Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafiłam tu z bazarku fotograficznego. Dzięki mysza, że wstawiłaś tam fotkę tego biedaka. Może zajrzy tu więcej osób.
Co ja mogę zrobic ? Niewiele :( Stałe deklaracje na razie nie wchodzą w grę, ale mogę poszukac cos na bazarek. Choc wiem, że to niewielka pomoc :(

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

laikinia napisał(a):
Rozumiem, ze jeszcze nic nie wiemy, co z badan wynika? Musimy jeszcze poczekac...
Podajcie mi prosze nr konta ale ze Swiftem ;-)
A tak swoja droga, jak ktos bierze pieska do hoteliku za 200 zl, to trzeba psine zabierac ze schroniska- to jest naprawde dobra cena...

Już wysyłam pw:)

Beta&Czata napisał(a):
Poszło ode mnie 100 zł - na razie jednorazowo.
Elżbieta

Dziekujemy:loveu:

eski napisał(a):
Trafiłam tu z bazarku fotograficznego. Dzięki mysza, że wstawiłaś tam fotkę tego biedaka. Może zajrzy tu więcej osób.
Co ja mogę zrobic ? Niewiele :( Stałe deklaracje na razie nie wchodzą w grę, ale mogę poszukac cos na bazarek. Choc wiem, że to niewielka pomoc :(

Każda pomoc jest na wagę złota, prawda Mysza?:)

Posted

Mysza dziękuję za założenie wątku. Zaraz podeśle Ci linki gdzie są jego zdjęcia ze spaceru ;) Żebyś tutaj wstawiła. I dodam że Neruś miał szanse na dom ale zaczął bzykać nogę dziecka i się ludzie zmyli od niego... :(