Jump to content
Dogomania

Ostatnia operacja Oskara! Bardzo prosimy o wsparcie finansowe!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emilia bardzo dziękujemy:), bo uzupełniłam rozliczenie Oskarkowe o wydatki wrześniowe , czy 200 zł na dt i 218 zł na karmę, no i dług Oskara to - 471 zł.

Posted (edited)

Radku, bardzo dziękujemy za wierne wspieranie Oskarka:loveu:.

A ja uzupełniłam rozliczenie w pierwszym poście , bo zapomniałam wpisac Twoich wpłat wrzesniowych - 30 zł i 10 zł :).

Wpłyneło równiez 30 zł od Ajuli, dzięki :).

Czyli dług Oskara , to 401 zł.

Edited by erka
Posted

[quote name='erka']
Wpłyneło równiez 30 zł od p.Julity z Poznania :).
[/QUOTE]
to ja, pewnie zapomniałam się podpisać
ale wolę występować jako Ajula ;) jak możesz ereczko kochana, to zmień plizz

Posted

Erko, te 100 zł jest u mnie. Nie ma sensu ich przesyłać, więc zapisz gdzies sobie ;) że o tyle mniej wpłać mi następnym razem.
Faktura dotarła do Ciebie?

Posted

Radku wpłynęła Twoja wpłata 30 zł, bardzo serdecznie dziękujemy:loveu:.

Przelałam tez na konto Oskara 301 zł ze skarpety psów kieleckich.

Jaaga, a jak tam Oskarek sie miewa? Czy te rany na łapach odnawiaja się?

Posted

Teraz jakoś ma spokój, ale trzeba jechać obciąć pazury, bo przeokropne już są. Niestety, do tego trzeba ciężkiego sprzętu i 3 osób do obsługi, więc w domu nie dajemy rady.
Widać tez, że ma już coraz większe trudności ze wstawaniem i schodzeniem po schodach. Dokucza mu postrzelona miednica. Szkoda, że tego śrutu nie dało się wyjąć.

Posted

Własnie sobie go wyobraziłam obgryzającego pazury :evil_lol:. Nie, no Oskar nie dałby rady nawet zgiąć się. On bardzo delikatnie przez ból chodzi i wcale nie ściera pazurów. Teraz ma już jak niedźwiedź. Tylko bylismy długo bez samochodu, więc wybujały.

Posted

Saruśka jest strasznie giętka także dla niej obgryzanie pazurów to nie problem:) Wygląda to naprawdę śmiesznie, pierwszy raz widzę psa, który obgryza pazury. Ale pomyślałem, że skoro Oskar taki podobny do Saruśki to może i nawyki podobne;)

• 2 weeks later...
Posted

No, trochę dokucza. Coraz gorzej też widzi. Niedawno spadł ze schodów, bo tylko jedno światło się świeciło i niedowidział. Teraz porusza się po schodach tylko, jak świeci się na dole i na górze.

Wczoraj zamówiłam Hepatic, bo już się skończył.

Posted

dziękuję w jego imieniu.
Zapraszam na bazarek dla kocich tymczasowiczów:[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235151-Pojemniki-na-karm%C4%99-i-inne-na-kociaki-zabrane-z-sosnow-schronu-do-15-11"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235151-Pojemniki-na-karm%C4%99-i-inne-na-kociaki-zabrane-z-sosnow-schronu-do-15-11[/URL]

Posted

Przelałam do Jaagi 218 zł za karmę i 200 zł na dt. Dług Oskarkowy to [B]- 469 zł :(.

[/B]A jeszcze przydało by się kupić lek na stawy, bo coraz gorzej chodzi , najgorszy problem ze schodami.