eski Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Trafiłam tu z bazarku fotograficznego. Dzięki mysza, że wstawiłaś tam fotkę tego biedaka. Może zajrzy tu więcej osób. Co ja mogę zrobic ? Niewiele :( Stałe deklaracje na razie nie wchodzą w grę, ale mogę poszukac cos na bazarek. Choc wiem, że to niewielka pomoc :( Quote
Tora&Faro Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 laikinia napisał(a):Rozumiem, ze jeszcze nic nie wiemy, co z badan wynika? Musimy jeszcze poczekac... Podajcie mi prosze nr konta ale ze Swiftem ;-) A tak swoja droga, jak ktos bierze pieska do hoteliku za 200 zl, to trzeba psine zabierac ze schroniska- to jest naprawde dobra cena... Już wysyłam pw:) Beta&Czata napisał(a):Poszło ode mnie 100 zł - na razie jednorazowo. Elżbieta Dziekujemy:loveu: eski napisał(a):Trafiłam tu z bazarku fotograficznego. Dzięki mysza, że wstawiłaś tam fotkę tego biedaka. Może zajrzy tu więcej osób. Co ja mogę zrobic ? Niewiele :( Stałe deklaracje na razie nie wchodzą w grę, ale mogę poszukac cos na bazarek. Choc wiem, że to niewielka pomoc :( Każda pomoc jest na wagę złota, prawda Mysza?:) Quote
mysza 1 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Tora&Faro napisał(a): Każda pomoc jest na wagę złota, prawda Mysza?:) Oczywiście, bardzo dziękujemy :loveu: Kurczę, stałych nie mamy wcale. Quote
Tora&Faro Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Kurczę, stałych nie mamy wcale. Mamy 50 zł miesięcznie od Skittera:) Może ktoś jeszcze coś dorzuci..... Quote
mysza 1 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Tora&Faro napisał(a):Mamy 50 zł miesięcznie od Skittera:) Może ktoś jeszcze coś dorzuci..... O nie zauważyłam. Fajnie, dziękujemy. Quote
Ewanka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Nie wiem, co napisać, jak on musi cierpieć :( .. nie mogę niestety pomóc finansowo, jedynie podnieść wątek, może jeszcze ktoś zauważy biedaka. Quote
Undercia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 rany czemu nie jestem bogata :placz: wrzucę go na wizaż, chociaż tyle mogę dla niego zrobić :( Quote
mysza 1 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Dzięki, jeszcze na FB by się przydało. Quote
1000days Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Już na FB jest u mnie na tablicy, pomolestuję znajomych żeby podawali dalej. Osobnej strony na FB zrobić nie umiem. Quote
rencia42 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Proszę o nr. konta wspomogę chociaż jednorazowo. Quote
papatkiole Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 poprosze numer konta. Czy jest opcja cegiełek allegro wystawić? Quote
blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Mysza dziękuję za założenie wątku. Zaraz podeśle Ci linki gdzie są jego zdjęcia ze spaceru ;) Żebyś tutaj wstawiła. I dodam że Neruś miał szanse na dom ale zaczął bzykać nogę dziecka i się ludzie zmyli od niego... :( Quote
Piromanka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja też trafiłam tu z bazarku fotograficznego. Widząc zdjęcie i podpis, że czeka na uśpienie... po prostu spłakałam się jak dzieciak..... Quote
blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 zdjęcia c.d. Cioteczki a teraz filmiki z Nerusiem tak chodzi, nie widać za dobrze ale w rzeczywistości troche utyka http://www.youtube.com/watch?v=h6SPKWLGD3w a tutaj sie tarzał a ciotce telefon dzwonił i musiałam odebrać http://www.youtube.com/watch?v=PGyZCXolDHk Quote
phase Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 `. Ta mordka. http://pu.i.wp.pl/k,NjM1MDk5OTksNDU0ODUxMzM=,f,NERO..JPG :loveu::loveu: Quote
blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jest ślicznym i na prawdę bardzo czystym psem. Potrafi czekać 24 godziny aż go ktoś wyprowadzi :placz: nie załatwi się w kojcu :shake: Quote
Piromanka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Co dokładnie zdiagnozowano na skórze? Ile on ma mniej więcej lat? Quote
blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nero ma pchle zapalenie skóry i gronkowca hemolityczego. Ma ok. 12 lat. Quote
Recommended Posts