mariamc Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us Tadzio czuje się świetnie. Quote
ageralion Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Na tej fotce wyglada jak czeski pilkarz "krotko z przodu, dlugo z tylu i wasy na przedzie" ;) Quote
Tora&Faro Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ale fajny chłopak.... Dotarła wpłata od sonek666 - 36 zł Quote
mysza 1 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Wygląda super, włos mu się podkręca ;) Dziękujemy za wpłaty, dopisałam do pierwszego postu. Mam nadzieję, że wszystkie informacje o wpłatach od Tory&Faro zauważyłam:oops: Quote
agnieszka32 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wygląda wspaniale! Powinien go zobaczyć weterynarz z Gryfina, który dawał mu małe szanse na przeżycie... Quote
mariamc Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Tadzio pięknie reaguje na leki. Dostawał antybiotyk tylko przez tydzień , teraz leki na tarczycę. Żeby tak było u moich astów, ale niestety, z Dagim i Paco nie jest tak dobrze. Quote
phase Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 agnieszka32 napisał(a):Wygląda wspaniale! Powinien go zobaczyć weterynarz z Gryfina, który dawał mu małe szanse na przeżycie... `. Ciekawe jaka byłaby jego mina. ; ] Quote
Secia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no no ale ruch się zrobił i wpłaty od dobrych duszyczek pokazały się, tak trzymać, Tadzik pierś do przodu uszy do góry i dumnie do przodu :-) Quote
Tora&Faro Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 mysza 1 napisał(a): Dziękujemy za wpłaty, dopisałam do pierwszego postu. Mam nadzieję, że wszystkie informacje o wpłatach od Tory&Faro zauważyłam:oops: Zauważyłaś wszystkie, bez obaw:) Quote
mysza 1 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Tora&Faro napisał(a):Zauważyłaś wszystkie, bez obaw:) To super dzięki ;) Quote
Secia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Citeczki a co z tymi wpłatami co otrzymał Dziadek, który wrócił do właścicela. Wpłaciłam na niego ale na szczęcie nie były potrzebne i swoją sumę zadeklarowałam na Tadzika a nie ma jej. Quote
mysza 1 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Secia napisał(a):Citeczki a co z tymi wpłatami co otrzymał Dziadek, który wrócił do właścicela. Wpłaciłam na niego ale na szczęcie nie były potrzebne i swoją sumę zadeklarowałam na Tadzika a nie ma jej. Z tego co pamiętam to nie wpłacałaś na dziadka tylko przeniosłać deklarację na Nera, prawda? Na wątku dziadka napisałam, dostały inne psy. Hesia, Amigo, Misio, Emi. Quote
Secia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak jest przenisłam swoją wpłate dla Nerusia vel Tadzika Quote
Secia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Sprawdziłam dzisiaj w banku i wysyłka poszła 08.08.10 dla Nestorka w kwocie 50 PLN i tą właśnie kwotę chciałm przenieść dla Tadzika Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Na koncie Nestorka była wpłata od od p. Doroty P. z Gdańska - 50 zł, to pewnie Twoja, tak? przepraszam ale nie zauważyłam że prosiłaś o przeniesienie jej na konto Nerusia i przelałam całą kwotę Myszy na nasze pozadłużane psiaki. Wobec tego oddaję 50 zł do puli Nero, zapiszesz Mysza?:) Mam nadzieję że teraz będzie ok:oops:, jesli coś nie tak piszcie proszę... Quote
Secia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Tora&Faro dziękuję wszystko jest w jak najlepszym porządku :-) tak troszkę się upieram, aby było dla Nerusi vel Tadzika bo to fajny psiak (jak wszystkie zresztą) i chciałabym go troszkę doposażyć. Zakończył się właśnie bazarek dla niego, który przygotowała z moich fantów Mysza 1 i tu bardzo chciałam Jej podziękować za pomoc. Widzę, że Nerus ma konto dodatnie to cieszy. Można spokojnie popatrzeć w przyszłoś nerusiową morsko pozdrawiam Quote
Secia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Halo halo do góry kolego z samego ranka, pogimnastykuj się trochę chłopaku :iloveyou: Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ja też zaglądam do Nerusia:) cieszę się ze wyjaśniła się sprawa tej wpłaty;) Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):Na koncie Nestorka była wpłata od od p. Doroty P. z Gdańska - 50 zł, to pewnie Twoja, tak? przepraszam ale nie zauważyłam że prosiłaś o przeniesienie jej na konto Nerusia i przelałam całą kwotę Myszy na nasze pozadłużane psiaki. Wobec tego oddaję 50 zł do puli Nero, zapiszesz Mysza?:) Mam nadzieję że teraz będzie ok:oops:, jesli coś nie tak piszcie proszę... Ok Gosiu, dopisuję. To wobec tego wiszę Ci 50 zł z innych psiaków. Pieniędzy z bazarku dla Nera jeszcze nie ma, jeszcze nie ma fantów także chwilę poczekamy.Dzięki Seciu za podarowanie rzeczy na bazarek. Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Ok Gosiu, dopisuję. To wobec tego wiszę Ci 50 zł z innych psiaków. No co Ty Kochana...nic mi nie wisisz. A nie, przepraszam...wisisz mi lody które razem mamy jeść;):) Quote
Recommended Posts