mysza 1 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 mariamc napisał(a):U Nera ,zwanego u nas Tadzikiem - Bis , wszystko w porządku. Ma jeszcze niedoczynność tarczycy , wyszło w badaniach , chociaż już sposób łysienia na to wskazywał. Cały czas u nas pada, jak się trochę przejaśni , zrobię nowe zdjęcia. Danusiu, czy możecie podliczyć Tadzika ? ;) Quote
mariamc Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Uploaded with ImageShack.us Tadzik pozdrawia. Quote
Secia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 cóż za uśmiech uwodzicielski, och ten Neruś vel Tadzik :-) Quote
Tora&Faro Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 I ja zaglądam do Nerusia/Tadzika:) Dotarła wpłata od sonek666 - 50 zł:loveu: Quote
mariamc Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Wysłałam fakturę za hotel. Negocjuję z wetem aby było tanio. Zaczynam mieć schiza, mam wrażenie,że Tadzik patrzy na mnie oczyma Alberta............... Quote
agnieszka32 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='mariamc']Wysłałam fakturę za hotel. Negocjuję z wetem aby było tanio. Zaczynam mieć schiza, mam wrażenie,że Tadzik patrzy na mnie oczyma Alberta...............[/QUOTE] Danusiu .... :glaszcze: Quote
mysza 1 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='mariamc']Wysłałam fakturę za hotel. Negocjuję z wetem aby było tanio. Zaczynam mieć schiza, mam wrażenie,że Tadzik patrzy na mnie oczyma Alberta...............[/QUOTE] Pocztą? Mam nadzieję, że szybko przyjdzie, bo nie bardzo ufam mojemu listonoszowi ;) Gdybyś mi mailem podała numer faktury i kwotę to od razu zapłacimy ;) Quote
Secia Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 :painting: Neruś vel Tadzik do góry hop hop :painting: coś mało cioteczek się tu kręci :sad: Quote
sonek666 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Właśnie dosłałam obiecaną dopłatę z bazarku znaczy 36zł :) Quote
Secia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No Tadzik vel Neruś ciotka dwoi się i troi, promując Twój bazarek a tu tak mało zaglądających:sadCyber: ale mało też relacji o Tobie. Daj głos co tam słychać u Ciebie:talker::talker::talker: :smilecol:Neruś zaprasza na bazarek. Podnoście ciotki w górę Nerusia i jego bazarek bo niemrawo się robi :smilecol: Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Cześć przystojniaku ;) Danusiu, faktura nie doszła jeszcze. Quote
Piromanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 O rany! Ilekroć spojrzę na pierwsze zdjęcie Nerusia z pierwszej strony wątku, łzy napływają mi do oczu.... Jak dobrze, że już bezpieczny.... Tylko wpłat wciąż jak na lekarstwo.. Quote
mariamc Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Tadzio to radosny psiurek , w niczym już nie przypomina tego bidulka z pierwszego dnia. Zdjęcia nie są wyrazne ale zobaczcie , jak szaleje na wybiegu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Resztę wyraznych zdjęć wstawię pózniej , images odmówił współpracy. Quote
mysza 1 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Ale fajny, wesoły chłopak :loveu::loveu::loveu: Quote
Secia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no to mi się podoba:shiny::shiny::shiny: zdjęcia faktycznie poruszone ale Neruś vel Tadzik cool gość, nawet aparat nie nadąży sięc fokusować na nim takiego ma speeda:laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie: Quote
Secia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no ja tu sobie wstawiam emotikony a o najważniejszym zapomniałam. Jak zdrowie szanownego Pana? Quote
mariamc Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts