Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wygląda super, włos mu się podkręca ;)

Dziękujemy za wpłaty, dopisałam do pierwszego postu. Mam nadzieję, że wszystkie informacje o wpłatach od Tory&Faro zauważyłam:oops:

Posted

Tadzio pięknie reaguje na leki. Dostawał antybiotyk tylko przez tydzień , teraz leki na tarczycę.
Żeby tak było u moich astów, ale niestety, z Dagim i Paco nie jest tak dobrze.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Wygląda wspaniale!
Powinien go zobaczyć weterynarz z Gryfina, który dawał mu małe szanse na przeżycie...

`. Ciekawe jaka byłaby jego mina. ; ]

Posted

mysza 1 napisał(a):

Dziękujemy za wpłaty, dopisałam do pierwszego postu. Mam nadzieję, że wszystkie informacje o wpłatach od Tory&Faro zauważyłam:oops:

Zauważyłaś wszystkie, bez obaw:)

Posted

Citeczki a co z tymi wpłatami co otrzymał Dziadek, który wrócił do właścicela. Wpłaciłam na niego ale na szczęcie nie były potrzebne i swoją sumę zadeklarowałam na Tadzika a nie ma jej.

Posted

Secia napisał(a):
Citeczki a co z tymi wpłatami co otrzymał Dziadek, który wrócił do właścicela. Wpłaciłam na niego ale na szczęcie nie były potrzebne i swoją sumę zadeklarowałam na Tadzika a nie ma jej.

Z tego co pamiętam to nie wpłacałaś na dziadka tylko przeniosłać deklarację na Nera, prawda?
Na wątku dziadka napisałam, dostały inne psy.
Hesia, Amigo, Misio, Emi.

Posted

Na koncie Nestorka była wpłata od od p. Doroty P. z Gdańska - 50 zł, to pewnie Twoja, tak? przepraszam ale nie zauważyłam że prosiłaś o przeniesienie jej na konto Nerusia i przelałam całą kwotę Myszy na nasze pozadłużane psiaki. Wobec tego oddaję 50 zł do puli Nero, zapiszesz Mysza?:)

Mam nadzieję że teraz będzie ok:oops:, jesli coś nie tak piszcie proszę...

Posted

Tora&Faro dziękuję wszystko jest w jak najlepszym porządku :-) tak troszkę się upieram, aby było dla Nerusi vel Tadzika bo to fajny psiak (jak wszystkie zresztą) i chciałabym go troszkę doposażyć. Zakończył się właśnie bazarek dla niego, który przygotowała z moich fantów Mysza 1 i tu bardzo chciałam Jej podziękować za pomoc. Widzę, że Nerus ma konto dodatnie to cieszy. Można spokojnie popatrzeć w przyszłoś nerusiową
morsko pozdrawiam

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Na koncie Nestorka była wpłata od od p. Doroty P. z Gdańska - 50 zł, to pewnie Twoja, tak? przepraszam ale nie zauważyłam że prosiłaś o przeniesienie jej na konto Nerusia i przelałam całą kwotę Myszy na nasze pozadłużane psiaki. Wobec tego oddaję 50 zł do puli Nero, zapiszesz Mysza?:)

Mam nadzieję że teraz będzie ok:oops:, jesli coś nie tak piszcie proszę...

Ok Gosiu, dopisuję. To wobec tego wiszę Ci 50 zł z innych psiaków.

Pieniędzy z bazarku dla Nera jeszcze nie ma, jeszcze nie ma fantów także chwilę poczekamy.Dzięki Seciu za podarowanie rzeczy na bazarek.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ok Gosiu, dopisuję. To wobec tego wiszę Ci 50 zł z innych psiaków.

No co Ty Kochana...nic mi nie wisisz. A nie, przepraszam...wisisz mi lody które razem mamy jeść;):)