Secia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Neruś brachu do góry się pchaj i merdaj ogonem :-) Quote
Secia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 no pustka bo i sprawozdań mało i tak tyci fotek od Nerusia to i bieda się porobiła ale ciotka zagląda codziennie jedno nie smaruje bo przez parę dni byłabym sama jak palec Chłopaku do góry hopaj :-) :-) Quote
mysza 1 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Nero nie dostał żadnych wpłat od dawna. Czy osoby deklarujące na niego wycofują się ? Bardzo prosimy o wsparcie, na koncie Nerusia są jeszcze pieniądze ale nie ma jeszcze faktury za leczenie i za chwilę trzeba opłacić kolejny miesiąc pobytu. Quote
paulinken Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 A to rozliczenie na pierwszej aktualne? Quote
mysza 1 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 paulinken napisał(a):A to rozliczenie na pierwszej aktualne? Tak, był jeszcze bazarek ale nie ma jeszcze wszystkich wpłat więc wisi nierozliczony. Quote
Beta&Czata Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Zaglądam, zaglądam. Zaraz puszczę kolejne kilka groszy. Quote
Tora&Faro Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 A mamy jakieś stałe deklaracje? nie pamiętam już czy był gdzieś spis... Quote
mysza 1 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Tora&Faro napisał(a):A mamy jakieś stałe deklaracje? nie pamiętam już czy był gdzieś spis... Poszukam później, wydaje mi się, że mamy ale niewiele. Quote
Tora&Faro Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Własnie przeglądam wątek, dopatrzyłam się dwóch póki co: Skitter i Yumanji Quote
mysza 1 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Tora&Faro napisał(a):Własnie przeglądam wątek, dopatrzyłam się dwóch póki co: Skitter i Yumanji Jeszcze ktoś ze staruszka z wyrokiem śmierci przenosił Quote
Secia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ja przenisłam 50,00 PLN wszystko jest bardzo ładnie opisane na stronie 25 posty od 241-244 :-) Z okazji Dnia Chłopaka ściskam Nerusia vel Tadzika i prosze o konto do wpłaty Quote
Tora&Faro Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Faktycznie, dzięki za przypomnienie:) Zaraz wyślę numer konta. Quote
Beta&Czata Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wczoraj przelałam 50 zł na konto, które dostałam na samym początku na PW (na to, na które puściłam pierwszą wpłatę). Zaznaczyłam, że to dla Nero. Stałego wsparcia nie deklaruję, bo nie wiem, jak bedzie z kasą w kolejnych miesiącach) ale postaram się w miarę możliwości coś podsyłać. Pozdrawiam Elżbieta Quote
Secia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Neruś na wietrzenie sierści do góry hopaj. Jak tam u ciebie dzisiaj? U ciotki słońce, że hej :-) Quote
mariamc Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 U Tadzika wszystko spoko,je ,trawi i nabiera masy. Odebraliśmy dzisiaj 11 owczarków z pseudo. Jestem nieżywa ale psy już są bezpieczne u nas. Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Beta&Czata napisał(a):Wczoraj przelałam 50 zł na konto, które dostałam na samym początku na PW (na to, na które puściłam pierwszą wpłatę). Zaznaczyłam, że to dla Nero. Stałego wsparcia nie deklaruję, bo nie wiem, jak bedzie z kasą w kolejnych miesiącach) ale postaram się w miarę możliwości coś podsyłać. Pozdrawiam Elżbieta Bardzo dziękujemy :) mariamc napisał(a):U Tadzika wszystko spoko,je ,trawi i nabiera masy. Odebraliśmy dzisiaj 11 owczarków z pseudo. Jestem nieżywa ale psy już są bezpieczne u nas. O kurczę, pewnie cudne. Jak ja kocham oneczki:loveu: Quote
mariamc Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tak wyglądają te najtłutsze Onki. Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Boże, jakie chudzinki :( Ale zaraz przybiorą, jestem pewna:loveu: Quote
Ania i Kajber Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jak dobrze, ze NERUŚ i te biedna ON-ki ( 11 !!!!) bezpieczne. Quote
Recommended Posts