Ania i Kajber Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Serce rośnie na widok każdego uratowanego ON-kowatego staruszka.... Quote
Secia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Neruś gdzie gimnastyka poranna? U ciotki leje, więc parasol w górę i na spacer Quote
mariamc Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A u nas słońce.... Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A teraz Tadzio wszystkie Ciotki zje!!! Quote
mysza 1 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Śmieszek :loveu: jakiś szary się zrobił. Danusiu, nie dostałam maila od Ciebie ;) Quote
Secia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 no kolega widzę na masę mięśniową przyładował trochę na siłce a i zdjęcie dentystyczne też niczego sobie. Ząbki zdrowe, bez próchnicy czyli nie jemy czekoladek i nie pijemy coli, to dobrze. Następna kontrola za rok. Następny proszę. Jak zdrówko szanownego pana a zwłaszcza wątroba?Trzymaj się Nereruś vel Tadzik. Quote
phase Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 wow, jak wygląda Neruś !. ;O Cudo !. Szary niedźwiedź w wersji mini. :) http://img810.imageshack.us/img810/6628/ysy012.jpg Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Fajny jest chłopak, naprawdę:) aż miło patrzeć jak się zmienia... Quote
mariamc Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/185761-AST-DAGI-u-Mariamc-BRAK-FUNDUSZY-NA-LECZENIE!!! Dziewczyny, potrzebuję pomocy dla mojego Dagusia. Czy znacie w Wa-wie dobrego dermatologa, który podpowiedziałby coś w leczeniu mojego asta? Wysłałam opis leczenia wraz ze zdjęciami i wynikami badań do dr Dembela , na Białobrzeską. Pani odbierająca tel., recepcjonistka?, nie dość ,że była wyjątkowo nie miła, to praktycznie powiedziała wprost ,że to raczej nie jest możliwe. Ale i tak wysłałam, Inez de Vilaro powiedziała ,że kiedyś jakiemuś bezdomniakowi pomógł. Nie wiem już co robić.... Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='mariamc']http://www.dogomania.pl/threads/185761-AST-DAGI-u-Mariamc-BRAK-FUNDUSZY-NA-LECZENIE!!! Dziewczyny, potrzebuję pomocy dla mojego Dagusia. Czy znacie w Wa-wie dobrego dermatologa, który podpowiedziałby coś w leczeniu mojego asta? Wysłałam opis leczenia wraz ze zdjęciami i wynikami badań do dr Dembela , na Białobrzeską. Pani odbierająca tel., recepcjonistka?, nie dość ,że była wyjątkowo nie miła, to praktycznie powiedziała wprost ,że to raczej nie jest możliwe. Ale i tak wysłałam, Inez de Vilaro powiedziała ,że kiedyś jakiemuś bezdomniakowi pomógł. Nie wiem już co robić.... Tora&Faro bywa u dra Dembele, ja byłam też raz z Gosią w sprawie naszej chudej Emi. Tyle, że wcześniej dr Dembele Emi widział na zywo. Quote
mariamc Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Mysza, a gdybym wysłała Tobie albo Tora&Faro cały opis leczenia i zdjęcia, aby tam podejść jeszcze osobiście? Teraz nie mam kasy ale jak dostanę wypłatę to nie wiem czy nie wybrać się do Wawy. Jestem w pełnej desperacji. Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 mariamc napisał(a):Mysza, a gdybym wysłała Tobie albo Tora&Faro cały opis leczenia i zdjęcia, aby tam podejść jeszcze osobiście? Teraz nie mam kasy ale jak dostanę wypłatę to nie wiem czy nie wybrać się do Wawy. Jestem w pełnej desperacji. Już napisałam na wątku Dagusia żebyś mi wszystko wysłała mailem.;) Quote
Secia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 czy szanowny pan miał już dzisiaj gimnastyczkę poranną:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
Secia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Halo halo psiaku daj głos i na górę hopsaj bo zastuj się zrobił u ciebie :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
mysza 1 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Dostałam fakturę za hotel Nercia, niestety nie mogę wgrać na imageshacka ani fosika, zrobię to w domu. Musimy jeszcze opłacić weta ale czekamy na fakturę. Quote
Tora&Faro Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A tymczasem podnosimy chłopaka:):):) Pokazuj się Nero!!!! Quote
Recommended Posts