mu szans na wyleczenie i zalecał uśpienie :shake: Quote
phase Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 `. http://img823.imageshack.us/img823/2374/lysy013.jpg na niektórych fotkach wygląda jak "nietoper" :evil_lol: Te jego oczka. :loveu: Quote
blacky. Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Greven dostanie kropelki i dokumentacje Nera jak przyjedzie do nas. Mysza nie bałagan, tylko nikt się ze mną nie skontaktował co do adopcji tych psów i adopcji udzieliła Pani - stróż. Dlatego nie wiedziała co gdzie jest... Quote
MaDi Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Jaka zmiana:crazyeye: ma już sierść i co najważniejsze uśmiechniętego pychola. Quote
phase Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 MaDi napisał(a):Jaka zmiana:crazyeye: ma już sierść i co najważniejsze uśmiechniętego pychola. `. Dokładnie, pychol uśmiechnięty. :) Jest coraz lepiej. :):) Quote
mysza 1 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 blacky764 napisał(a):Greven dostanie kropelki i dokumentacje Nera jak przyjedzie do nas. Mysza nie bałagan, tylko nikt się ze mną nie skontaktował co do adopcji tych psów i adopcji udzieliła Pani - stróż. Dlatego nie wiedziała co gdzie jest... Co to znaczy nikt się z Tobą nie skontaktował. Ja z Tobą rozmawiałam w dzień adopcji Perełki i powiedziałam, że zabieramy w sobotę. Miałaś przygotować papiery. Bałagan to bardzo delikatne słowo, zwłaszcza po akcji z Nestorem staruszkiem... Nero wygląda ślicznie. Quote
blacky. Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Powiedziałaś że zabieracie Nera i Nestora w sobotę i na tym się skończyło. Ja tylko załatwiłam zrobienie papierów, które były gotowe. Quote
Tora&Faro Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Podniosę Nerusia....strasznie fajny z niego psiak, taki pogodny...tak niewiele mu potrzeba do szczęścia:loveu: Quote
YxNinaxY Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Neruś pięknie zarasta :D Chłopak nie do poznania :) Quote
Tora&Faro Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 mam kolejną wpłatę dla Nerusia: Randa - 100 zł Dziękujemy bardzo:loveu: Quote
Recommended Posts