Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grzbiecik był nie zarośnięty do końca , była taka pręga ,nie rzucała się w oczy ale zaczeło mu się to łyse powiększać.
I łysieje mm na przodziku.
Czekają go znowu badania.

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mimo tej łysinki nowej, wygląda super.

Seciu, dziękuję za pomoc w ogłaszaniu, marzy mi się dom dla niego...taki jest słodki z tym misiem :(

Zęby ma ładne, może podac w ogłoszeniach, że jest mlodszy?

Posted

Secia napisał(a):
a ja wczoraj nieoczekiwanie odwiedziłam Tadzika, łobuza w Szczecinku :-) Faktyczie ma super wybieg z koleżanką :-)

O proszę jak fajnie. :p

Ja zapłaciłam kolejna fakturę na 400 zł, bardzo prosimy o pomoc, długi mamy na całego :-(
Nikogo już Tadzik nie obchodzi :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie, cud :) Napisała do mnie Pani, wzruszona allegrem cegiełkowym Nercia i jego historią, chciałaby go adoptować :loveu:

Potrzebujemy kogoś, kto zgodzi się przeprowadzić wizytę niedaleko Bolesławca- znacie kogoś?
A potem jeszcze kwestia transportu ze Szczecinka...

Trzymajcie kciuki, Pani bardzo miła, Neruś by mieszkał w domu z ogrodem, z labradorką :)

Posted

[quote name='phase']Jak z adopcją? Jeszcze jest "aktualna"? Mogłoby się mu poszczęścić nareszcie![/QUOTE]
Dzisiaj miałam telefon tylko czekam na odpowiedź dziewczyn z Bolesławca w sprawie wizyty. No i transport potem.

Posted

[quote name='mysza 1']Słuchajcie, cud :) Napisała do mnie Pani, wzruszona allegrem cegiełkowym Nercia i jego historią, chciałaby go adoptować :loveu:

Potrzebujemy kogoś, kto zgodzi się przeprowadzić wizytę niedaleko Bolesławca- znacie kogoś?
A potem jeszcze kwestia transportu ze Szczecinka...

Trzymajcie kciuki, Pani bardzo miła, Neruś by mieszkał w domu z ogrodem, z labradorką :)[/QUOTE]

no , no to jakaś dobra passa z wykonanymi przeze mnie aukcjami ;) to już trzeci psiak w krótkim czasie :):) Nerusiu kochany , ( to imię to dla mnie najpiękniejsze imie dla psa , trzy moje psy miały tak na imię był Nero , Nercio i Nerosław III wielki :) ) życz ci najwspanialszego domu o jakim pies może zamarzyć :)

a Bolesławiec to gdzie jest ? ... a już wiem to dolny śląsk ... daleko trochę....

Posted

[quote name='lilk_a']no , no to jakaś dobra passa z wykonanymi przeze mnie aukcjami ;) to już trzeci psiak w krótkim czasie :):) Nerusiu kochany , ( to imię to dla mnie najpiękniejsze imie dla psa , trzy moje psy miały tak na imię był Nero , Nercio i Nerosław III wielki :) ) życz ci najwspanialszego domu o jakim pies może zamarzyć :)

a Bolesławiec to gdzie jest ? ... a już wiem to dolny śląsk ... daleko trochę....[/QUOTE]
Oby tak dalej, tym bardziej muszę Ci Jaspera wysłać ;) bo ten nie ma zupełnie szczęścia :(

Daleko, będzie problem z transportem... ale jakoś damy radę może.

Posted

Hej! Wieczorem poczytam wątek, bo z czasem u mnie trochę krucho. Napisałam już na pw, że jak macie jakieś konkretne pytania, to dajcie znać. Jak umówię się z panią, to dam znać. W dzień nie ma mnie na dogo - nie mam dostępu. Pozdrawiam.

Posted

Nasz Tadzinek odszedł do lepszego świata.(*)(*)(*)

Stało się to na naszych oczach, zasłabł na wybiegu rano , był wet. , natychmiastowa reanimacja nic nie dała.
Nie umiem się z tym pogodzić.....
Ten rok jest dla nas tragiczny , kolejny stary pies za TM.
Wiem ,że taka jest kolej rzeczy , że 70% naszych psiaków , to staruszki ,że będą odchodzić ale to zawsze tak strasznie boli.

To nie tak miało być.
Nerusiu -Tadzinku czekaj na mnie ze wszystkimi moimi psami za TM>
Moja Dorcia - Księżniczka się Tobą zaopiekuje, nie będziesz tam sam. Pamiętasz Dorcię - prawda?