Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donka to prawie jeszcze dobermanie dziecko , nie wiem ,czy ma już rok.
Jest już po sterylizacji i może jutro pojedzie do domu.
Znaleziona w lesie , przywiązana do drzewa.

To jest dopiero koszmar.

Posted

No to kciuki za ten nowy dom! Doberman w lesie i to jeszcze taki młody...zresztą nie wiem czemu my się jeszcze czemukolwiek dziwimy, pełno świrów żyje dookoła.

Ja czekam na wątek tych bid z DONkowej pseudo. Mam nadzieje, ze wspólnie uda nam się im pomóc i nieco Ciebie odciążyć.

Posted

Byłam pewna, że Nero już dawno nie ma, po przeczytaniu tego tematu mam łzy w oczach.

Czy Nero ma już ogłoszenia? Naszego Kubę/Falco: http://pokazywarka.pl/tw2mgm/ ogłaszaliśmy kiedy był całkowicie łysy i właśnie wtedy zgłosiła się osoba, która ostatecznie go adoptowała. Przychodziła do niego przez kilka tygodni, zabierała na spacery i nieodwołalnie się zakochała. Myślę, że warto pomyśleć nad ogłaszaniem.

Posted

Mysza1 - co się dzieje z Perełką, którą zabraliście od nas ?
Możesz napisać na ogólnym wątku Gryfińskim coś o niej, gdzie dokładniej jest w DT (Szczecin?), czy są jacyś chętni na adopcję ?
Może jakiś zdjęcia wstawisz jak będziesz miała czas ?

Piszę tutaj bo na PW nie odpowiadasz.

Posted

blacky764 napisał(a):
Mysza1 - co się dzieje z Perełką, którą zabraliście od nas ?
Możesz napisać na ogólnym wątku Gryfińskim coś o niej, gdzie dokładniej jest w DT (Szczecin?), czy są jacyś chętni na adopcję ?
Może jakiś zdjęcia wstawisz jak będziesz miała czas ?

Piszę tutaj bo na PW nie odpowiadasz.

Bardzo się cieszę, że wykazujesz tak ogromne zainteresowanie Perełką.

Czy losem psów, które wylądowały w schronisku w Szczecinie, bo nikt od Was im nie pomógł, tez się tak przejmujesz?

Perełka jest w DT, ma się doskonale, jakiś czas temu Agnieszka32 wstawiała zdjęcia suni po sterylce. Nie mam nowych, postaram się załatwić.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Bardzo się cieszę, że wykazujesz tak ogromne zainteresowanie Perełką.

Czy losem psów, które wylądowały w schronisku w Szczecinie, bo nikt od Was im nie pomógł, tez się tak przejmujesz?

Perełka jest w DT, ma się doskonale, jakiś czas temu Agnieszka32 wstawiała zdjęcia suni po sterylce. Nie mam nowych, postaram się załatwić.

Potwierdzam to, co napisała Mysza1 - Perełka jest w DT i ma się dobrze.

Sunia nie jest już pod Twoją opieką - blacky764, ani pod opieką PUKu w Gryfinie, nie są też na nią zbierane żadne pieniądze na dogomanii, ani na żadnych zbiórkach publicznych. DT jest bezpłatny i nie jest dogomaniacki, nie ma obowiązku składania sprawozdań co do każdego dnia z życia Perełki ani Tobie - blacky764, ani też na dogomanii, tak jak i nie ma takiego obowiązku Mysza1 (nękana PW), ani też ja. Perełka jest zdrowa i bezpieczna.

Poproszę DT o zdjęcia, a kiedy je dostanę, to wstawię na ogólny wątek psiaków gryfińskich, żeby zaspokoić ciekawość blacky764, chociaż też takiego obowiązku nie mam ;).

Posted

Dziewczyny blacky po prostu zapytała... nie rozumiem ataku na nią...
Mnie także ciekawi co u Perełki choć niewiele pomogłam w jej "przesiedleniu".
Jednak gdyby nie blacki to nikt nie wiedziałby o suni bo to ona wstawiła ją na wątek.. jakiś wpływ mimo wszystko miała na jej los. A pyta pewnie jedynie z czystej ciekawości..