Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie nie mam wydatkow wiec nie potrzebuje bazarku, karme mam , szczepienie ostatnie za tydzien ,ale sa pieniazki z bazarku,
Potrzebuje ogloszen i to takich bardziej lokalnych, bo allegro ma ,jest tez na Gratce.
A teary o Bazylku...

Bazylek jest bardzo wesolym pieskiem! zabawy z ciociami sa codziennie i "na calego"
Ostatnio ulubiona zabawa w "zagryzanie"
Radochy ,piskow , skokow jest przy tym tyle ,ze trudno uwierzyc ,ze pies ma niesprawna łapkę :mrgreen:

Uploaded with ImageShack.us

:mrgreen:

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Atomowka']Co z maluchem? Już w swoim domku pewnie siedzi[/QUOTE]

Nie ! dopiero pojedzie w sobote..przyjada po niego jeggo nowi panciowstwo.
Bede zdjecia i cala relacja, bo to pewne!!
Wczoraj zaszczepilam go ostatnia dawka od wirusowek...i trenujemy chodzenie na smyczce..
Wazy 11,5 kg ..calkiem niezle, on nie powinien byc za gruby.

Posted

juz jada po Bazylka,- nie wiem co napisac.. :roll:
Z jednej strony sie ciesze -bedzie mial dobry domek a z drugiej- smutno mi niewyobrazalnie...

Juz przygotowalam dla niego cala wyprawke-łozeczko ,kocyk ze starymi zapachami ,Guciolowe zabawki, prawie caly wor karmy, lekarstwa i witaminy ktore dostaje..., kupilam szeleczki ,obrozke i ..mam nadzieje ze bedzie tam bardzo szczesliwy...

Posted

Juz pojechal moj Bazylek!

Nowi panstwo przyjechali po niego cala rodzina, bardzo im sie podobal, bedzie tez mial nowe imie-Teodor ;-)

Bardzo smutno mi bylo rozstac sie z Bazylkiem , ale taka jest kolej rzeczy.Psiaka czeka teraz szczesliwe zycie w nowej rodzinie.

a tutaj juz w samochodzie ,gotowy do drogi..

. ;-)

Posted

Przepraszam ,ale tak sie przejelam odjazdem Bazylka ,ze zapomnialam o podziekowaniach.

Wszystkim ,ktorzy pomagali mi przy tej adopcji i tym ,ktorzy wspierali mnie i interesowali sie losem pieska bardzo ,bardzo dziekuje :!:

:-)

• 3 months later...
Posted

Sa nowe zdjecia! co prawda dodana z opoznieniem ,ale jakie fajne!
i Teodorek jest na nich taki piekny jak w realu :mrgreen:

Teodor jest bardzo zadbanym psem ,blyszczacym , dobrze utrzymanym.Troche ma mala mase, jest taki raczej "pajakowaty" jak nastolatek...po prostu jest w tej fazie wzrostu, kiedy nie ma za duzo masy, mysle ze z czasem bedzie dopiero nabieral miesni i tluszczyku ;-)
z drugiej strony , nie powiniem za bardzo przytyc ,ze wzgledu na wadliwa łapke.

Lapka rosnie razem z Teodorem i to jest ta nalepsza wiadomosc :-)
Jest tej samej dlugosci co druga, na pewno nie ma zanikow miesniowych , nie karlowacieje. Psisko uzywa jej tak jak wczesniej _podpiera sie nia , pracuje tak jak powinien przy chodzie , :czasami troche ja ciagnie , ale jest to widoczne tylko dla tych ,ktorzy wiedza o wadzie.
Piesek osiagnął juz swoj dorosly wzrost , wiec nie spodziewam sie jakis zaskakujacych zmian w budowie lapki.
Mam nadzieje ,ze dozyje swoich psich lat ,bez koniecznosci jakis interwencji chirurgicznych wzwiazku z lpaka.
Widac ,ze pies jest bardzo zzyty ze swoja nowa rodzina, a wszyscy go uwielbiaja..

Nie poznal mnie, oczywiscie, -nawet sie troche wystraszyl aparatu..
Nie okazywal mi zadnych wzgledow..trzymal sie z daleka, okazywal brak zaineresowania moja osoba..
No coz.....lepeij niz jakby nadal tesknił... :roll:

.