Greven Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mysza 1 napisał(a):Poza tym, za transport Nero i staruszka Greven wydała 210 zł, zatem z konta każdego odejmujemy po 105 zł. Dziękujemy za transport psiaków. Cieszę się, że mogłam pomóc. W Gryfinie wyraźnie zaleczono Nera (porównuję stan zastany 8 sierpnia ze zdjęciami z pierwszego postu), bądź sam się zaleczył - tak, czy inaczej wygląda bez porównia lepiej, jeśli chodzi o stan skóry. Pies bardzo się ożywił na widok mnie i pracownicy PUKu, a najwyższe podniecenie ogarnęło go, gdy zobaczył w mojej ręce smycz ;) Pani z PUKu powiedziała, że Nero nie załatwia się w kojcu i jest wyprowadzany 3-4 razy dziennie. Po wyjściu pies natychmiast zrobił duuuże siku. Następnie zapakowałam go do klatki na pace auta. Wskoczył po chwili wahania. Nero zachowywał się radośnie i energicznie. Myślę, że jest młodszy, niż go oceniono, tylko zniszczony. Na całym ciele, tam gdzie nie odrosła sierść, widać takie dziwne, brzydkie narośla. Jest ich naprawdę dużo. Nie mam czasu czytać wątku, ale mam nadzieję, że został zdiagnozowany i że to nic złośliwego... Quote
Greven Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mysza 1 napisał(a):Poza tym, za transport Nero i staruszka Greven wydała 210 zł, zatem z konta każdego odejmujemy po 105 zł. Dziękujemy za transport psiaków. Cieszę się, że mogłam pomóc. W Gryfinie wyraźnie zaleczono Nera (porównuję stan zastany 8 sierpnia ze zdjęciami z pierwszego postu), bądź sam się zaleczył - tak, czy inaczej wygląda bez porównia lepiej, jeśli chodzi o stan skóry. Pies bardzo się ożywił na widok mnie i pracownicy PUKu, a najwyższe podniecenie ogarnęło go, gdy zobaczył w mojej ręce smycz ;) Pani z PUKu powiedziała, że Nero nie załatwia się w kojcu i jest wyprowadzany 3-4 razy dziennie. Po wyjściu pies natychmiast zrobił duuuże siku. Następnie zapakowałam go do klatki na pace auta. Wskoczył po chwili wahania, musiałam mu trochę pomóc podsadzając tył. Nero zachowywał się radośnie i energicznie. Myślę, że jest młodszy, niż go oceniono, tylko zniszczony. Na całym ciele, tam gdzie nie odrosła sierść, widać takie dziwne, brzydkie narośla. Jest ich naprawdę dużo. Nie mam czasu czytać wątku, ale mam nadzieję, że został zdiagnozowany i że to nic złośliwego... Quote
blacky. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Super że Nero już w hoteliku ;) Przepraszam że jestem nieobecna, ale znowu nie mam swojego laptopa :( Quote
LAZY Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jestem i ja...licze po cichu, ze jeden mój deklarowicz pójdzie do nowego domku a wtedy jego deklarację podzielę na oba psiaki. Quote
mysza 1 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Śliczny jest, ciekawe dlaczego sierść odrasta mu na siwo. Miał już badania, wyniki pewnie za kilka dni. Quote
Tora&Faro Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 On mi wcale nie wygląda na starego psa.....takie ma bystre oczka:) Quote
sonek666 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zapraszam na bazarek 1/3 tego co się uda utargować przeznaczona na Nera :) http://www.dogomania.pl/threads/190756-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00 Quote
ageralion Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zapraszam na ubraniowy bazarek dla naszych Szczecinskich psiakow. Kazdy znajdzie cos dla siebie :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/190783 Quote
phase Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 `. http://a.imageshack.us/img514/8405/lysy007.jpg jakie oczy. :loveu: Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Wszyscy offuja to ja też ;) Zapraszam po srebrną biżuterię dla zadłużonego Amigo http://www.dogomania.pl/threads/190800-%C5%9ALICZNA-TANIA-srebrna-bi%C5%BCuteria-na-zad%C5%82u%C5%BConego-Amigo-do-19.08.-do-20-00?p=15177834#post15177834 Quote
paulinken Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A on w tych krzakach to robi...?:cool3: Quote
mariamc Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Kopie doły straszne, z taką radoscią i się tarza. Wszyscy offują , to ja też.. Dziewczyny , jak ktoś jeszce nie głosował na Bazarku foto , to proszę na głos na nr 14. Jesli będzie na podium ,to kasa idzie na leczenie psiaków z Dogo ,które są u mnie. Szczególnie na Dagiego - Różowe Zboczka , który ma nużycę , grzyba i atopowe zapalenie skóry a deklaracji 80 zeta. Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 mariamc napisał(a):Kopie doły straszne, z taką radoscią i się tarza. Wszyscy offują , to ja też.. Dziewczyny , jak ktoś jeszce nie głosował na Bazarku foto , to proszę na głos na nr 14. Jesli będzie na podium ,to kasa idzie na leczenie psiaków z Dogo ,które są u mnie. Szczególnie na Dagiego - Różowe Zboczka , który ma nużycę , grzyba i atopowe zapalenie skóry a deklaracji 80 zeta. Zaraz zagłosuję, kilka osób na moją prośbę głosowało już na Nera czyli nr 96 ;) bo go zgłosiłam. Quote
Maruda666 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 W imieniu Sonki, jeszcze raz zapraszam na bazarek - fantów od wczoraj przybyło, warto zajrzeć. Zapraszam - 1/3 dochodu dla Nera ( na teraz jest już dla niego 30zł :) ) http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fantów.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00 Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='kamilqax95x'] Może być bo chyba nie ma banerka ?? Dziękujemy, bardzo ładny. [quote name='Maruda666']W imieniu Sonki, jeszcze raz zapraszam na bazarek - fantów od wczoraj przybyło, warto zajrzeć. Zapraszam - 1/3 dochodu dla Nera ( na teraz jest już dla niego 30zł :) ) http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fantów.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00 Dzięki. Quote
Tora&Faro Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dotarły nowe wpłaty dla Nerusia: Yumanji - 30 zł Laikinia - 214,17 zł Dziękujemy:loveu: Quote
Recommended Posts