Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Poza tym, za transport Nero i staruszka Greven wydała 210 zł, zatem z konta każdego odejmujemy po 105 zł. Dziękujemy za transport psiaków.

Cieszę się, że mogłam pomóc.

W Gryfinie wyraźnie zaleczono Nera (porównuję stan zastany 8 sierpnia ze zdjęciami z pierwszego postu), bądź sam się zaleczył - tak, czy inaczej wygląda bez porównia lepiej, jeśli chodzi o stan skóry.

Pies bardzo się ożywił na widok mnie i pracownicy PUKu, a najwyższe podniecenie ogarnęło go, gdy zobaczył w mojej ręce smycz ;) Pani z PUKu powiedziała, że Nero nie załatwia się w kojcu i jest wyprowadzany 3-4 razy dziennie. Po wyjściu pies natychmiast zrobił duuuże siku. Następnie zapakowałam go do klatki na pace auta. Wskoczył po chwili wahania.

Nero zachowywał się radośnie i energicznie. Myślę, że jest młodszy, niż go oceniono, tylko zniszczony. Na całym ciele, tam gdzie nie odrosła sierść, widać takie dziwne, brzydkie narośla. Jest ich naprawdę dużo. Nie mam czasu czytać wątku, ale mam nadzieję, że został zdiagnozowany i że to nic złośliwego...

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Poza tym, za transport Nero i staruszka Greven wydała 210 zł, zatem z konta każdego odejmujemy po 105 zł. Dziękujemy za transport psiaków.

Cieszę się, że mogłam pomóc.

W Gryfinie wyraźnie zaleczono Nera (porównuję stan zastany 8 sierpnia ze zdjęciami z pierwszego postu), bądź sam się zaleczył - tak, czy inaczej wygląda bez porównia lepiej, jeśli chodzi o stan skóry.

Pies bardzo się ożywił na widok mnie i pracownicy PUKu, a najwyższe podniecenie ogarnęło go, gdy zobaczył w mojej ręce smycz ;) Pani z PUKu powiedziała, że Nero nie załatwia się w kojcu i jest wyprowadzany 3-4 razy dziennie. Po wyjściu pies natychmiast zrobił duuuże siku. Następnie zapakowałam go do klatki na pace auta. Wskoczył po chwili wahania, musiałam mu trochę pomóc podsadzając tył.

Nero zachowywał się radośnie i energicznie. Myślę, że jest młodszy, niż go oceniono, tylko zniszczony. Na całym ciele, tam gdzie nie odrosła sierść, widać takie dziwne, brzydkie narośla. Jest ich naprawdę dużo. Nie mam czasu czytać wątku, ale mam nadzieję, że został zdiagnozowany i że to nic złośliwego...

Posted

Kopie doły straszne, z taką radoscią i się tarza.

Wszyscy offują , to ja też..
Dziewczyny , jak ktoś jeszce nie głosował na Bazarku foto , to proszę na głos na nr 14.
Jesli będzie na podium ,to kasa idzie na leczenie psiaków z Dogo ,które są u mnie.
Szczególnie na Dagiego - Różowe Zboczka , który ma nużycę , grzyba i atopowe zapalenie skóry a deklaracji 80 zeta.

Posted

mariamc napisał(a):
Kopie doły straszne, z taką radoscią i się tarza.

Wszyscy offują , to ja też..
Dziewczyny , jak ktoś jeszce nie głosował na Bazarku foto , to proszę na głos na nr 14.
Jesli będzie na podium ,to kasa idzie na leczenie psiaków z Dogo ,które są u mnie.
Szczególnie na Dagiego - Różowe Zboczka , który ma nużycę , grzyba i atopowe zapalenie skóry a deklaracji 80 zeta.

Zaraz zagłosuję, kilka osób na moją prośbę głosowało już na Nera czyli nr 96 ;) bo go zgłosiłam.

Posted

[quote name='kamilqax95x']
Może być bo chyba nie ma banerka ??
Dziękujemy, bardzo ładny.
[quote name='Maruda666']W imieniu Sonki, jeszcze raz zapraszam na bazarek - fantów od wczoraj przybyło, warto zajrzeć. Zapraszam - 1/3 dochodu dla Nera ( na teraz jest już dla niego 30zł :) )
http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fantów.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00
Dzięki.