Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no pustka bo i sprawozdań mało i tak tyci fotek od Nerusia to i bieda się porobiła ale ciotka zagląda codziennie jedno nie smaruje bo przez parę dni byłabym sama jak palec
Chłopaku do góry hopaj :-) :-)

Posted

Nero nie dostał żadnych wpłat od dawna. Czy osoby deklarujące na niego wycofują się ?

Bardzo prosimy o wsparcie, na koncie Nerusia są jeszcze pieniądze ale nie ma jeszcze faktury za leczenie i za chwilę trzeba opłacić kolejny miesiąc pobytu.

Posted

Ja przenisłam 50,00 PLN wszystko jest bardzo ładnie opisane na stronie 25 posty od 241-244 :-)
Z okazji Dnia Chłopaka ściskam Nerusia vel Tadzika i prosze o konto do wpłaty

Posted

Wczoraj przelałam 50 zł na konto, które dostałam na samym początku na PW (na to, na które puściłam pierwszą wpłatę). Zaznaczyłam, że to dla Nero. Stałego wsparcia nie deklaruję, bo nie wiem, jak bedzie z kasą w kolejnych miesiącach) ale postaram się w miarę możliwości coś podsyłać.
Pozdrawiam
Elżbieta

Posted

Beta&Czata napisał(a):
Wczoraj przelałam 50 zł na konto, które dostałam na samym początku na PW (na to, na które puściłam pierwszą wpłatę). Zaznaczyłam, że to dla Nero. Stałego wsparcia nie deklaruję, bo nie wiem, jak bedzie z kasą w kolejnych miesiącach) ale postaram się w miarę możliwości coś podsyłać.
Pozdrawiam
Elżbieta

Bardzo dziękujemy :)
mariamc napisał(a):
U Tadzika wszystko spoko,je ,trawi i nabiera masy.

Odebraliśmy dzisiaj 11 owczarków z pseudo.

Jestem nieżywa ale psy już są bezpieczne u nas.

O kurczę, pewnie cudne. Jak ja kocham oneczki:loveu: