mariamc Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Uploaded with ImageShack.us [/URL [URL=http://img146.imageshack.us/i/parki035.jpg/] Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
LAZY Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Przepiękna sunia! Co ona robi w schronisku??? Ehhh brak słów. A Neruś wygląda sto lat młodziej. Jesteś cudotwórczynią Danusiu! Quote
mariamc Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Donka to prawie jeszcze dobermanie dziecko , nie wiem ,czy ma już rok. Jest już po sterylizacji i może jutro pojedzie do domu. Znaleziona w lesie , przywiązana do drzewa. To jest dopiero koszmar. Quote
LAZY Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No to kciuki za ten nowy dom! Doberman w lesie i to jeszcze taki młody...zresztą nie wiem czemu my się jeszcze czemukolwiek dziwimy, pełno świrów żyje dookoła. Ja czekam na wątek tych bid z DONkowej pseudo. Mam nadzieje, ze wspólnie uda nam się im pomóc i nieco Ciebie odciążyć. Quote
mariamc Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Robimy właśnie dodatkowe wybiegi i zadaszamy stare. Z myślą przede wszystkim o tych bidach. A psów przybywa....... Quote
mysza 1 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 To tym razem Tadzik Donce przyniósł szczęście, ona znalazła dom. Może i Tadzikowi się poszczęści. Quote
paulinken Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Cioteczki, pomóżcie! Sunia ONka w podobnym stanie jak Tadzik! http://www.dogomania.pl/threads/194652-Jak-d%C5%82ugo-jeszcze-b%C4%99dzie-mia%C5%82a-si%C5%82%C4%99-walczy%C4%87-ONka-odpad-z-pseudohodowli-nieadopcyjna Quote
szczecinianka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Byłam pewna, że Nero już dawno nie ma, po przeczytaniu tego tematu mam łzy w oczach. Czy Nero ma już ogłoszenia? Naszego Kubę/Falco: http://pokazywarka.pl/tw2mgm/ ogłaszaliśmy kiedy był całkowicie łysy i właśnie wtedy zgłosiła się osoba, która ostatecznie go adoptowała. Przychodziła do niego przez kilka tygodni, zabierała na spacery i nieodwołalnie się zakochała. Myślę, że warto pomyśleć nad ogłaszaniem. Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!jego oczy mowią wszystko!!! Quote
mysza 1 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Będziemy go ogłaszać oczywiście. Quote
mariamc Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Donka w końcu doczekała się domu. Tadzik czeka na sterylizację nowej TŻ-tki , tym razem prawdziwej Donki - Grosi. Zapraszam od razu na bazerek. http://www.dogomania.pl/threads/194820-Eko-bombki-w-stylu-retro...na-Dagiego-i-Dorcię-do-30.10.! Quote
Secia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tadzik w górę psiaku po nowy domek. Ciotka ciągle tu zagląda i martwi się, że ciągle tu jesteś, chociaż ciąglę piękniejszy :-) Quote
blacky. Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Mysza1 - co się dzieje z Perełką, którą zabraliście od nas ? Możesz napisać na ogólnym wątku Gryfińskim coś o niej, gdzie dokładniej jest w DT (Szczecin?), czy są jacyś chętni na adopcję ? Może jakiś zdjęcia wstawisz jak będziesz miała czas ? Piszę tutaj bo na PW nie odpowiadasz. Quote
Secia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Neruś chłopaku ile ty jeszcze będziesz siedział w hotelu??? Quote
mariamc Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Uploaded with ImageShack.us Donka poszła do domu a Tadzik zaczął popadać w deprechę...... Quote
mariamc Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Za to teraz ma młodą doopkę Stefanię.... Szaleją oboje . Quote
mysza 1 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 blacky764 napisał(a):Mysza1 - co się dzieje z Perełką, którą zabraliście od nas ? Możesz napisać na ogólnym wątku Gryfińskim coś o niej, gdzie dokładniej jest w DT (Szczecin?), czy są jacyś chętni na adopcję ? Może jakiś zdjęcia wstawisz jak będziesz miała czas ? Piszę tutaj bo na PW nie odpowiadasz. Bardzo się cieszę, że wykazujesz tak ogromne zainteresowanie Perełką. Czy losem psów, które wylądowały w schronisku w Szczecinie, bo nikt od Was im nie pomógł, tez się tak przejmujesz? Perełka jest w DT, ma się doskonale, jakiś czas temu Agnieszka32 wstawiała zdjęcia suni po sterylce. Nie mam nowych, postaram się załatwić. Quote
agnieszka32 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Bardzo się cieszę, że wykazujesz tak ogromne zainteresowanie Perełką. Czy losem psów, które wylądowały w schronisku w Szczecinie, bo nikt od Was im nie pomógł, tez się tak przejmujesz? Perełka jest w DT, ma się doskonale, jakiś czas temu Agnieszka32 wstawiała zdjęcia suni po sterylce. Nie mam nowych, postaram się załatwić. Potwierdzam to, co napisała Mysza1 - Perełka jest w DT i ma się dobrze. Sunia nie jest już pod Twoją opieką - blacky764, ani pod opieką PUKu w Gryfinie, nie są też na nią zbierane żadne pieniądze na dogomanii, ani na żadnych zbiórkach publicznych. DT jest bezpłatny i nie jest dogomaniacki, nie ma obowiązku składania sprawozdań co do każdego dnia z życia Perełki ani Tobie - blacky764, ani też na dogomanii, tak jak i nie ma takiego obowiązku Mysza1 (nękana PW), ani też ja. Perełka jest zdrowa i bezpieczna. Poproszę DT o zdjęcia, a kiedy je dostanę, to wstawię na ogólny wątek psiaków gryfińskich, żeby zaspokoić ciekawość blacky764, chociaż też takiego obowiązku nie mam ;). Quote
YxNinaxY Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dziewczyny blacky po prostu zapytała... nie rozumiem ataku na nią... Mnie także ciekawi co u Perełki choć niewiele pomogłam w jej "przesiedleniu". Jednak gdyby nie blacki to nikt nie wiedziałby o suni bo to ona wstawiła ją na wątek.. jakiś wpływ mimo wszystko miała na jej los. A pyta pewnie jedynie z czystej ciekawości.. Quote
Recommended Posts