laikinia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Z tymi gronkowcami, to tez takie upierdliwe historie... :shake: I wiemy jakie sa plany dzialania? Quote
phase Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 `. Filmik jak się tarza jest naprawdę świetny !!. Taki wesoły Neruś !.:loveu: Quote
Piromanka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 blacky764 napisał(a):Nero ma pchle zapalenie skóry i gronkowca hemolityczego. Ma ok. 12 lat. Czy inne psy mogą się tym od niego zarazić? Quote
blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Piromanko dokładnie nie wiem, ale tak co do pchlego zapalenia skóry nie jest zaraźliwe, a gronkowiec jest zaraźliwy, jeśli zwierze ma jakąś ranę, jeśli nie ma to nie zarazi się. Dla człowieka jest to w pełni bezpieczne, tylko trzeba dbać o swoją higienę, czyli myć ręce po każdym kontakcie z nim. Quote
mariamc Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Całe towarzystwo już u mnie. Strasznie u nas pada , ulice nieprzejezdne. Zamknięta krajowa 11, totalny chaos. Dzięki Greven za dowóz psiaków. Quote
eski Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 mariamc napisał(a):Całe towarzystwo już u mnie a czy w tym towarzystwie też jest nasz łysolek ? Quote
laikinia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dziewczyny tak zapytam, bo moze cos wiecie Transport Poznan- Berlin, albo Poznan - Gorzow Wlkp. jest poszukiwany... A z naszym lysolkiem, to trzeba teraz chyba uwazac, zeby inne nieszczesniaki nie pozarazal... Quote
aka_nina Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jakie to musi być nieprzyjemne dla tego psa- żyć z taką skórą. Na pewno jest mu bardzo niewygodnie i swędzi, o ile nie boli. Biedny... Autentycznie mi go żal. Quote
phase Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 `. Dobrze, że ma spacerki i kontakt z człowiekiem, który już mu tylko na szczęście pomoże. Quote
Tora&Faro Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dzięki serdeczne że tyle osób zainteresowało się losem Nerusia....zaraz roześlę pw z numerem konta do osób chcących wspomóc biedaka. Quote
Tora&Faro Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Powtórzę to samo co napisałam na wątku staruszka Nestora... Mam ogromną prośbę.... Dzisiaj w nocy nagle odszedł ukochany psiak Myszy - Hugo [*]....nie będzie jej jakiś czas chyba wszyscy rozumieją dlaczego....proszę Was o pomoc w rozsyłaniu wątku i zbieraniu deklaracji...inaczej nie damy rady... Quote
phase Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 `. Zaraz postaram się chociaż paru osobom porozsyłać wątek. P.S. Strasznie przykro mi z powodu Hugo. [*] Quote
phase Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 `. Porozsyłam wątek, jednak tylko MaDi skorzystała. Quote
MaDi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 AguusS__x33 napisał(a):`. Porozsyłam wątek, jednak tylko MaDi skorzystała. Wydaje mi się,że ciągłe tragedie dobiły wiele osób.... Quote
Tora&Faro Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja też postaram się jeszcze porozsyłać...podpowiedzcie mi tylko gdzie mam szukać listy użytkowników? nie mogę zlokalizować niestety a po literkach byłoby łatwiej.... Quote
phase Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ja też postaram się jeszcze porozsyłać...podpowiedzcie mi tylko gdzie mam szukać listy użytkowników? nie mogę zlokalizować niestety a po literkach byłoby łatwiej.... `. Ja akurat weszłam na główną stronę dogomanii (forum) i na dole było sporo użytkowników. Bo sama nie mogę znaleźć listę wszystkich. :shake: Quote
Tora&Faro Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Chyba coś się pozmieniało na forum, nie ma dostępu do listy użytkowników....no nic, trzeba jakoś inaczej dać radę...ważne żeby w ogóle rozsyłać. Powiem szczerze że martwię się o Nero.... Quote
laikinia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Zagladamy, tylko czekamy na wiadomosci... przede wszystkim o planie leczenia... jak mozna pokonac tego gronkowca... Quote
nina_q Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Jejku jakie biedactwo :( Niestety nie moge za wiele pomoc :( Quote
Aneta220978 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Podrzucono mi wątek Nera więc zaglądam , finansowo niestety nie mogę wesprzeć:-(:oops::oops: Ale podrzucę psinkę... Quote
mariamc Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts