Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Was dziewczyny ! :)
W końcu jestem, mam nadzieję na dlużej ;)
Super zdjęcia Nerusia ! On w ogóle jest cudowny i kochany... Tylko szkoda że spotkał go taki los.
Dziewczyny dostałyście od nas kropelki dla Nera ?
Nie było mnie przy adopcji także się nie orientuje.

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='blacky764']
Dziewczyny dostałyście od nas kropelki dla Nera ?

Ja nie dostałam żadnych kropelek od pracownicy PUKu, która wydawała mi psa. Nie dostałam też dokumentacji medycznej, ani książeczek, ponieważ pani nie mogła ich znaleźć.

W tej sprawie rozmawiałam dzisiaj z panią Małgorzatą z gryfińskiego PUKu, która - o ile dobrze zrozumiałam - jest osobą bezpośrednio odpowiedzialną za kojcowe psy. Wg jej słów Dziadzio nie ma żadnej książeczki, nie był szczepiony, ani odrobaczony, a Nero także nie posiada książeczki, nie był szczepiony, odrobaczony, ani PUK nie posiada dokumentcji jego kilkutygodniowego leczenia. Pani Małgorzata obiecała podjąć tę dokumentację u weterynarza, który zajmował się Nerem.

Posted

[quote name='blacky764']Bezpośrednio Nerem zajmuje się mariamc ? Proszę ją o wysłanie mi na PW adresu na który mogę wysłać pocztą te kropelki, jeśli się odnajdą...

Adres znajdziesz na stronie schroniska w Szczecinku ;)

Posted

Greven napisał(a):
Ja nie dostałam żadnych kropelek od pracownicy PUKu, która wydawała mi psa. Nie dostałam też dokumentacji medycznej, ani książeczek, ponieważ pani nie mogła ich znaleźć.

W tej sprawie rozmawiałam dzisiaj z panią Małgorzatą z gryfińskiego PUKu, która - o ile dobrze zrozumiałam - jest osobą bezpośrednio odpowiedzialną za kojcowe psy. Wg jej słów Dziadzio nie ma żadnej książeczki, nie był szczepiony, ani odrobaczony, a Nero także nie posiada książeczki, nie był szczepiony, odrobaczony, ani PUK nie posiada dokumentcji jego kilkutygodniowego leczenia. Pani Małgorzata obiecała podjąć tę dokumentację u weterynarza, który zajmował się Nerem.

Lekki bałagan w tym kojcu gryfińskim...

Rozmawiałam dzisiaj z mariamc, Neruś w dobrej kondycji ;)

Posted

Greven dostanie kropelki i dokumentacje Nera jak przyjedzie do nas. Mysza nie bałagan, tylko nikt się ze mną nie skontaktował co do adopcji tych psów i adopcji udzieliła Pani - stróż. Dlatego nie wiedziała co gdzie jest...

Posted

MaDi napisał(a):
Jaka zmiana:crazyeye: ma już sierść i co najważniejsze uśmiechniętego pychola.

`. Dokładnie, pychol uśmiechnięty. :)
Jest coraz lepiej. :):)

Posted

blacky764 napisał(a):
Greven dostanie kropelki i dokumentacje Nera jak przyjedzie do nas. Mysza nie bałagan, tylko nikt się ze mną nie skontaktował co do adopcji tych psów i adopcji udzieliła Pani - stróż. Dlatego nie wiedziała co gdzie jest...

Co to znaczy nikt się z Tobą nie skontaktował. Ja z Tobą rozmawiałam w dzień adopcji Perełki i powiedziałam, że zabieramy w sobotę. Miałaś przygotować papiery. Bałagan to bardzo delikatne słowo, zwłaszcza po akcji z Nestorem staruszkiem...

Nero wygląda ślicznie.