Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanko dokładnie nie wiem, ale tak co do pchlego zapalenia skóry nie jest zaraźliwe, a gronkowiec jest zaraźliwy, jeśli zwierze ma jakąś ranę, jeśli nie ma to nie zarazi się. Dla człowieka jest to w pełni bezpieczne, tylko trzeba dbać o swoją higienę, czyli myć ręce po każdym kontakcie z nim.

Posted

Dziewczyny tak zapytam, bo moze cos wiecie Transport Poznan- Berlin, albo Poznan - Gorzow Wlkp. jest poszukiwany...

A z naszym lysolkiem, to trzeba teraz chyba uwazac, zeby inne nieszczesniaki nie pozarazal...

Posted

Jakie to musi być nieprzyjemne dla tego psa- żyć z taką skórą. Na pewno jest mu bardzo niewygodnie i swędzi, o ile nie boli. Biedny... Autentycznie mi go żal.

Posted

Powtórzę to samo co napisałam na wątku staruszka Nestora...

Mam ogromną prośbę....

Dzisiaj w nocy nagle odszedł ukochany psiak Myszy - Hugo
[*]....nie będzie jej jakiś czas chyba wszyscy rozumieją dlaczego....proszę Was o pomoc w rozsyłaniu wątku i zbieraniu deklaracji...inaczej nie damy rady...

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Ja też postaram się jeszcze porozsyłać...podpowiedzcie mi tylko gdzie mam szukać listy użytkowników? nie mogę zlokalizować niestety a po literkach byłoby łatwiej....

`. Ja akurat weszłam na główną stronę dogomanii (forum) i na dole było sporo użytkowników.
Bo sama nie mogę znaleźć listę wszystkich. :shake:

Posted

Chyba coś się pozmieniało na forum, nie ma dostępu do listy użytkowników....no nic, trzeba jakoś inaczej dać radę...ważne żeby w ogóle rozsyłać. Powiem szczerze że martwię się o Nero....